Mobirise

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,719 TOPLAM İNDİRME
25.36 MB DOSYA BOYUTU

Mobirise programını kullanarak responsive ve mobil uyumlu web tasarımlarınızı hemen hayata geçirebiliyorsunuz.

Mobirise programı, PC'lerini kullanarak mobil uyumlu web siteleri tasarlamak isteyen kullanıcıların göz atmadan geçmemeleri gereken programlar arasında yer alıyor. Son dönemlerde Google'ın arama sonucu sıralamaları için web sitelerinin mobil uyumluluklarını da değerlendirmeye başlaması nedeniyle pek çok tasarımcı en uygun mobil tasarımları yaratmaya çalışıyor ancak bu işte gerçekten profesyonel olmayanlar pek çok sıkıntı ile karşılaşabiliyorlar.

Mobirise tam da bu ihtiyacı karşılamak için üretilmiş ve çok hızlı bir şekilde hem retina ekranlar hem de standart mobil ekranlar için en güzel tasarım sonuçlarını elde etmenizi sağlıyor. Hazırlanan tasarımların responsive olmaları sayesinde hem masaüstü hem de mobilde en güzel web sitesi görünümünün yakalanacağını da söyleyebilirim.

Programın arayüzü direkt olarak sürükle bırak sistemi üzerine şekillendirilmiş ve böylelikle tasarımlarınızı oluştururken anlık olarak neyin nerede olacağını hemen görme şansınız mevcut. Dilerseniz yerleştirdiğiniz nesnelerin konumları üzerinde de oynamalar yapma ve böylece tasarımınızı daha rafine bir hale getirme şansınız da var.

Bootstrap 3 arabirimi üzerinden çalışan Mobirise, hem hız hem de kullanışlılık açısından oldukça rafine sonuçlar elde etmeniz için gereken her şeyi sunabiliyor. Dilerseniz yarattığınız tasarımı canlı önizleme seçeneğiyle hemen test etmeye başlayabiliyor, yahut projenizi kaydederek daha sonra devam edebiliyor, isterseniz de sonlandırarak kullanıma hazır hale getirebiliyorsunuz.

Yeni bir web sitesi tasarlama programı arıyorsanız en güzel mobil uyumlu web sitelerini yapabilmek için Mobirise'ı bir denemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Mobirise

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
30.56 MB DOSYA BOYUTU

Mobirise uygulamasını kullanarak Mac cihazlarınızdan mobil uyumlu web tasarımlarınızı hemen hayata geçirebiliyorsunuz.

Mobirise uygulaması, Mac işletim sistemli PC sahiplerinin kullanabilecekleri responsive mobil web tasarımı hazırlama uygulamaları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Açık kaynak kodlu olarak hazırlanan uygulama, böylelikle güven konusunda da oldukça yeterli diyebilirim. Son zamanlardan Google'ın responsive tasarımlar hakkında oldukça kısıtlayıcı olduğunu dikkate alırsak, programın web tasarım yeteneklerinin pek çok tasarımcıya destek olacağını söyleyebilirim.

Sürükle bırak sistemi üzerinden çalışan bir yapıya sahip olan uygulama, web tasarımlarınızı hazırlarken öğeleri direkt olarak bulunmaları gereken yere koymanızı gerektiriyor. Öğe yerleşimlerini hazırladıktan sonra dilerseniz yeniden yerleşimler de hazırlayabiliyor, tasarımınızı dakikalar içerisinde bambaşka hallere de sokabiliyorsunuz.

Mobil web tasarımınızı bitirdikten sonra isterseniz onu hemen canlı olarak görüntüleme ve test etme imkanı için kullanabileceğiniz önizleme seçenekleri de programın yetenekleri arasında. Tabii ki projeyi saklayarak daha sonra devam etme yahut export ederek hemen kullanıma hazırlama gibi opsiyonlar da kolay erişilebilir şekilde uygulamaya dahil edilmişler.

Bootstrap 3 arabirimini kullanan ve bu nedenle piyasada bulunabilecek en güvenli altyapılardan birisinden faydalanan uygulama, sonuçların tatmin edici olacağını garanti ediyor. Özellikle çok yüksek deneyimi olmayan web tasarımcılarının responsive web tasarımlarını oluşturmak için denemeleri gereken araçlardan birisi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cool Page 2.72

    Cool Page, sayfa düzeninde nesneleri basitçe sürükleyip bırakarak bir sayfa oluşturmanızı sağlayan bir WYSIWYG Web tasarım aracıdır.
  • HotDog Pagewiz

    Hoş bir web sayfası tasarlayıcı.
  • Menu Maker 4.0

    DHTMLmenu hazirlayicisidir.
  • Ewisoft Website Builder

    Web sayfası yapmak için...
  • 1site lite

    web site hazırlamak için
  • 2D 3D Pie Chart

    Siteniz için grafik yapın...
  • AceHTML Pro

    Sitenizi asp,phphtml gibi dillerle hazırlayın...
  • Active Local Pages

    ASp,Cgi gibi dosyaları calıstırın...