Mobizen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.9/5 ZİYARETÇİ
243,455 TOPLAM İNDİRME
35.57 MB DOSYA BOYUTU

Mobizen, Android cihazınızdaki görüntüyü bilgisayarınıza aktarabilen ve kaydedebilen bir uygulamadır

Mobizen eğer Android cihazınızdaki görüntüyü bilgisayarınıza aktarmak isterseniz faydalanabileceğiniz bir ekran videosu çekme programı. Ücretsiz olarak Android ve Windows platformu için yayınlanan Mobizen isimli uygulama sade ve pratik yapısı ile kullanıcılara ekran videosu çekme fırsatı veriyor. Günümüzde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan Mobizen indir, başarılı gidişatına kaldığı yerden devam ediyor. 

Mobizen Özellikleri

  • Ücretsiz kullanım,
  • Basit yapı,
  • Düşük RAM tüketimi,
  • Android ve Windows sürüm,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Sade ve şık bir tema,

Mobizen temel olarak Android cihazınızdaki görüntüyü bilgisayarınızın büyük ekranına transfer etmenizi mümkün kılıyor. Tablet veya telefondaki görüntüyü PC'ye aktarma işi gerçek zamanlı olarak gerçekleşiyor. Mobizen telefonunuzu bilgisayar üzerinden kontrol etmenize de imkan veriyor. Bu sayede Android cihazınıza özel uygulamaları bilgisayarınız üzerinden kullanabiliyor ve oyunlarınızı bilgisayarınızın büyük ekranında oynama keyfini çıkarabiliyorsunuz.

Mobizen ile Android ekran videosu çekme rootsuz olarak yapılabilmekte. Android 5.0 işletim sisteminin alt versiyonlarını kullanan cihazlarda bu işi yapabilmek için telefon veya tabletinizi rootlamanız gerekebiliyor. Mobizen bu ihtiyacı ortadan kaldırıyor ve Android 4.0 ve üst versiyonlarını kullanan Android cihazlara ekran kaydı yapabilme imkanı veriyor.

Mobizen İndir

Mobizen ile Android cihazınızı USB kablo, WiFi bağlantısı veya 3G bağlantısı aracılığıyla bilgisayarınızla eşleştirebiliyorsunuz.

Mobizen'i kullanabilmek için şu adımları takip etmeniz gerekiyor:

  • Mobizen Android uygulamasını bu bağlantıyı kullanarak Android cihazınıza indirin ve kurulumunu yapın:
  • Bilgisayarınızda Mobizen masaüstü programını çalıştırın
  • Mobizen Android uygulamasına Mobizen.com üzerinden veya Mobizen bilgisayar programı üzerinden bağlanın
Can Erdil Şentürk

Mobizen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32,738 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Mobizen ile Android cihazınızdaki görüntüyü bilgisayarınıza aktarabilirsiniz

Mobizen kullanıcılara tabletteki veya telefondaki görüntüyü PC'ye aktarma ve Android ekran videosu çekme konularında yardımcı olan bir mobil ekran videosu çekme uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Mobizen temel olarak Android cihazınızı ve bilgisayarınızı birbirine bağlıyor ve bilgisayarınız üzerinden Android cihazınızı kontrol etmenizi sağlıyor. USB kablosu, WiFi ağı veya 3G ağı üzerinden bilgisayarınızla eşleştireceğiniz Android akıllı telefon veya tabletiniz Mobizen aracılığıyla bilgisayar üzerinden yönetilebiliyor.

Mobizen'ın en kullanışlı özelliklerinden biri Android telefon veya tabletinizdeki görüntüyü gerçek zamanlı olarak bilgisayarınızın monitörüne yansıtması. Bu sayede daha büyük ekranda Android oyunlarınızı oynayabiliyor, anlık mesajlaşma yazılımları gibi Android uygulamalarınızı kullanabiliyorsunuz.

Mobizen ile Android ekran videosu çekme rootsuz olarak yapılabiliyor. Eğer Android 5.0 işletim sistemine sahip olmayan bir akıllı telefon veya tablet kullanıyorsanız Mobizen kullanabilir ve root atmadan oyun videolarınızı, uygulama tanıtımlarınızı Mobizen ile kaydedebilirsiniz.

Mobizen bir sunum ve projeksiyon çözümü olarak da kullanılabilmekte. Uygulama mobil cihazınızdaki görüntüyü daha büyük ekrana aktarırken ekran üzerinde çizim araçları da sunuyor.

Mobizen'i kullanabilmek için şu adımları takip etmeniz gerekiyor:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ApowerMirror

    ApowerMirror, Android ve iPhone için ekran videosu çekme, ekranı PC'ye kablosuz aktarma programı.
  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Windows bilgisayarlar ve Android cihazlar arasında bağlantı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulama.
  • Add URL Express

    sitenizi arama motoruna kayıt ettirin...
  • AutoAdd Elite Edition

    Sitenizi bir çok arama motoruna kayıt edin...
  • LightShot

    LightShot ekran görüntünüzü yakalamanıza yarayan oldukça basit ve kullanımı kolay tamamen ücretsiz bir programdır.
  • Razer Cortex

    Razer Cortex Gamecaster oyun videoları çekmenize yardımcı olan bir araçtır
  • Auslogics Registry Cleaner

    Bilgisayar üzerinde yaptığınız işlemlere ait eski ve gereksiz bilgileri kayıt defteri üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde silmenize yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı ve hızlandırıcı.
  • LICEcap

    LICEcap, ücretsiz ve kolay kullanımlı ekran kayıt aracıdır.