Modern Combat 5: Blackout

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43,521 TOPLAM İNDİRME
2.6 GB DOSYA BOYUTU

Modern Combat 5: Blackout, Gameloft tarafından geliştirilmiş popüler fps oyunudur.

Modern Combat 5: Blackout, dokunmatik ekranlı tablet ve bilgisayarlarda oynanmak üzere tasarlanmış first person shooter türünde oldukça başarılı bir oyundur. Grafikleri, sesleri, atmosferi her şeyiyle sizi büyüleyecek yepyeni bir fps oyununa hazır olun!

Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Modern Combat 5, milyonlarca kişi tarafından ilgi gören mobil oyunların geliştiricisi Gameloft tarafından sunulan harika bir fps oyunu. Aksiyon ve FPS türünü başarılı bir şekilde harmanlayan oyunda hem tek hem de çoklu oyuncu moduna yer veriliyor. Adrenalin duygusunu içinizde hissedeceğiniz yepyeni özel operasyon görevler ve Tokyo’dan Venedik’e uzanan hikaye odaklı görevler veya kendi ekibinizi kurabileceğiniz, takım çalışmasını ön plana çıkaran çok oyunculu mod. Seçim sizin.

Call of Duty serisine rakip olarak gösterilen Modern Combat’ın 5. Oyunu Blackout’ta 4 kişiselleştirilebilir sınıf bulunuyor. Saldırı, ağır, keşifçi veya keskin nişancı adını taşıyan sınıflardan kendinize uygun olun olanı seçip görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Başarı ile tamamladığınız her görev size +puan olarak geri dönüyor. Puanlarınızı kullanarak yeteneklerinizi iyileştirebiliyorsunuz.

Helikopter, tekne, insansız hava araçları gibi oyuna heyecan katan öğeler de içeren oyunda Herkes Serbest, Takım Mücadelesi, Bayrak Yakalama ve VIP adını taşıyan 4 farklı çok oyunculu mod bulunuyor. Her mod en fazla 12 kişiyi destekliyor. Özel görevlerin de çok oyunculu modlar kadar heyecanlı olduğunu belirtmek gerek.

Modern Combat 5: Blackout, satın alarak oynayabileceğiniz, oyun içi satın alım içermeyen bir oyun. Oyunu tek başınıza oynasanız dahi aktif bir internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Erkan Calp

Modern Combat 5: Blackout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39,122 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Modern Combat 5 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir internetli FPS oyunu. Modern Combat 5 Blackout, 70 oyunculu battle royale aksiyonuyla geliyor!

Modern Combat 5 APK, mobil oyunlardaki başarısını yayınladığı diğer oyunlarla kanıtlamış olan Gameloft tarafından geliştirilmiş yüksek kaliteli bir mobil FPS oyunudur.

Modern Combat 5 APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Modern Combat 5 Blackout hikayeye Modern Combat serisinin kaldığı yerden devam ediyor. Modern Combat 5: Blackout'da terör ile kaosa sürüklenmiş bir dünyada geçen bir maceraya atılıyoruz ve bu kaosun sorumlusu olan suçluyu bulmaya çalışırken ölümcül çatışmalara giriyoruz.

Modern Combat 5: Blackout, FPS türünün en başarılı örnekleri arasında yer alan bir oyun. Aksiyon anlamında sizi tatmin edecek oyunun her anında çatışma içerisinde yer almaktasınız. Modern Combat 5: Blackout'un grafik seviyesi ise şu ana kadar geliştirilmiş olan mobil oyunların en iyi grafik seviyesini sunuyor. Gameloft'un oyun geliştirmedeki deneyimi Modern Combat 5: Blackout'da kendisini göstermekte.

Modern Combat 5: Blackout hem tek başınıza oynayabileceğiniz hem de internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz bir mobil oyun. Tek kişilik oyun modunda görevleri tamamlayabileceğiniz gibi çok oyunculu modda takımlar kurarak diğer oyuncularla çarpışabiliyorsunuz ve heyecanı daha yüksek dozda yaşayabiliyorsunuz.

Modern Combat 5: Blackout'dea oyuncular 4 farklı kahraman sınıfından birini seçebiliyorlar. Saldırı, Ağır, Keşifçi ve Keskin Nişancı sınıfları kendilerine has yeteneklerle donatılmış ve oyunda çeşitlilik yaratmakta. Oyuncular kazandıkları beceri puanları aracılığıyla kahramanlarını geliştirebilmekteler ve güçlendirebilmekteler.

Modern Combat 5: Blackout'da oyuncular farklı silahlar kullanabiliyorlar. Oyunun başında hafif silahlar kullanabilirken oyun ilerledikçe daha güçlü silahların kilidi açılabiliyor ve daha güçlü düşmanlar karşısında avantaj elde edilebiliyor.

Modern Combat 5: Blackout'ta oyuncular farklı mekanları ziyaret edebilmekteler. Tokyo'dan Venediğe uzanan bir yolculuğa çıkan oyuncular aksiyonu doya doya yaşayabilmekteler. Eğer FPS oyunlarını seviyorsanız Modern Combat 5: Blackout kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

Modern Combat 5 APK son sürüm özellikleri:

Her oyun modu var: Düzenli yeni etkinlikler - Takımlı ölüm maçı, Bayrağı ele geçirme, Yük itme, Herkese karşı tek Battle Royale, Heyecan verici tek oyunculu senaryo.

Yoğun atış aksiyonu: Bireysel ve takımlı puan tablolarında zirveye çıkın, herkese en iyi atış uzmanı olduğunuzu gösterin. Savaş alanında en çılgın kritik atışları yapın. Profesyonellerin online FPS savaşlarını izleyin. Global ve takım sohbetinde online çok oyunculu saldırınızı planlayarak savaş alanında ustalaşın. Haftalık etkinliklerde ücretsiz ödüller ve harika ödüller kazanın.

Mobil ateş etme seferi: Sizin harcanabilir olduğunu düşündüler ama kritik bir hata yaptılar. Onlara savaşı getiren tek kişilik ordu sizsiniz. Sizi çeşitli birinci şahıs nişancı mücadeleleri için Tokyo’dan Venedik’e götürecek hızlı tempolu hikaye görevlerine katılın. Birinci şahıs nişancı oyunu için mükemmel şekilde uyarlanmış harika grafikler, müzik ve ses performansı. Birinci sınıf atış için 10’dan fazla benzersiz sınıfı özelleştirin ve seviye atlayın. Modern savaş stilinizi seçin; Saldırı, ağır, keşif, keskin nişancı, destek, ödül avcısı, komutan, çapulcu ve daha fazlası.

Modern Combat ustası gibi aylık savaş: Pub maçları oynayarak veya sefer görevlerini tamamlayarak seviye atlayın. Kritik kararlar alın, operasyonları tamamlayın ve görevinizi yerine getirin. Daha basit silahlarda ustalaştıkça daha kaliteli silahlar ve eşyaların kilidini açın. Unutmayın; savaş alanı savaş yeridir, merhamet yeri değil!

Modern savaş tarzı ile gerçek savaş: Sıkı eğitim yapın, sıkı savaşın. Ölümün çağrısını duyduğunuzda savaşın tüm öfkesiyle cevap verin. Hemen harekete geçin ve publara hükmedin ya da arkadaşlarınızla eğlenceli bir maçın tadını çıkarın.

 

Can Erdil Şentürk

Modern Combat 5: Blackout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,576 TOPLAM İNDİRME
708 MB DOSYA BOYUTU

Modern Combat 5: Blackout iOS'un en iyi FPS oyunları arasında yer alıyor

Modern Combat 5: Blackout eğer mobil cihazlarınızda bilgisayar oyunları kalitesinde bir FPS oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz başarılı bir mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefon ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz Modern Combat 5: Blackout mobil oyunlardaki tecrübesi ve geliştirdiği birbirinden güzel oyunlarla tanınan Gameloft tarafından geliştirilmiş bir başka başyapıttır. Modern Combat serisinin yeni oyununda suçlular ve terörizm nedeniyle kaosa sürüklenmiş dünyayı terör tehlikesinden kurtarmak için kollarımızı sıvıyoruz ve aksiyonun içerisine dalıyoruz. Serinin yeni oyundaki temel amacımız dünyayı parçalamak isteyen manyağın kim olduğunu ortaya çıkarmak. Bu iş için Tokyo'dan Venedik'e kadar uzanan uzun bir yolculuğa atılıyoruz ve ölümcül bir mücadeleye giriyoruz.

Modern Combat 5: Blackout grafik kalitesiyle göz büyüleyen bir yapım. Oyunda etrafımızdaki çevresel öğeler, kullandığımız silahlar ve karakter modellemeleri yüksek detaya sahip. Bunun yanında görsel efektler de büyük başarı yakalıyor. Modern Combat 5: Blackout'un oynanışı da zengin özelliklerle donatılmış. Oyunu dilerseniz tek kişilik görevleri yaparak oynayabilir, dilerseniz internet üzerinden diğer oyuncularla birlikte oynayabilirsiniz. Çok oyunculu modlarda takımlar kurarak diğer takımlarla çarpışabiliyor ve daha çok heyecan yaşayabiliyorsunuz.

Modern Combat 5: Blackout oyunculara dört farklı kahramandan birini seçme imkanı vermekte. Saldırı, Ağır, Keşifçi veya Keskin Nişancı adlı bu kahramanlar kendilerine has yeteneklere sahipler ve oyunda çeşitlilik yaratıyorlar. Oyuncuların kişiselleştirebilecekleri bu kahramanların özelliklerini oyunda kazandığınız beceri puanlarını kullanarak geliştirebiliyorsunuz.Benzer şekilde oyunda ilerledikçe yeni silahların kilidini açabiliyor ve oyunu daha eğlenceli hale getirebiliyorsunuz.

Bir mobil FPS oyunu klasiği olmaya aday Modern Combat 5: Blackout kaçırmamanız gereken bir yapım.

Can Erdil Şentürk

Modern Combat 5: Blackout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,948 TOPLAM İNDİRME
776 MB DOSYA BOYUTU

Modern Combat 5: Blackout eğer FPS oyunlarını seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil oyun

Modern Combat 5: Blackout bize en kaliteli oyun tecrübesini yaşatmayı amaçlayan bir mobil FPS oyunudur.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Modern Combat 5: Blackout'da dünyanın kaderi sizin elinizde. Modern Combat serisisnin bu yeni oyununda terör nedeniyle kıyametin eşiğine gelmiş dünyada suçluların peşine düşmekteyiz. Dünyayı parçalayacak bir plan yürüten azılı bir teröristin kim olduğunu keşfetmeye çalışırken tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkıyoruz.

Modern Combat 5: Blackout mobil oyunlar alanında tanınan bir isim olan Gameloft'un geliştirdiği bir başka başarılı yapım. FPS oyunları arasında bir başyapıt olmaya aday olan Modern Combat 5: Blackout'da hem tek kişilik oyun modunda hem de çok oyunculu oyun modunda bolca aksiyon bizi bekliyor. Oyuna 4 farklı kahraman sınıfından birini seçerek başlamaktayız. Bu kahraman sınıfları kendilerine has yeteneklere sahipler ve oyunda ilerledikçe bu yetenekleri geliştirebiliyoruz. Ayrıca birçok farklı silah seçeneği de oyunda ilerledikçe karşımıza çıkıyor.

Modern Combat 5: Blackout'un tek kişilik oyun modunda Tokyo'dan başlayan ve Venediğe kadar uzanan bir yolculuğa çıkıyoruz. Farklı görevleri gerçekleştirebildiğimiz tek kişilik oyun modunun yanında çok oyunculu modda takımlar kurarak diğer oyuncularla da çarpışabiliyoruz.

Modern Combat 5: Blackout tercihlerinize göre yapılandırabileceğiniz bir kontrol sistemi sunuyor. Bu sayede oyunu rahatça oynayabiliyorsunuz. Eğer Windows Phone mobil cihazınızda gerçekten kaliteli bir oyun oynamak isterseniz Modern Combat 5: Blackout'u deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Modern Combat Versus

    Modern Combat Versus online olarak oynayabileceğiniz bir ücretsiz FPS oyunu
  • Call of Duty: Modern Warfare 2019

    Call of Duty: Modern Warfare 2019 İndir: Efsane FPS, Aksiyon Shooter oyunu Call of Duty Modern Warfare geri döndü!
  • Combat Master

    Düşük sistem gereksinimlerine sahip Combat Master'da, arkadaşlarınızla beraber hızlı bir FPS deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Modular Combat

    Modular Combat, Half Life 2 evreninde geçen bi online FPS oyunudur
  • Offensive Combat: Redux!

    Offensive Combat: Redux! online olarak oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Call of Duty Modern Warfare 3

    Modern Warfare hikayesi devam ediyor. Hemen Call of Duty Modern Warfare 3’ü indirin ve karşınıza çıkan görevleri rahatça tamamlayın.
  • Arctic Combat

    Webzen tarafından geliştirilip ve Webzen tarafından dağıtılan MMOFPS oyunu Arctic Combat yenilikçi ve farklı yapısı ile online oyun severler ile buluştu.
  • Call of Duty: Modern Warfare II

    Call of Duty: Modern Warfare II ile serinin en geniş içeriklerini deneyimleyeceksiniz.