Moirai

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME

Moirai ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Moirai içerisinde yer alan sürprizlerle size ilginç bir oyun tecrübesi yaşatan bir macera oyunu olarak özetlenebilir.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Moirai deneysel bir oyun olarka geliştirilmiş. Chris Johnson, Brad Barrett, John Oestmann adlı 3 arkadaşın tasarladığı oyunu özel yapan şey ise oynanış öğelerindeki yaratıcı fikirler. Oyun kısa bir oyun süresi sunuyor; fakat tadı damağınızda kalan bir şekilde sonlanıyor. Oyundan alacağınız keyfi kaçırmamak için oyun hakkında ne kadar az bilgi paylaşırsak o kadar sağlıklı olacaktır. Buna rağmen çok detaya girmeden oyunun alt yapısını oluşturan hikayeye göz atabiliriz.

Moirai'de kayıp bir kadının izini süren bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Küçük bir kasaba halkı kaybolan bu kadını bulabilmemiz için bizimle iletişim kuruyor. Biz bu kadını bulabilmek için kasabanın dışındaki ıssız bir mağaraya doğru yol alıyoruz. Kendimizi koruyabilmek için de sadece bir bıçağa sahibiz. Bu mağarada karşımıza çıkacak şey ise bütün olayların gidiştını değiştiriyor.

FPS kamera açısıyla oynanan Moirai temel olarka Minecraft benzeri bir görünümü bir korku oyunu hikayesiyle birleştiren bir yapıya sahip. Oyunu bir point & click macera oyunu gibi oynarken ipuçlarını topluyor, farklı kahramanlarla iletişim kuruyor ve bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Moirai düşük sistem gereksinimlerine ve çok düşük dosya boyutuna sahip. Bu sayede oyunu eski bilgisayarlarınızda bile rahatça oynayabiliyorsunuz.

Moirai Sistem Gereksinimleri

- Windows Vista işletim sistemi

- 2.0 GHZ işlemci

- 512 MB RAM

- İnternet bağlantısı

- 16 MB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!