Money Lover

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
219 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Money Lover, gelir ve giderlerinizi takip edebileceğiniz ücretsiz ve Türkçe kişisel finans yönetim uygulaması.

Money Lover, gelir ve giderlerimizi takip edebildiğimiz kişisel finans uygulamaları arasında. Çapraz platform desteği, ücretsiz olması ve Türkçe dil seçeneğinin olmasıyla dikkat çeken uygulama ile ay sonunda “nerelere, ne kadar, kimlerle harcama yaptım?” soruları son buluyor.

Money Lover uygulaması sayesinde Microsoft Excel programına ihtiyaç duymadan da gün ve ay bazında giderlerimizi, gelirlerimizi hatta birikimlerimizi takip edebiliyoruz. Windows Phone telefonunuza varsa Money Lover uygulaması tek dokunuşla hem mobil hem de masaüstü bilgisayarınıza inmiş oluyor ve hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Yeme- içme, eğlence, seyahat, ulaşım, eğitim, sağlık, aile kategorileri sayesinde giderlerimizi, birikim seçeneği sayesinde ay içerisinde biriktirdiğimiz parayı takip etmemizi kolaylaştıran Money Lover’ın en dikkat çeken yanı kolay kullanılabilir yapıda olması. Giderler sekmesinden o ay yaptığımız tüm harcamaları (kimlerle olduğu bilgisine kadar), Gelirler sekmesinden farklı kaynaklardan gelen paramızı, Birikimler sekmesinden de o ay ne kadar kenara attığımızı görebiliyoruz. Tüm bunların anlaşılabilir grafik üzerinden de gösterilmesi harika olmuş.

Money Lover, gelir ve giderlerinizi tek bir noktadan takip edebileceğiniz enfes bir uygulama diyebilirim. Hızlı, pratik olması güzel. Tek eksik yanı bazı noktaların hiç çevrilmemesi ve hatalı çevrilmesi diyebilirim.

Erkan Calp

Money Lover

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bütçe takip uygulamasıdır.

Money Lover, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kişisel finans ve bütçe takip uygulamasıdır. Gelir, gider ve harcamalarınızı takip edebileceğiniz basit araçların yanında, borç yönetimi yapabileceğiniz gelişmiş araçlara da sahiptir.

Hızlı yaşamlar sürdüğümüz bu devirde kazandığımız ve harcadığımız paranın takibini tutmak çok zor olabilir. Fakat artık bunun için de uygulamalar var. Money Lover, basit ve kullanışlı, aynı zamanda şık arayüze sahip bir bütçe takip uygulaması.

Uygulamayı basit olarak gelir ve giderlerinizi girerek kullanabileceğiniz gibi bütçe planı yapmak amaçlı da kullanabilirsiniz. Bütçe planınızı biriktirdiğiniz paraları, bütçenizi, yapılan işlemleri ve faturaları girerek yapabilirsiniz.

Eğer isterseniz uygulama sizin için bir çok istatistik de sunuyor. Aylık reaporlar, bütçe raporları ve işlemler bunlardan sadece bir kaçı. Ayrıca ana ekranda kullanabileceğiniz bir widget'a da sahip uygulamaya kolayca ulaşabilirsiniz.

45'ten fazla para biriminin olduğu uygulama aynı zamanda Türkçe olmasıyla da dikkat çekiyor. Eğer siz de kişisel bütçeinizi takip etmek amaçlı bir uygulama arıyorsanız, Money Lover'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Money Lover

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
20.5 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bütçe takip uygulamasıdır.

Kişisel bütçenizin takibini tutmakta zorluk çekiyor olabilirsiniz, bu da hızlı yaşadığımız günümüzde çok normal. Sürekli peşin ya da kredi kartıyla alışveriş yapıyoruz, internetten alışveriş yapıyoruz, yemek yiyoruz gibi bir çok harcamamız oluyor. Bunların takibini tutamadığımız zamanda finansal olarak sıkıntıya girebiliyoruz.

Işte bu gibi durumlar yaşamamamız için geliştirilmiş bir çok bütçe takip uygulaması var ve Money Lover da bunlar arasında en iyilerinden bir tanesi diyebilirim. Şık ve kolay kullanılan arayüzü ile gelir gider takibinizi kolayca yapabilirsiniz.

Kazanımlarınızın ve harcamalarınızın takibi yanında kendinize bir bütçe planı oluşturabilirsiniz. Ayrıca yine borç takibi yapabileceğiniz gelişmiş araçlar da uygulamada mevcut. Ana ekrana koyabileceğiniz widget ile uygulamayı açmak zorunda bile kalmıyorsunuz.

Yine uygulama bir çok istatistik seçeneği sunuyor. Eğer isterseniz aylık harcama raporu, genel bütçe raporu ve işlemlerinizin raporlarını alabilirsiniz. 45'ten fazla para birimi barındıran uygulama üstelik Türkçe.

Elifcan Mehekli Çakmak

Money Lover

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Money Lover, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz en iyi kişisel finans yönetim uygulamalarından biri.

Money Lover, gelir ve giderlerinizi takip etmek istiyor ancak Microsoft Excel fazlasıyla karmaşık geliyorsa tercih edebileceğiniz kişisel finans yönetim uygulamaları arasında.

Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz bütçe takip uygulamalarından birisi de Money Lover. Kullanıcıların anında alışabileceği olabildiğince basitleştirilmiş arayüzle gelen kişisel finans uygulaması ile her gün yaptığınız harcamaları ve kazancınızı tek bir noktadan rahatlıkla takip edebiliyorsunuz. Yeme – içme, eğlence, seyahat, eğitim, ulaşım, sağlık, aile ve aşk (ilk defa bir kişisel finans uygulamasında karşımıza çıkıyor) gibi hazır harcama kalemleri sayesinde o gün ve ay içerisinde yaptığınız harcamaları tek dokunuşla kaydedebiliyorsunuz. Ay sonu geldiğinde paranızı kiminle hangi günlerde nereye harcadığınızı en fazla ne için harcama yaptığınızı grafiksel olarak görebiliyorsunuz. Tabii ki giderleriniz haricinde gelirlerinizi de kayıt altına alabiliyor ve rapor alabiliyorsunuz.

Platformdaki en iyi kişisel finans uygulamalarından biri diyebileceğim Money Lover’ın Türkçe dil desteği de bulunmakta ancak yerelleştirmenin harika olduğunu söylemek yanlış olur. Kimi yerler hiç çevrilmemiş, kimi yerler anlamsız şekilde çevrilmiş şekilde karşımıza çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MSN Money

    MSN Money, dünyanın en iyi finans haberlerini, verilerini takip edebileceğiniz tamamen Türkçe finans uygulaması.
  • Catch a Lover

    Catch a Lover mizahi yapısıyla dikkat çeken bir online gizlilik oyunu
  • Orpheus: Tale of a Lover

    Antik yunan döneminde geçen Orpheus: Tale of a Lover, oyunculara gergin bir FPS deneyimi yaşatıyor.
  • Türkiye Finans

    Türkiye Finans bankacılık uygulaması ile bankacılık işlemlerini güvenli bir şekilde yapabilir, piyasalara göz atabilirsiniz.
  • Mint.com Personal Finance

    Mint.com kişisel finans uygulaması ile paranızı en iyi şekilde yönetebilirsiniz.
  • Odeabank

    Odeabank Windows 8 uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi Windows 8 cihazınızdan yapabilirsiniz.
  • Money Tracker Free

    Money Tracker Free, Windows 10 üzerinde çalışan ve kişisel gelir-gider dengesinin kurulması için kullanılabilecek yegane iyi uygulamalardan bir tanesidir.
  • Türksa Money-Ürün ve Müşteri Takip

    Ürün ve Müşteri Takip Programı