Monitor Asset Manager

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
721 TOPLAM İNDİRME
0.68 MB DOSYA BOYUTU

Eğer sahip olduğunuz monitörler hakkında detaylı teknik bilgiler almak isterseniz bu programı kullanabilirsiniz.

Monitor Asset Manager programı hem basit hem de kolay kullanılır bir arayüze sahip monitör yönetme uygulaması. Program sahip olduğunuz monitörlere dair bilgileri size sunabiliyor ve birden fazla monitörü aynı anda analiz edebiliyor. Özellikle çoklu ekranlarla uğraşmak zorunda olacakların faydalı bulacakları program hız konusunda da bir sıkıntı yaşatmıyor.

Pek çok benzer programın aksine kayıt defterinde yer alan bilgileri önünüze getirmek yerine, direkt olarak monitörlere gerekli bilgileri almak için ulaşan program, monitörler hakkındaki pek çok detayı size sunuyor. Bunlar arasında monitör rengi, zamanlama karakteristikleri ve seri numaraları gibi bilişim sistemleri yöneticileri için gerekli olabilecek bilgiler yer almakta.

Uygulamanın sunduğu raporlar görüntü cihazlarınızın görüntü detayları ile yetenekleri hakkında iyi bir referans noktası oluyor. Aynı zamanda monitörünüzü alırken size verilen bilgiler ile gerçekten cihazdaki bilgilerin tutup tutmadığını yine bu basit ve anlaşılır programı kullanarak kontrol edebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dual Monitor Taskbar

    Eğer çift monitör kullanıyorsanız Dual Monitor Taskbar ile ikincil monitörünüzü kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.
  • Philips 298X4QJAB LCD Monitör Sürücüsü

    Philips 298X4QJAB LCD monitör için hazırlanan bu sürücüler ile ekranınızı en iyi verimle kullanabilirsiniz.
  • Dual Monitor Tools

    Çift monitör kullanıcıları için hazırlanmış basit bir araç olan Dual Monitör Tools ile birkaç adımda yapabileceğiniz işlemleri tek tıklama ile gerçekleştirmenizi sağlar.
  • PRTG Network Monitor

    PRTG Network Monitor ağ trafiğinizi izlemeniz için tasarlanmış gelişmiş bir ağ bağlantısı monitör servisidir.
  • Multi Monitor Screenshot

    Multi Monitor Screenshot, çok sayıda monitör ile çalıştığınız durumlarda ekran görüntüsü almanızı kolaylaştıracak ve hızlandıracak bir programdır.
  • Multi-Monitor TaskBar 2.1

    İki veya daha fazla monitör mü kullanıyorsunuz? Bu program ile size bir araç çubuğu yaratılıcak ve diğer monitörlere multi monitör desteğiyle rahatça hükmedebiliceksiniz.
  • Monitör Test

    Monitör ayarlarını yapın...
  • ClearIP Monitor 0.3

    Clearip monitör sayesinde artık ipiniz devamlı değişebilecek