Monster Kingdom 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Monster Kingdom 2, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Mobil cihazlar için geliştirilen rol yapma oyunlarının büyük bir kısmını artık canavarlar oluşturuyor desek yanlış olmaz sanıyorum.

Oyunda canavar krallığı saldırı altındadır ve Gremble adı verilen bazı gizemli yaratıklar bir anda nereden çıktıkları belli olmayan bir şekilde krallığı işgal etmeye başlamlışlardır. Peki bu kötülüğün arkasında kim vardır ve sizden ne istiyorlar? İşte bütün bu soruların cevaplarını bulmak ve bu saldırıyı durdurmak yalnızca sizin elinizde.

Bunun için de öncelikle bu sevimli görünümlü canavarları toplayıp eğitmeniz gerekiyor. Daha sonra da eğittiğiniz canavarlarınızdan çok güçlü bir ordu kurmalısınız. Tıpkı Pokemon'daki gibi burada da canavarlarınız eğitim kazandıkça ve güçlendikçe dönüşüyorlar.

Oyunu isterseniz tek başınıza hikaye modunda çevrimdışı olarak oynayabiliyorsunuz. Fakat bana hikaye modu yetmiyor, ben çevrimiçi diğer oyunculara karşı da savaşmak istiyorum diyorsanız, oyunda bunu da yapma şansına sahipsiniz. Ayrıca bununla birlikte çeşitli turnuvalar ve liglerde oynayarak çeşitli ödüller kazanabiliyorsunuz.

Oyun rol yapma oyunu olduğu kadar strateji oyunu da diyebilirim çünkü kullanabileceğiniz yüzlerce yetenek, eşya ve güçlendiriciyi belli bir taktik ile kullanırsanız, çok daha rahat kazanabilirsiniz.

Eğer siz de bu tarz oyunları seviyorsanız, Monster Kingdom 2'yi indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Monster Kingdom 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Monster Kingdom 2, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. İlk oyunun devamı niteliğinde olan oyunda bu kez krallığınıza nereden geldikleri belli olmayan ve Gremble adı verilen yaratıklar saldırmaya başlamışlar ve krallığı işgal ediyorlar. Bunlar kimdir ve sizden ne istiyorlar sorularının cevabını ise ancak siz bulabiliyorsunuz.

Sizin de amacınız canavarlarınızdan oluşan ordunuzla bu işgali durdurmak ve krallığınızı kurtarmak. Bunun için tıpkı diğer benzer canavar oyunlarında olduğu gibi sevimli yaratıkları toplayıp güçlendirmeli ve eğiterek ve sonunda da daha güçlü yaratıklara dönüştürerek güçlü bir ordu haline geitrmelisiniz.

Oyunun çevrimdışı ve çevrimiçi olmak üzere iki farklı oyun modu var. İsterseniz hikayeyi takip ederek çevrimdışı tek başınıza oynayabileceğiniz gibi isterseniz çevrimiçi diğer oyunculara karşı oynayabilir, turnuvalara katılabilir ve ödüller kazanabilirsiniz.

Oyun rol yapma oyunu kategorisine girse de aynı zamanda kazanmak için belli bir strateji de uygulamanız gerekiyor. Hoş grafikleri ile de dikkat çeken oyunun heyecanlı ve etkileyici animasyonları, patlamaları ve çok daha fazlası da oyunda sizleri bekliyor.

Eğer siz de bu tarz canavar oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Oz: Broken Kingdom

    Oz: Broken Kingdom mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Kingdom of Pirates

    Kingdom of Pirates, korsan krallığınızı kurup yönettiğiniz bir Android oyunu.
  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Kingdom: The Blood Pledge

    Kingdom: The Blood Pledge, acımasız açık dünya PvP savaşları içeren MMORPG oyunu.
  • Monster Mountain

    Monster Mountain, özel güçlere sahip karakterlerin yerine geçtiğiniz Android rpg oyunu.
  • Kingdom Two Crowns APK

    Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mikro strateji oyunu olan Kingdom Two Crowns APK, grafikleri ve hikayesiyle öne çıkıyor.
  • Mystic Kingdom

    Mystic Kingdom'da takımını topla ve amansız savaşların içerisinde sen de yerini al.
  • Monster & Commander

    Monster & Commander, yaratıkların da yer aldığı savaşlara katıldığınız strateji rpg türünde Android oyunu.