Monster Super League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Monster Super League, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen, Pokémon benzeri bir rol yapma oyunudur.

Monster Super League, Android telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir rol yapma oyunudur.

Aylardır Pokémon oynamaktan sıkıldınız ama Pokémon'lardan da kaçmak istemiyor musunuz? O zaman Monster Super League tam size göre! Bu oyunda Pokémon'ların yerini 550 farklı astromon alıyor ve onları yakalamanız, geliştirmeniz ve dövüştürmeniz gerekiyor. Bu benzersiz oynanışın üzerine Japon-vari çizimler ve oynanış da eklenince, ortaya ilginç bir oyun çıkıyor. Her ne kadar girişi kötü yazmış olsam da, oyun o kadar da kötü görünmüyor.

Oyunun dikkat çeken mekaniklerinden bir tanesi ise gemi. Karakterimiz ve yakaladığımız astromon'lar hep birlikte bir uçan bir gemide seyahat ediyoruz. Bu geminin de kendine özgü özellikleri bulunuyor ve bunları da aynı astromonlar gibi geliştirebiliyoruz. Aslında oyuna biraz kendinizi kaptırdığınızda ortaya güzel bir oyun konulduğunu görebilirsiniz. Yine de bakmadan geçmeyin diyor ve aşağıdaki videodan daha ayrıntılı bilgiler alabileceğinizi söyleyerek bitiriyoruz.

Ramazan Tugay Kahraman

Monster Super League

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
612 MB DOSYA BOYUTU

Monster Super League, iOS işletim sistemiyle çalışmakta olan iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir rol yapma oyunudur.

Monster Super League, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir RPG oyunudur. 

Monster Super League, temel olarak Pokémon mantığını kullanan bir oyun. Yarattığımız karakter çok güçsüz şekilde oyuna başlıyor ve yanına aldığı astromon ismi verilen yaratıklarla macerasına başlıyor. Biz de bu macera esnasında ona yardımcı oluyor ve bir anda önce gelişmesine yardımcı oluyoruz. Bu oyunda astromon'lar evolve olup, gelişebildikleri gibi karakterimiz de evolve olabiliyor. Yani sadece küçük özellikler ve kıyafetlerle başlayan oyuncu, oyunun ilerleyen dönemlerinde evolve olarak güçlenebiliyor.

Karkaterle birlikte 550 farklı astromon da kendini geliştiriyor ve aynı Pokémon'da olduğu gibi evolve oluyor. Monster Super League'de farklı olarak bir yerden bir yere yürümüyor, bir gemi kullanıyoruz. Uçabilen bu gemi sayesinde daha hızlı hareket edebildiğimiz gibi farklı özellikler de kazanabiliyoruz. Oyunun en güzel ve dikkat çekici özelliği ise sahip olduğu savaş mekaniği. İyi işleyen mekanik, oyunun eğlencesini bir hayli arttırıyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monster Mountain

    Monster Mountain, özel güçlere sahip karakterlerin yerine geçtiğiniz Android rpg oyunu.
  • Monster & Commander

    Monster & Commander, yaratıkların da yer aldığı savaşlara katıldığınız strateji rpg türünde Android oyunu.
  • Monster Blade

    Monster Blade, vahşi canavar ve ejderhalarla savaştığınız 3 boyutlu etkileyici bir Android oyunudur.
  • Monster Raid

    Monster Raid, görevlere katılma ve online oynama seçeneği sunan canavar savaşı oyunu.
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!
  • Monster Buster: World Invasion

    Monster Buster: World Invasion, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen rol yapma kategorisinde gerçek zamanlı bir canavar yakalama oyunudur.
  • Monster Life

    Numa adasını istila eden Chaos tarafı ile bizim aramızda geçen savaşı konu alan Monster Life yapımı, savaşı konu alsa da oldukça eğlenceli ve renkli bir oyun.
  • The Witcher: Monster Slayer

    The Witcher: Monster Slayer Android Artırılmış Gerçeklik oyununda canavarları avlıyorsunuz.