Moon+ Reader

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18,100 TOPLAM İNDİRME
5.6 MB DOSYA BOYUTU

Android akıllı telefonunuzdan e-kitap okuyabileceğiniz en kaliteli uygulamalardan birisi de Moon+ Reader.

Android işletim sistemli telefonlarda düzgün bir e-kitap okuma uygulaması bulmak kimi zaman çok zor hale gelebiliyor. Moon+ Reader uygulaması sorunsuzca e-kitap okuyabileceğiniz uygulamalardan birisi.

Sadece okumanın yanında uygulamanın içerisinde bulunan kütüphane sayesinde ücretsiz e-kitaplara ulaşabilir veya kendi e-kitaplarınızı telefonunuza yükleyerek okuyabilirsiniz.

Uygulamanın desteklediği e-kitap formatları şu şekilde: txt, html, epub, umd, fb2, chm, zip ve OPDS.

Program göz sağlığınızı korumak için sade ve uygun renklerde tasarlanmış. Ayrıca kitabınızı okurken önemli gördüğünüz noktaları işaretlemek de yine sizin elinizde. Sayfaların görünüşü ve sayfa çevirme efektleri de gerçek kitaplara yeterince benzer şekilde hazırlanmış durumda.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Press (Google Reader)

    Android Press (Google Reader) uygulamasıyla sevdiğiniz web sitelerinin içeriklerini kolayca takip edebilirsiniz.
  • Google Reader

    Resmi olarak Google tarafından yayınlanan Google Reader hizmeti ile senkronize çalışan popüler rss takip uygulamasıdır.
  • Light RSS Reader

    Light RSS Reader, Android cihazlarınız üzerinde kolay haber takibi yapabilmek için kullanabileceğiniz bir RSS uygulaması.
  • RSS Reader

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir rss okuyucu uygulamasıdır.
  • NewsRob

    Google Reader hizmetini kullanan, çevrımdışı iken 90 adet rss içeriği okumanıza izin veren, Android için geliştirilmiş basit bir rss takip uygulaması.
  • Feedly

    Google Reader ile senkronize olarak çalışan, abone olduğunuz web sitelerini hem çok güzel hem de kullanışlı bir arayüzde takip etmenizi sağlayan rss takip uygulamasıdır.
  • gReader

    Android mobil cihazlar için geliştirilmiş resmi olmayan Google Reader senkronizasyonu ile çalışan hızlı, güvenli ve harika bir arayüze sahip rss takip uygulamasıdır.
  • FeedR News Reader

    Android için geliştirilmiş, mobil cihazınızın üzerinde çalışabilen, arama, önizleme, çevrımdışı okuma,filtreleme ve aboneliklerinizi kategorize edebilmenizi sağlayan özellikleri içinde barındıran gelişmiş bir rss okuyucu uygulaması