Moonitor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
57.4 MB DOSYA BOYUTU

Piyasa analizi yapmanızı sağlayan bir masaüstü uygulaması

Moonitor, bilgisayarınızda kullanabileceğiniz şifreli portfolyö uygulaması olarak karşıımza çıkıyor. Basit kullanımıyla dikkat çeken uygulama ile her türlü finansal değişikliklerden anında haberdar olabiliyorsunuz. 

Bilgisayarlarınızda kurabileceğiniz ufak bir yazılım olan Moonitor, şifrelenmiş alt yapısıyla dikkat çekiyor. Güven içerisinde piyasaya analizi yapıp hesap hareketlerinizi kontrol edebileceğiniz bu ufak yazılım ile işlerinizi kolayca halledebiliyorsunuz. Her türlü işlemi gerçekleştirmenize de olanak sağlayan Moonitor ile yüzlerce farklı para birimine dönüştürme işlemlerini hızlıca gerçekleştirebiliyorsunuz. Piyasadaki değişikliklerden de anında haberdar olabileceğiniz yazılım, mutlaka bilgisayarlarınıza olması gerekiyor. Minimal boyutları ve kullanışlı menüleriyle de dikkat çeken Moonitor, zaman kazanmanıza da olanak sağlıyor. Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve daha nicesi sanal paralara da destek sunan yazılım gerçek zamanlı veriler sunuyor. Hoş grafiksel verileri ve renkleriyle de güzel bir deneyim sunan Moonitor'u sakın kaçırmayın.

Moonitor uygulamasını bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Moonitor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
78.8 MB DOSYA BOYUTU

Piyasaya dair analiz yapanların denemesi gereken bir yardımcı yazılım

Moonitor, piyasa analizi yapmanıza olanak sağlayan bir masaüstü uygulamasıdır. Basit kullanımı ve işlevsel özellikleriyle karşımıza çıkan Moonitor, mutlaka denemeniz gereken bir yazılımdır.,

Piyasa analizi yapmanıza olanak sağlayan bir yardımcı yazılım olan Moonitor, finansal işlemlerinizi güven içerisinde gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Şifrelenmiş alt yapısıyla verilerinizi daima güven içerisinde tutabileceğiniz yazılım ile piyasaya dair değişikliklerden anında haberdar olabiliyorsunuz. Moonitor ile hesap bakiyenizi yüzlerce farklı para birimine dönüştürme işlemlerini hızlıca gerçekleştirebiliyorsunuz. Minimal boyutları ve kullanışlı menüleriyle de dikkat çeken Moonitor, zaman kazanmanıza da olanak sağlıyor. Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve daha nicesi sanal paralara da destek sunan yazılım gerçek zamanlı veriler sunuyor. Hoş grafiksel verileri ve renkleriyle de güzel bir deneyim sunan Moonitor'u sakın kaçırmayın. Eğer piyasaya dair değişikliklerden haberdar olmak istiyorsanız ve finansal işlemler yapıyorsanız Moonitor tam size göre diyebilirim.

Moonitor uygulamasını bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MSN Money

    MSN Money, dünyanın en iyi finans haberlerini, verilerini takip edebileceğiniz tamamen Türkçe finans uygulaması.
  • Türkiye Finans

    Türkiye Finans bankacılık uygulaması ile bankacılık işlemlerini güvenli bir şekilde yapabilir, piyasalara göz atabilirsiniz.
  • Mint.com Personal Finance

    Mint.com kişisel finans uygulaması ile paranızı en iyi şekilde yönetebilirsiniz.
  • Money Lover

    Money Lover, gelir ve giderlerinizi takip edebileceğiniz ücretsiz ve Türkçe kişisel finans yönetim uygulaması.
  • MoneyMe

    MoneyMe kişisel finans işlemleriniz için kullanabileceğiniz sezgisel bir finans yazılımıdır.
  • Odeabank

    Odeabank Windows 8 uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi Windows 8 cihazınızdan yapabilirsiniz.
  • Finans Partner (Standart)

    Finans Partner ile büronuzu ilgilendiren müvekkil, personel, genel gider hesaplarını takip edebileceğiniz gibi, kişisel hesaplarınızı da takip edebilirsiniz
  • Budget

    Kişisel finans yöneticisi..