Morpheus

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
20,400 TOPLAM İNDİRME
0.18 MB DOSYA BOYUTU

Morpheus popüler bir media dosya paylaşım programı ...

Yeni Morpheus BitTorrent desteği ile sizlere podcast taraması ve yayınlaması ile popüler bir P2P dosya paylaşım uygulaması. Morpheus CDler yakmanızı veya iPod ve MP3 playerlarınıza dosya transefini daha kolay hale getiriyor. Morpheusun basit özellikleri arama, keşfetme indirme, tüm media dosyalarını oynatma, muzik, film, video, oyunlar, fotoğraflar ve dökümanlar gibi dosyaları paylaşmanıza olanak tanıyor.

Not: Yükleme linki sizlere küçük bir install dosyası indirtiyor. İndirdiğiniz bu dosyaya çift tıkladıktan sonra online kalın ve installerın ilerliyip gerçek yüklemeyi yapmasını bekleyin.(4.3MB).

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Air Explorer

    Air Explorer, farklı bulut depolama servislerini tek bir merkezden yönetmenizi sağlayan, bu servisler arasında dosya transferi yapabileceğiniz ve dosya paylaşımı imkanı sunan ücretsiz ve yararlı bir program.
  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • GigaTribe

    GigaTribe ile kendinize özel sadece tanıdığınız ve bildiğiniz kişilerle, arkadaşlarınızla müzik, video, fotoğraf ve doküman paylaşımı yapabileceğiniz dosya paylaşım ağınızı oluşturabilir, en yeni şarkılara ait mp3'leri anında b
  • iMesh

    Popüler dosya paylaşım programlarından biri olan ücretsiz ve Türkçe iMesh ile sınırsız ve hızlı dosya indirme olanağına sahip olacaksınız.
  • FolderShare 2.5.8

    FolderShare, P2P dosya paylaşım uygulamasıdır. Kazaa, eMule, Ares gibi dosya paylaşım uygulamarıyla ...
  • BitSpirit

    BitSpirit, Bittorrent potokolü üzerinden dosya alış verişine olanak sağlayan alternatif bir dosya paylaşım programıdır.
  • SynaMan

    SynaMan programını kullanarak en hızlı şekilde ağ üzerindeki bilgisayara dosya gönderebilir ya da onlardan dosya indirebilirsiniz.