Mosaizer Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,277 TOPLAM İNDİRME
10.05 MB DOSYA BOYUTU

Mosaizer Pro, bir mozaik resim hazırlama programı olmasının dışında, aynı zamanda yaratıcı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Mosaizer Pro, bitmapler üzerinde çalışabilmeniz için gerekli çok sayıda profesyonel dijital araçlar kümesini içerisinde barındıran başarılı bir mozaik resim hazırlama programıdır. 3 boyutlu efektler, dokular, filtreler, kullanıcıların oluşturduğu farklı maskeler ile fotoğraflarınızı yaratıcı bir şekilde düzenleme şansına da sahipsiniz.

Mosaizer Pro çok hızlı bir uygulama, mozaik olarak oluşturmak istediğiniz resimlerinizi ve fotoğraflarınızı saniyeler içerisinde oluşturmanıza olanak tanıyor. Programın içerisinde bulunan daha farklı bir çok özelliği test ettikçe keşfederek daha yaratıcı fotoğraflar oluşturabileceksiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SnapaShot Pro

    SnapaShot Pro çok fonksiyonlu bir ekran görüntüsü alma programıdır
  • Photo Pos Pro

    Photo Pos Pro sayesinde resimlerinizi kolayca yaratabilir, düzenleyebilir, zenginleştirebilir, yazdırabilir ve işleyebilirsiniz.
  • Corel Paint Shop Pro

    Profesyonel fotoğrafçıların tercih ettiği resim düzenleme programı olan Corel Paint Shop Pro ile artık çok daha kolay ve eğlenceli şekilde resimlerinizi düzenleyebileceksiniz.
  • WaveL Pic2Pic Pro 2.7

    WaveL Pic2Pic Pro programı ile image dosyalarınıza dışarıdan yeni bir image dosyası ekleyebilir, görünüşlerini, renk ayarlarını, ışık şiddetlerini değiştirebilirsiniz.
  • Hair Pro 2010 Light

    Resimlerinize değişik saç modelleri ekleyerek kaydedebilirsiniz.
  • ScreenHunter 5 Pro

    ScreenHunter, profesyonel ve üstün özelliklere sahip bir ekran görüntüsü alma ve düzenleme programıdır.
  • Ulead SmartSaver Pro

    Smart Saver ile internet üzerinden yayınlamak istediğiniz grafiklerinizi kolay bir şekilde düzenleyebileceksiniz.
  • TwistedBrush Pro Studio

    Profesyonel ve orta düzey kullanıcılara yönelik hazırlanmış bir dijital çizim programı olan TwistedBrush Pro Studio, diğer çizim programlarına göre güçlü bir fırça motoruna sahip.