Mou

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13,702 TOPLAM İNDİRME
6.9 MB DOSYA BOYUTU

Mou ile kendi sanal bebeğinizi besleyebiliyorsunuz

Mou mobil cihazlarda oldukça popüler olan Pou'nun masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda oynanabilen versiyonudur.

Windows 8 ve üst versiyonlarında ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Mou'da bir adet sanal bebek beslemeye çalışıyoruz. Sanal bebeğimize yemek vererek onun karnını doyurmak onu mutlu edebilmek için tek başına yeterli değil. Oyunda sanal bebeğimizle ilgilenmek için tam anlamıyla bütün bakımını yapmak zorundayız.

Mou bize sanal bebeğimizle birçok farklı oyun oynama imkanı veriyor. Oyunda çok sayıda mini-oyun yer alıyor ve bu oyunlar sayesinde biz de saatlerce süren eğlenceye ortak olabiliyoruz. Oyun oynamak sanal bebeğimizin moralini yükseltmekte. Fakat sanal bebeğimiz belli bir enerjiye sahip ve yorulduğunda uyuması gerekiyor. Ayrıca sanal bebeğimize farklı kıyafetler alarak onu dilediğimiz gibi giydirebiliyoruz.

Mou'da sanal bebeğimizi acıktığında doyurmalı, pislediğinde altını temizlemeli ve kişisel temizliğini yapmalıyız. Mou hasta olabiliyor ve hasta olduğunda ona özel ilgi göstermemiz gerekiyor. Oyunda çok sayıda kıyafet seçeneği oyun severlere sunulmakta. Eğer Pou'da yaşadığınız eğlenceyi bilgisayarınızda yakalamak istiyorsanız Mou'yu kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Mou

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Mou, evcil bir hayvanın bakımını üstlendiğiniz eğlenceli bir Windows Phone oyunu.

Mou, Android ve iOS’ta oldukça popüler olan Pou hayvan besleme oyununu Windows Phone cihazımıza taşıyan en başarılı kopya diyebilirim. Pou oyununda gördüğümüz pek çok şey bu oyunda da mevcut ve en güzeli de tamamen ücretsiz indirip oynayabiliyoruz.

Çok basit görsellere sahip olduğundan oldukça ufak boyutlu olan Mou oyununda evcil bir hayvanın bakımını üstleniyoruz. Sanal ortamda hayvan beslemek ne kadar keyifli olabilir ki ? sorusunu sorabilirsiniz ancak oyunu oynamaya başladığınızda bu düşüncenizi sileceğinize eminim. Oyun, gerçek bir evcil hayvanla yapabilecek her şeyi yapmamıza izin veriyor. Evcil hayvanımızı tıpkı gerçekteki gibi besleyebiliyor, onunla oyunlar oynayabiliyor, altını pislediği vakit temizliğini yapabiliyor, enerjisi bittiğinde uykuya hazırlanmasına yardımcı olabiliyoruz. Tabii ki hastalığında özel ilgi göstermemiz gerektiğini de ekliyim.

Evcil hayvan almakta ısrar eden teknoloji meraklısı çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için seçebileceğiniz en iyi oyunlarından biri olan Mou’da evcil hayvanımızı ne kadar mutlu edersek o kadar para kazanıyoruz. Kazandığımız paraları ona yeni yiyecek ve içecekler, oyuncaklar almak için kullanabiliyoruz.

Mou, evde köpek, kedi gibi evcil hayvanları besleyecek yeriniz olmamasına rağmen evcil hayvan bakımını üstlenmekte ısrarcı çocuğunuz için indirip beğenisine sunabileceğiniz en ideal mobil oyun diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slime Rancher 2

    Slime Rancher bir devam oyununa kavuştu. Slime Rancher 2 ile birlikte uzaylı yaratıkları toplamaya ve çiftlik oluşturmaya devam edin.
  • Stardew Valley

    Stardew Valley’i duymayan kaldı mı? Hemen Stardew Valley indirin ve en iyi çiftçilik simülasyonlarından biri olan bu oyunu deneyimleyin.
  • Surgeon Simulator 2

    Surgeon Simulator 2 İndir: PC'deki en iyi ameliyat simülasyon oyunu
  • Beer Factory

    Beer Factory, oyuncuların kendi bira fabrikalarını açabildiği bir simülasyon oyunudur.
  • Elite Dangerous

    Elite Dangerous'ı hemen indirin ve benzersiz bir simülasyon deneyimini tecrübe edin.
  • Jalopy

    Jalopy ile benzersiz bir yolculuğa çıkın. Aracınızı yenileyin ve gece gündüz, yağmur çamur demeden ilerleyin.
  • Thief Simulator

    Thief Simulator ile gerçek bir hırsız gibi davranın. Bir hırsızın yapması gereken her şeyi simüle eden bu oyunda amacınız basit. Çalabildiğinizi çalın.
  • Township

    Township, hayalinizdeki şehir ve çiftliği kurup yönetebileceğiniz bir simülasyon oyunu.