Mouse Recorder

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.6/5 ZİYARETÇİ
129,692 TOPLAM İNDİRME
0.6 MB DOSYA BOYUTU

Mouse Recorder, Windows bilgisayarlar için fare hareketlerini kaydetme programıdır.

Mouse Recorder, çeşitli görevleri otomatikleştirmek için makrolar kaydetmenize ve daha sonra çalıştırmanıza izin veren gelişmiş bir mouse kaydedicidir.

Mouse Recorder İndir

Fare Kaydedici, tüm fare hareketlerinizi kaydedebilen ve bunları kullanıcı tanımlı ayarlara göre doğru şekilde tekrarlayabilen ufak boyutlu bir Windows programıdır. Program, çok sayıda seçeneğe sahip iyi düzenlenmiş bir kullanıcı arayüzü ile gelir. Bir oturumu kaydetmek istediğinizde arayüzdeki butona veya klavye kısayoluna basmanız yeterlidir. Fare hareketlerini gerçekleştirdikten sonra kaydı benzer şekilde kapatabilirsiniz. Kaydedilen eylemi yalnızca bir veya birkaç kez tekrarlayabilirsiniz. Bir dizi başka yapılandırma seçeneği de var. Örneğin; programa eylemi bir seferde birkaç dakika boyunca tekrarlatabilirsiniz.

Fare hareketlerini kaydetme programı, işlem bittiğinde bilgisayarı otomatik olarak kapatır. İki tekrar arasındaki gecikme süreci ayarlayabilir veya hız ayarlarını tekrarlama ayarı yapabilirsiniz. Programla birden fazla eylemi kaydedebilirsiniz, sonrasında listeden seçebilirsiniz.

Program, fare tıklama aracı ile birlikte gelir. Mouse Clicker, programın ana amacına benzer şekilde eylemleri kaydeder. Araç, sol, sağ veya orta fare tuşuna basılmak üzere özelleştirilebilir. Ayrıca tek tık, çift tık şeklinde atanabilir.

Mouse Recorder, bilgisayarda tekrarlayan eylemler gerçekleştirmeniz gerektiğinde kullanışlı olabilecek güzel bir programdır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Surprise on Mouse Move

    Windows fare işaretçisi hareketlendirildiği anda belli eylemleri gerçekleştirebilen ücretsiz bir şaka programı.
  • Mouse Macro Recorder

    Mouse Macro Recorder, fare ve klavyeniz ile istediğiniz makroları kaydederek dilediğinizde kullanmanızı sağlayan güzel bir program.
  • Atatürk'ün İkonları 5.0

    Atatürk resimlerinden oluşan ikon arşivi.
  • Free Ico Converter

    İkon dosya formatı olan ICO'ya resim dosyalarınızı çevirmek istiyorsanız bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • ArtIcons Pro 5.17

    İnternet Siteleri için küçük iconlar yaratır...
  • Seanau Icon Toolkit

    Seanau Icon Toolkit ikon yaratma amacıyla kullanabileceğiniz bir yazılımdır
  • Folderico

    Masaüstünüzü daha renkli ve eğlenceli hale getirecek bir uygulama. Folderico ile ikonlarınız artık istediğiniz şekilde gözükecek...
  • 123IconHunter

    123IconHunter, sabit diskiniz üzerinde yer alan ikonları görüntülemenize ve kaydetmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.