Moving Hazard

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
219 TOPLAM İNDİRME

Moving Hazard bolca aksiyon içeren bir online zombi oyunudur

Moving Hazard yoğun aksiyonu güzel grafikler ve ilginç fikirlerle birleştiren online altyapıya sahip bir FPS oyunu.

Klasik zombi oyunu örneklerine yaratıcı eklentiler yapan Moving Hazard'da bir zombi kıyametinin 50 sene sonrasına yolculuk ediyoruz. Dünya üzerindeki kaynakların tükenmeye yüz tuttuğu bu dönemde ülkeler askeri güçlerini artırmak amacıyla zombileri birer silah olarak kullanmaya başlamış, savaşlar farklı bir hal almıştır. Oyunda insanlar hayatta kalabilmek için sınırlı askeri güçlerini zombileri kontrol etmelerine yardımcı olan teknolojilerle birleştirerek zombi istilası altındaki harabeye dönmüş şehirlere yolculuk ediyorlar ve  birbirleriyle çaprışıyorlar. Biz de bu savaşa tarafımızı seçerek dahil oluyoruz.

Moving Hazard'ın Counter Strike benzeri klasik FPS'lerden farkı düşmanınıza tuzaklar hazırlayabilmenize imkan tanıması. Oyunda zombileri kontrol eden silahlarınızı kullanarak zombi sürülerini diğer oyunmcuların üzerine sürebiliyorsunuz ve onların zombilerle cebelleşmesini izlerken patlamış mısırlarınızı yiyebiliyorsunuz. Bunun yanında elinizde silahınızla düşmanlarınızla doğrudan savaşmayı da tercih edebilirsiniz.

Unreal Engine 4 grafik motorunu kullanan Moving Hazard'ın güzel bir görünüm sunduğu ve fizik motorunun da iyi bir iş çıkardığı söylenebilir. Oyunun minimum sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- 2.0 GHZ çift çekirdekli 64 bit işlemci

- 8 GB RAM

- DirectX 11 uyumlu 2 GB video belleğe sahip ekran kartı

- DirectX 11

- 10 GB boş depolama alanı

Oyunun demosunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moving Out 2

    Moving Out 2, bir taşıma simülasyonu olmasıyla beraber, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz harika oyunlardan bir tanesi.
  • Digital Hazard

    Arkadaşlar bu oyun sizin hayallerinizin gerçek olduğu nokta...Kim hacker olmak ister??? Oyunda si...
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.