MP3 CD Ripper 2.5

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,821 TOPLAM İNDİRME
1.98 MB DOSYA BOYUTU

CDlerinizi ripleyin ve en favori şarkılarınızı MP3, WMA, veya WAV dosya formatlarına dönüştürüp kaydedin.

MP3 CD Ripper programı bir ses format dönüştürücüsü ve CD ripleme aracı. En favori CD şarkılarınızı direkt olarak MP3, WMA, WAV, OGG ve VOX dosyaları olarak bilgisayarınıza kaydedebileceksiniz. Önceden belirlenen çıkış kalitesi, ayarlanabilir ve yönetilebilir dönüştürme parametreleriyle tüm kontrolün sizde olduğu programla CD arşivleriniz daha küçük boyutlarda bilgisayarınzda yer alsın.

Versiyon 2.5 ile MPA, ASF, AAC, M4A/MP4, AC3, FLAC, APE/MAC, MPC/MP+/MPP, AIFF ses formatlarına dönüştürme de desteklenmiş bulunuyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free MP3 CD Ripper

    Free MP3 CD Ripper sayesinde elinizdeki ses CD'lerini direkt olarak MP3 olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • 123 CD to MP3 Ripper 5.20

    123 CD to MP3 Ripper programı ile Müzik CD`lerinizde ki Track dosyalarınızı, basit ve hızlı ....
  • #1 CD Ripper 1.72.3

    #1 CD Ripper programı ile Müzik CD'lerinizde ki Track dosyalarını başka ek bir programa ihtiyaç duymadan direkt olarak WAV, MP3, WMA, yada OGG Vorbis dosya formatına dönüştürebilirsiniz.
  • AltoMP3 CD Ripper

    Ses CD'lerinin formatını Mp3'e çevirerek bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Wave Ripper

    Wave Ripper, tüm ses CD'lerinizi Wave, MP3 ve Ogg Vorbis ses formatlarında bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Topee CD Ripper 1.2.56

    Topee Cd Ripper ile ses dosyalarınızı mükemmel kalitede MP3, WAV, WMA veya OGG formatına dönüştürebilirsiniz. Program gecici dosya oluşturmaksızın dogrudan ceviri yapabilir.
  • Audio Catalyst v2.1

    Çok iyi bir CD ripper programı. Performans açısından bakıldığında oldukça başarılı. AudioCatalyst 2.1 müzik CD'lerindeki programları otomatik MP3 yapıyor..
  • Free CD to WAV MP3 WMA AMR AC3 AAC Ripper

    Müzik CD'lerinizi daha kolay kullanım ve ulaşım için veya taşınabilir müzik aygıtlarına aktarmak istediğinizde bilgisayarınıza kaydetmeniz gerekiyorsa, en popüler ses dosya formatlarında kayıt için bu ücretsiz aracı kullanabilirsiniz.