MSN Contact Enlarger 2.6

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7,790 TOPLAM İNDİRME

MSN Eklentileri Serisi -COntact enlarger programı msn listenizde kişi sınırlamasını kaldırarak kimseyi silmenize gerek kalmadan listenize kişi eklemeyi sağla

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif programlar için mesajlaşma programları kategorisine göz atabilirsiniz.

MSN Eklentileri Serisi - Contact Enlarger programı msn listenizde kişi sınırlamasını kaldırarak kimseyi silmenize gerek kalmadan listenize kişi eklemeyi sağlar. Listeniz dolduğunda hemen programı çalıştırarak kişinin e-posta adresini yazarak kişiyi ekleyebilirsiniz. Yeni Kişi Ekleme: Programı çalıştırın. Kişi e-posta adresini girin. Pop-up ta menü açılacak ve sizler seçeneklerden birini seçerek ekleme yapabilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MSN Backup 1.17

    MSN Ayarlarınızı Yedekleyin...
  • MSN de Mikrofandaki Sesinizi Değiştirin

    Msn de mikrofon ile sesli görüşme yaptığınızda sesiniz bu programla karşı tarafa değişik ve istediğiniz tonlarda gitsin
  • Try Praize Messenger v5.0 Beta

    Msn Messenger, Yahoo Messenger ve ICQ türü mesajlaşma programlarının tüm özelliklerinin hepsinin birarada bulunduğu ve bunların daha da geliştirilerek kullanıcılara mesajlaşma keyfinin iki katına çıkartılmasını sağlayan bu uygulama ile
  • MECA Messenger

    MECA Messenger ile AIM,Yahoo,MSN ve ICQ daki arkadaş listelerine kolayca bağlanabilirsiniz.
  • Super Messenger Raining

    Msn'de karşıya yazı yağdırmayı sağlayan gelişmiş, ücretsiz ve küçük boyutlu bir yazılım. Max.1000 taneye kadar aralıksız yazı yağdırabilir.
  • Omega Messenger

    Omega Messenger programıyla arkadaşlarınızla internet üzerinden çevrimiçi mesajlaşabilir dosya alışverişi yapabilirsiniz.Sahip olduğunuz Msn,Yahoo vs.gibi hesaplarınızı bu programda açabilirsiniz.
  • MSN Webcam Recorder

    MSN Webcam Recorder, MSN, Yahoo Messenger, AIM, ICQ gibi mesajlaşma programlarındaki video konferanslarınızı sesleriyle beraber kaydeder.
  • Franz

    Franz uygulamasıyla tüm mesajlaşma uygulamalarınızı tek bir noktadan kontrol edebilirsiniz.