Msn Tools

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
161,578 TOPLAM İNDİRME

Msn Crack,Multi Msn,Msn Freeze,Msn Flood,Msn Piç ,Winamp Msn,Msn Logger..... ve daha fazlası bu programda.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Msn Messenger kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Üretici açıklamasıdır:

Msn için gerekli birçok araç tek programda ve ilk versiyonudur diger versiyonlara daha gelişmiş ve daha güzel özellikler katılacaktır.Kısaca içinde ne gibi eklentiler olduğunu anlatayım. Msn Crack=> Brute Force mantıgıyla deneme yanılma ile msn şifresi kırmak için. Msn Flood => Msn hızlı online offline olmak. => Msn Küfür Sayıcı. Msn Freeze => Msn dondurma programı. Avatar Maker => Şekilli avatarlar yapmak için program. Block Kontrol => Engelleyenleri görmek için. Msn Logger => Msn kim gelmiş kim çıkmş kim durum değiştirmiş hepsini loglar ve siz işiniz yaparken o kaydeder isterseniz müzikli uyarı ekleyiyebilirsiniz. Winamp Msn => Winampta ne dinliyosan msn de gösteren program ayrıca gösterme biçimi istediginiz gibi ayarlıyabilirsiniz. Nick Maker => Şekilli nickler yapmak için program. Display image => Msn arka planınız hoşunumazamı gitmiyor o zaman bu eklenti ile arka plan resminizi değişebilirsiniz. Multi Msn => Msn messenger 7.0 için Multi Msn yani çoklu msn açma eklentisi bunu kullanmak için ise yapcağınız şey önce msn messengerınızı komple kapatın ve sonrada bu programı çalıştırın daha sonra her msn messengerı actığınızda 1 tane daha acılır her tıklamanızda msn messeneger simgesine.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çoklu Msn Açma ( Multi Msn )

    Birden fazla Msn Messenger pencesi açmak çok kolay... Tek bilgisayardan aynı anda farklı MSN'ler açabilirsiniz.
  • MSN Webcam Recorder

    MSN Webcam Recorder, MSN, Yahoo Messenger, AIM, ICQ gibi mesajlaşma programlarındaki video konferanslarınızı sesleriyle beraber kaydeder.
  • World Cup 2006 Msn Avatar

    World Cup 2006 Msn Avatarları Artık Msn messenger'ınızda
  • A-Patch

    A-Patch, MSN Messenger üzerindeki neredeyse her özelliği tek tek değiştirebilme imkanı sunan, basit ve küçük boyutlu bir MSN Messenger yaması.
  • Sound Clips for MSN Messenger!

    Microfona ihitiyaç duymadan msn messenger'da konuştuğunuz kişiye 'Ses klibi' yollayın!
  • Messenger Jump MSN Winks Installer

    Messenger Jump! En yeni Göz Kırpmalarını görüntülemenizi ve Msn'nize eklemenizi sağlar..
  • Msn Bombass Tracker

    MSN Messenger`da arkadaş bulmak artık çok kolay...
  • Msn Live Plus! Styles

    Msn Messenger Live'da yazı tiplerinizi artık rengarenk yazabileceksiniz.