MSN Travel

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
4.3 MB DOSYA BOYUTU

MSN Travel, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlarken yardımcı olacak bir rehber uygulama.

MSN Travel, dünya genelinde gidilip görülmesi gereken şehirleri tüm detayları karşınıza seren ve tatil amacıyla gideceğiniz şehre uçak bileti bulmanıza ve otel rezervasyonu yaptırmanıza yardımcı olan bir seyahat uygulaması.

Windows 8.1 tablet ve bilgisayarda ön yüklü gelen Bing uygulamalarından biri de MSN Travel (MSN Seyahat). Windows platformunda Türkçe dil seçeneği ile gelen en zengin içerikli seyahat uygulaması ile dilediğiniz bir şehir hakkında; ulaşımı, meşhur yiyecek ve içecekleri gibi merak ettiğiniz tüm detaylara ulaşabiliyor ve doğrudan uygulama içerisinden uçak biletinizi alabiliyor ve otelde yer ayırtabiliyorsunuz.

MSN Travel, konumunuzu tespit ediyor ve gezilip görülesi yerleri mesafe bazında önünüze seriyor. Çok yakınınızda ve çok uzağınızda kalan yerleri ayrı ayrı görebiliyorsunuz. Uygulamanın sevdiğim diğer bir yanı ise şehirlerin panoramik fotoğraflarını sunması. Daha önce o yeri gezip görmüş kişiler tarafından çekilen panorama fotoğraflar sayesinde şehrin en güzel yerlerini yerinizden kalkmadan gezebiliyorsunuz.

Tatilinizi nerede geçireceğinize karar veremiyorsanız MSN Travel’ın önerilerine bakarak yer seçiminizi kolaylıkla yapabilir ve anında uçak biletinizi ayırtabilirsiniz.

Erkan Calp

MSN Travel

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

MSN Travel, dünya genelinde gidilip görülmesi gereken bölgeleri listeleyen, uçak ve otel rezervasyonu da yaptırabileceğiniz bir seyahat uygulamasıdır.

MSN Travel (MSN Seyahat), yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlarken size yardımcı olacak rehber niteliğinde bir uygulama. Sadece Türkiye değil dünyanın dört bir yanında gidilesi yerleri gözde mekanlarıyla birlikte listeleyen uygulama ile uçak ve otel rezervasyonlarınızı da yaptırabiliyorsunuz.

Microsoft’un ücretsiz olarak sunduğu ve genel olarak Türkçe dilin hakim olduğu arayüz ile gelen kapsamlı seyahat uygulaması MSN Travel, konumuzu tespit ederek gezilip görülesi şehirleri mesafe bazında listeleyebilmektedir; böylelikle çok yakınınızda ve çok uzağınızda kalan yerleri ayrı ayrı görebilirsiniz. Gideceğiniz yere karar kıldıktan sonra uçak ve otel rezervasyonunuzu yaptırabilir, o yerin kesinlikle görülmesi gereken mekanlarını inceleyebilir, daha önce gezip gören kişilerin çekmiş olduğu yüksek kalitede fotoğraflara (Panorama fotoğraflar ayrıca gösterilmektedir.) bakabilirsiniz.

Çeşitli haber sitelerinin yayınladıkları gezi fikirleri (Bayramda gidilecek 5 Avrupa şehri gibi) yazılarını da içerisine alan MSN Travel, Windows Phone telefonunuzda kullanabileceğiniz en modern görünümlü seyahat uygulaması. Sık seyahat eden biriyseniz bu uygulama kesinlikle telefonunuzda bulunmalı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MSN Money

    MSN Money, dünyanın en iyi finans haberlerini, verilerini takip edebileceğiniz tamamen Türkçe finans uygulaması.
  • MSN Sports

    MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.
  • MSN Weather

    MSN Weather, bulunduğunuz ve dilediğiniz bir şehrin hava durum bilgisini saatlik ve haftalık olarak alabileceğiniz bir uygulama.
  • MSN Food & Drink

    MSN Food & Drink, Türk ve Dünya mutfağının öne çıkan tatlarının yanında harika ipuçları bulabileceğiniz bir yemek uygulaması.
  • MSN Health & Fitness

    MSN Health & Fitness, Windows platformundaki en kapsamlı sağlık ve fitness uygulaması ve tamamen Türkçe arayüz ile geliyor.
  • MSN News

    MSN News uygulaması ile son dakika haberlerini ve ilginizi çeken konuları en güvenilir kaynaklardan takip edebilirsiniz.
  • The Weather Channel

    The Weather Channel, MSN Weather'a alternatif olarak kullanabileceğiniz anlık ve haftalık rapor sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • Msn Tools

    Msn Crack,Multi Msn,Msn Freeze,Msn Flood,Msn Piç ,Winamp Msn,Msn Logger..... ve daha fazlası bu programda.