Multi Screen Remote Desktop

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15,327 TOPLAM İNDİRME
1.45 MB DOSYA BOYUTU

Multi Screen Remote Desktop (MSRD) aynı anda 9 bilgisayara erişerek görüntülemenizi ve yönetmenizi sağlayan fonksiyonel bir uzaktan yönetim aracı.

Multi-Screen Remote Desktop (MSRD) kendi ağınızdaki diğer bilgisayarları aynı zamanda tek ekrandan görüntülemenizi ve yönetmenizi sağlar. 9 bilgisayarı aynı anda tek ekranda görüp müdahale etmenizi sağlayan yazılım uzaktan yönetim araçlarıyla çalışanlar için hızlı ve pratik bir çözüm üretiyor. Farklı ayarları bulunan programla uzaktaki bilgisayarı monitörleyebilir veya mouse ve klavye ile direkt müdahale edebilirsiniz.

MSRD'den çalışanlarını takip etmek isteyen işyerleri, çocuklarının internet aktivitelerini merak eden ebeveynler, öğrencilerini kontrol etmek isteyen işyerleri yararlanabilir. Kısacası bilgisayar aktivitelerinde çoklu bir çözüm arayan pek çok kişi aynı anda çoklu ekran gösterme özelliği olan Multi-Screen Remote Desktop programını tercih edebilirler.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Supremo Remote Desktop

    Supremo Remote Desktop ile uzaktaki bilgisayar saniyeler içerisinde karşınızda.
  • Remote Desktop Control 1.8

    Remote Desktop Control programını kullanarak uzak bilgisayarlara bağlantı kurabilir ve o bilgisayarlar üzerinden farklı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Remote Desktop Manager

    Remote Desktop Manager, uzak bağlantıları (RDP, FTP, VNC, ICA, HTTP ...) ve sanal makineleri yönetebileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • Remote Desktop Assistant

  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile bilgisayarınızı mobil cihazınızı kullanarak uzaktan kontrol edebilirsiniz
  • AirDroid Remote Support

    Ekran paylaşımı için en ideal programlardan biri olan AirDroid Remote Support birçok özellik ile birlikte gelmektedir.
  • Unified Remote

    Unified Remote, mobil cihazlarınız üzerinden bilgisayarlarınızı kontrol etmenize imkan sağlayan bir uygulamadır.
  • DameWare Mini Remote Control

    Bilgisayarınızın masaüstünü uzaktan çeşitli komutlarla yönetebileceğiniz, veri alışverişinde bulunabileceğiniz bir program.