MultiCloudBackup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
294 TOPLAM İNDİRME
25.1 MB DOSYA BOYUTU

MultiCloudBackup, Google Drive, Box, Dropbox vb. diğer bulut dosya depolama servislerine ait hesaplarınızı tek bir program üzerinden kullanarak dosyalarınızı güvenli bir şekilde yedekleyin.

MultiCloudBackup, farklı bulut dosya depolama hesaplarınızı birleştirerek tek bir program üzerinden hepsini yönetebilme imkanı sunan yararlı ve tamamen ücretsiz bir bilgisayar yazılımı.

Windows ve Mac versiyonları bulunan program sayesinde istediğiniz dosyaları farklı bulut depolama hesaplarınız üzerinde yedekleme imkanına kavuşuyorsunuz.

Dosya yedekleme işlemlerinizi otomatik olarak ayarlayabildiğiniz program arka planda ve düzenli aralıklarla çalışarak sessiz bir şekilde dosyalarınızı yedekliyor.

Google Drive, Dropbox, Box, ve daha pek çok bulut dosya depolama servisini destekleyen ve sürekli yenileri eklenen program, böylece tüm bu servislere ait olan hesaplarınıza tek bir yerden dosya yükleme imkanı sunuyor. Kısacası bulut dosya depolama hesaplarınızı birleştiriyor.

Özel olarak zaman atayabildiğiniz dosyalarınızı istediğiniz tarihte otomatik olarak silerek daha fazla dosya depolama alanına sahip olmanızı sağlayan program, daha çok online dosya yedekleme ile haşır neşir olan kişilere yönelik geliştirilmiş. Eğer tek bir bulut dosya depolama servisi kullanıyorsanız ve birden fazlasına ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorsanız programın size herhangi bir yrarı olmayacaktır.

Kolay kullanıma sahip olan program verilerinizi 128 bitlik şifreleme yöntemi kullanarak koruyor ve böylece şifreniz olmadan diğer kullanıcılar hiç bir şekilde verilerinize erişemiyor.

Güvenilir ve ücretsiz bir çoklu bulut dosya depolama programı arıyorsanız, MultiCloudBackup'ı deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

MultiCloudBackup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
12.2 MB DOSYA BOYUTU

MultiCloudBackup, istediğiniz dosyalarınızı farklı bulut dosya depolama servisleri üzerinde yedeklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir Mac yazılımı.

MultiCloudBackup, hem Windows hem de Mac kullanıcılarının birden fazla sahip oldukları bulut dosya depolama hesaplarını tek bir program üzerinde kullanarak tek bir platformdan daha fazla depolama alanı yönetmesini ve böylece daha fazla dosya yedeklemesini sağlayan yararlı ve ücretsiz bir program.

Dosyalarınızı şifreleyerek yedekleme yapan MultiCloudBackup, oldukça güvenilir ve kullanımı kolay bir program.

Popüler bulut dosya depolama servislerinin hepsi için destek sunan ve sürekli yeni bulut dosya depolama servislerini programa ekleyen geliştiriciler, böylece kullanıcıların sahip oldukları tüm bulut dosya depolama servislerini tek bir program üzerinden yönetebilmesini sağlyıyor.

Eski dosyalarınızı belirlediğiniz tarihlerde otomatik olarak silebilen program tek başına herhangi bir web sitesi girişi ya da farklı bir işlem yapmadan kullanabileceğiniz türden tek bir program.

Bulut dosya depolama hesaplarınızı birleştirerek tek bir program üzerinden tüm depolama alanı hakkınızı yönetme imkanı sunan programı Mac'lerinize ücretsiz olarak indirerek dosyalarınızı yedeklemenin kolaylığını yaşayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tribler

    Tribler, ses, video, resim dosyaları ve daha fazlasını indirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir dosya paylaşım programıdır.
  • Seafile

    Seafile küçük ekiplerin ortak dosya ve dökümanlar üzerinde çalışmasını kolaylaştıran senkronizasyon ve dosya paylaşım programıdır.
  • Minus

    Paylaşacağınız 50GB'a kadar dosyalarınız var ise Minus size bu imkanı sunan özel bir dosya depolama ve paylaşım programıdır.
  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • Vuze

    Java platformunda dosya paylaşım olanağı ve torrent desteği sunan Vuze, şık arayüzünde kolaylıkla video indirip izlemenizi sağlar.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • FrostWire

    FrostWire aradığınız müzik, resim ve video dosyalarını ve Word, PowerPoint, PDF dokümanını kolaylıkla bulup indirebileceğiniz bir paylaşım programı.