MuPDF

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,660 TOPLAM İNDİRME
14.62 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki PDF dosyalarını en hızlı şekilde ve basit bir programla açmak istiyorsanız MuPDF'i kullanabilirsiniz.

MuPDF programı bilgisayarınızda PDF dosyalarının gösterilebilmesi için hazırlanmış kullanımı kolay ve ücretsiz bir program. Acrobat Reader programını yavaş ve ağır bulanların kesinlikle denemek isteyeceklerine inandığım MuPDF, aynı zamanda kurulum gerektirmiyor ve taşınabilir olarak kullanılabiliyor.

Böylece bilgisayarınızın kayıt defterine hiç bir ekleme yapılmıyor ve performansınıza etki etmesi önleniyor. Herhangi bir seçenek yahut ek özellik barındırmaması sayesinde çok hızlı olabilen uygulama açılır açılmaz size hangi PDF dökümanını açmak istediğinizi soruyor.

Ancak ekranda buton bulunmamasına rağmen klavye kısayollarını kullanabilme şansınız mevcut. Yön tuşları ile page up ve page down butonları örnek olarak kullanabileceğiniz kısayollar arasında yer alıyor. F1 butonuna basarak kullanabileceğiniz arama fonksiyonu ile PDF dökümanınız içerisinde küçük bir arama yapma imkanınız da var.

Yiğit Ekim Demir

MuPDF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

MuPDF ile PDF dosyalarınızı görüntüleyebilirsiniz

MuPDF kullanıcılara iş ve okul hayatında en çok karşılaşılan PDF dökümanlarını Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerini kullanarak görüntüleme imkanı sunan bir PDF okuyucudur.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir PDF görüntüleme uygulaması olan MuPDF sayesinde PDF formatı kullanılarak hazırlanmış olan sunumları, raporları, ödev veya projeleri Android mobil cihazımızda görüntüleyebiliyoruz. Uygulama bize bilgisayar başında olmasak bile ofis veya okul dökümanlarımıza erişebilme ve içeriklerini görebilme imkanı tanıyor. Bu sayede gittiğimiz yerlerde Android cihazımızı kullanarak işimizi veya eğitimimizi yürütebiliyoruz.

MuPDF oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir. Uygulama şifre korumalı PDF dökümanlarını destekliyor ve şifrelerini girdiğinizde bu dökümanları açabiliyor. MuPDF ile sadece PDF dökümanlarının haricinde XPS ve CBZ formatındaki dökümanları da görüntüleyebilmektesiniz. MuPDF ile PDF dökümanlarınıza ek açıklamalar ekleyebilir, şeffaflık derecesini ayarlayarak daha iyi bir görünüm elde edebilirsiniz.

MuPDF bize PDF dökümanları içerisinde arama yapabilme imkanı da sunuyor. MuPDF temel olarak ihtiyaca hitap eden, bunun yanında kullanışlı küçük ek özellikler de sunan bir PDF görüntüleme uygulamasıdır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Web Reader

    Google Reader hizmetini masaüstünüzde kullanabilmenizi sağlayan rss takip uygulamasıdır.
  • Free PDF Unlocker

    Free PDF Unlocker, korumalı PDF dökümanlarını kolayca açabilmeniz için tasarlanmış yardımcı bir yazılımdır.
  • RSSOwl

    Beğendiğiniz websitelerini rsslerini kayıt edebileceğiniz, kendi içinde sunduğu web tarayıcı desteği ile tek ekran üzerinden içeriklerini sekmeler arasında kaybolmadan okuyabileceğiniz rss takip programıdır.
  • Egoclip

    Rss okuyucu program...
  • Strav

    RSS OKUYUCU.
  • Tool Button

    RSS programı
  • GeniusPDF

    GeniusPDF, PDF dosyalarını görüntüleyebilmenizi sağlayan kolay arayüzlü ve tamamen ücretsiz bir programdır.
  • iSkysoft PDF Editor

    iSkysoft PDF Editor ile PDF dosyalarını kolayca düzenleyebilirsiniz.