Music Editing Master

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
839 TOPLAM İNDİRME
14.77 MB DOSYA BOYUTU

Music Editing Master, ev kullanıcılar için etkili bir ses düzenleme ve üretme aracıdır.

Music Editing Master, kullanıcıların bilgisayarları üzerinde yer alan ses dosyaları üzerinde gelişmiş düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ve kendi müziklerini hazırlayabilecekleri oldukça başarılı bir ses düzenleme ve oluşturma programıdır.

Program oldukça sade ve temiz bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Bu sayede ihtiyacınız olan tüm araçlara tek bir pencere üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

MP3, FLAC ve WMA gibi bilinen tüm popüler ses dosyaları üzerinde çalışmanıza olanak sağlayan program ile yüklediğiniz tüm seslerin dalga formunu görüntüleyebilirsiniz. Ardından farklı filtreleri ve düzenleme araçlarını ses dosyalarınız üzerinde kolayca kullanabilirsiniz.

İçerisinde yer alan ses düzenleme araçlarının dışında, ses kaydı yapabileceğiniz, ses dosyalarını CD ve DVD'lere yazdırabileceğiniz, ses dosyalarına ait meta etiketlerini düzenleyebileceğiniz ve ses dosyası dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz araçlar da Music Editing Master'ın içerisinde yer almaktadır.

Tüm ses düzenleme araçlarını ve daha fazlasını kullanıcılara sunan Music Editing Master, her seviyeden bilgisayar kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Ses dosyaları üzerinde düzenleme işlemleri yapabileceğiniz ve kendi ses dosyalarınızı oluşturabileceğiniz gelişmiş bir ses aracına ihtiyacınız varsa Music Editing Master'ı deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AV Music Morpher Gold 4.0

    Music Morpher ile ses dosyalarınızı daha rahat ve kolay bir şekilde tasarlayabilir ve üzerinde oynama ve ekleme yapabilirsiniz.
  • Ashampoo Music Studio

    Ashampoo Music Studio, müzik arşivinizi düzenleyip yönetmek için gerekli her tür aracı içerisinde barındıran kapsamlı bir yazılım.
  • DJ Music Mixer

    DJ Music Mixer, kendi müzik parçalarınızı oluştururken size yardımcı olacak başarılı bir DJ programıdır.
  • Image Editing Software

    Image Editing Software, basit resim düzenleme işlemlerini kolayca gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Fly Free Photo Editing and Viewer

    Fotoğraflarınızı ücretsiz olarak görüntülemenize ve düzenlemenize yarayan, birçok özelliği bünyesinde barındıran çok fonksiyonlu bir fotoğraf düzenleme ve gösterme aracıdır.
  • Hybrid

    Hybrid, tüm ses araçlarının yapabildiği işlemleri tek başına yapabilen bir programdır.
  • Sonic Visualiser

    Ses ve müzik dosyalarınızın dalga boylarını detaylı olarak analiz edebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • CuteDJ

    CuteDJ programını kullanarak kolayca DJ'lik yapabilir, kendi mixlerinizi oluşturabilirsiniz.