Music Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
674 TOPLAM İNDİRME
7.56 MB DOSYA BOYUTU

Music Rescue gelecek nesil iPod dosya kurtarma uygulaması olarak tabir edebileceğimiz başarılı bir programdır.

Uygun araçların elinizin altında olması şarkıyla IPod üzerinde depolanan şarkı ve çalma listelerini yönetmek eğlenceli bir uğraş olabilir. Bu noktada Music Rescue adlı program yardımıyla cihazınızda bulunan tüm verileri yedekleyebilir ve bilgisayarınızla kolayca senkronize edebilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüzü ve keşfedilmeyi bekleyen özellikleriyle Music Rescue, müzik yönetim faaliyetlerini çok daha kolay bir hale getirmeyi hedefliyor. Programın ana ekranı üzerinde yönetimsel işlerde kullanabileceğiniz tüm fonksiyonlara ait butonlar yer alıyor ve tüm bu butonlar programın kullanımını kolaylaştırıyor.

iPod'unuzu bağladıktan sonra Music Rescue yazılımını başlattığınızda, program cihazınız üzerinde kayıtlı olan tüm dosyaları tarayacak ve tanımlayacaktır. Aynı zamanda tüm şarkıları kolayca gözden geçirebilmeniz ve erişim sağlayabilmeniz için müzik listelerini düzenleyecektir.

Sonuç olarak Music Rescue, iPod kullanmakta olan kullanıcıların müziklerini ve çalma listelerini yönetmelerine kolaylık sağlayan başarılı bir yazılımdır. Aynı zamanda cihazınız üzerinde depolanan tüm dosyaları yedekleyerek, arşivinizi güvenle saklayabilir ve herhangi bir sıkıntı olması durumunda geri yükleme yapabilirsiniz.

Can Çevrim

Music Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
6.33 MB DOSYA BOYUTU

Music Rescue, iPod kullanıcıları için geliştirilen bir dosya yedekleme ve kurtarma yazılımıdır.

Music Rescue, iPod cihazınız üzerinde kaybolan verilerinizi kurtarmak amacıyla tasarlanmış olan başarılı bir yazılımdır.

Eğer bir iPod'unuz varsa iTunes üzerinden satın aldığınız müziklere her an kolayca ulaşabilirsiniz ama CD'lerden riplemiş olduğunuz ve çalma listenizde yer alan diğer müziklere, ses kayıtlarına, sesli kitapalara ve podcastlere ulaşma imkanınız yoktur.

İşte bu noktada Music Rescue programı devreye giriyor ve iPod'unuz üzerinde yer alan verilerin başına kötü birşey gelmesi durumunda sizlere tüm çalma listelerinizi geri getirme şansı veriyor.

iPod cihazınızı Mac'inize bağladıktan sonra Music Rescue'yu ilk kez çalıştırdığınız zaman, program çalma listelerinizin tamamını tarayacak ve tanımlayacaktır. Ardından tüm arşivinizi Mac'inizle senkronize bir şekilde yedekleyebilir ve herhangi bir şekilde iPod'unuza veya içerisindeki verilere zarar gelmesi durumuna karşı elinizde yedekleriniz bulunmuş olur.

Sade arayüzü ve basit kullanımı sayesinde Music Rescue'yu her seviyeden bilgisayar kullanıcısı rahatça kullanarak, iPod verilerini güvenle saklayabilir ve ihtiyacı olduğunda kolayca geri yükleme yapabilir.

Sonuç olarak Music Rescue değerli müzik arşivini ve çalma listelerini kaybetmek istemeyen kullanıcıların kullanabileceği güvenilir bir yazılım olarak dikkat çekiyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iAidsoft Data Rescue

    Her türlü cihazınızda yer alan bilgilerinizi kaybettiğinizde kullanabileceğiniz bir dosya kurtarma programı.
  • GSA File Rescue

    GSA File Rescue ile okunamaz haldeki optik disklerinizden veri kurtarabilirsiniz.
  • MiniTool Mobile Recovery for iOS

    MiniTool Mobile Recovery for iOS, mobil cihazınızdan silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olan bir dosya kurtarma programıdır
  • AnyReader

    AnyReader okunamayan veya bozuk dosya türleri için bir kurtarma yazılımıdır.
  • Dr.Fone for iOS

    Dr.Fone for iOS isimli bu program sayesinde iPhone ve iPad cihazlarımız üzerindeki silinmiş veya kaybolmuş bilgilerimizi kurtarabiliyoruz.
  • PhotoRescue

    Windows için PhotoRescue programı üst seviyede bilgisayar bilgisi gerektirmeyen bir silinen resimleri geri getirme programıdır.
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı
  • Grooveshark Music Downloader

    Grooveshark Music Downloader ile favori Grooveshark parçalarınızı bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz