MusikCube v 1.0

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,175 TOPLAM İNDİRME
2.84 MB DOSYA BOYUTU

Müzikle içiçe olanlar için ayrıntılı parça listesi sunan MP3 oynatıcı

Geniş bir MP3 arşivine sahipseniz sahibi olduğunuz şarkıları sıraya koymak,istediğiniz şarkıyı bulmak ve benzer şarkıları ayıklamak için zaman harcamamız gerekir.Winamp MP3 dosyalarını sıraya koymak ve oynatmak için ideal bir yazılımdır fakat arşivinizin boyutu büyüdüğünde sıralama yetenekleride kısıtlanmaya başlar.

Bütünleşik bir veritabanı motoruna sahip olan musikCube MP3 dosyalarınızın içindeki ID bilgilerini okuyarak bu bilgileri hızlı biçimde yorumlar ve şarkılarınızı istediğiniz kritere göre sıralamaya olanak tanır ve bunu çok hızlı biçimde yerine getirir.MusikCube istediğiniz şarkıları veritabanından veya sabit diskinizden temizleyebilir.Uygulamanın sahip oldugu diğer bir ilginç özellikse 'Dinamik şarkı listeleri' hazırlayabilmesi.MusicCube dinleme alışkanlıklarınıza ve beğenilerinize göre otomatik ve rastgele şarkı listeleride oluşturabiliyor.Ne kadar çok şarkı dinlerseniz uygulama o ölçüde akıllanıyor.MusicCube bilgisayarınıza takıldığında harici bir disk sürücü gibi davranan tüm portatif çalıcıları destekliyor.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows XP Video Decoder Checkup Utility 1.0

    Windows Media Player'a Ek Bir Program Sadece Windows XP de Çalışıyor
  • Captura v.1.0

    Ekran görüntüleri yakalamaya yeni başlayanlar için basit bir görüntü yakalama programı. İster hareke...
  • Hot Jingle Player V 1.0

    Dj ya da radyo istasyonları için ideal olan jingle (efekt) programıdır.
  • Hybrid

    Hybrid, tüm ses araçlarının yapabildiği işlemleri tek başına yapabilen bir programdır.
  • Sonic Visualiser

    Ses ve müzik dosyalarınızın dalga boylarını detaylı olarak analiz edebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • CuteDJ

    CuteDJ programını kullanarak kolayca DJ'lik yapabilir, kendi mixlerinizi oluşturabilirsiniz.
  • Adobe Audition

    Adobe Audition, ses efektleri oluşturup miksleyip tasarlayabileceğiniz sektördeki en iyi dijital ses düzenleme programıdır.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.