My Country

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME

Başarılı bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan My Country özellikle şehir kurma oyunlarından hoşlananları epey etkileyecek gibi görünüyor.

My Country özellikle şehir kurma oyunlarından keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken oyunlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda kendi şehrimizi kuruyor ve onu en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz.

Eğlenceli grafik ve ses efektlerinin görev yaptığı oyunda fabrikalar kurmalı, insanlar için evler inşa etmeli ve ulaşımı sağlamalıyız. Oyunda başladığımız anda Mary bize genel bilgileri veriyor ve oyuna alışmamızı sağlıyor. Bu adımdan sonra artık görev yapmaya başlıyoruz ve tahmin edersiniz ki yeni kurulan bir şehirde yapacak çok iş var. Ne kadar çok görev yaparsanız o kadar hızlı tecrübe puanu kazanırsınız.

Oyunun tek negatif yönü, hızlı gelişebilmemiz için sürekli uygulama içi satın alma yapmamıza zorlaması. Aslında bu diğer simülasyon oyunlarında da sıkça karşılaştığımız bir şey. Bu sebeple My Country'ye bu konuda fazla yüklenmek doğru olmaz. Sonuçta ortada kaliteli bir oyun var ve ücretsiz olarak indirilebiliyor. Bir şekilde yapımcıların da bu işten kar etmesi gerekiyor.

Oyunda yapılabilecek çok şey var ve bu konuda herhangi bir limit yok. Dilediğiniz gibi görevlere başlayabilir ve şehrinizi geliştirmek için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Özet olarak My Country epey eğlenceli bir oyun ve başta da belirtiğim gibi simülasyon oyunlarından keyif alanları etkileyecek türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

My Country

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME
42.9 MB DOSYA BOYUTU

Ses efektleri ve grafikleriyle beğeni toplayan My Country'de kendi şehrimizi kurup onu en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz.

My Country son derece akılcı tasarlanmış ve az da olsa strateji öğeleri içeren başarılı bir şehir kurma oyunudur. Oyun şehir kurma kategorisine her ne kadar yeni bir şey getirmiyor olsa da gerek grafikleri gerekse ses efektleriyle kullanıcıyı adeta ekrana kilitliyor.

Tiny Business ve Crime Story gibi oyunların yaratıcısı GIGL tarafından tasarlanan bu oyunda size tamamlamanız için farklı görevler verilecek. Bu görevleri tamamladıkça tecrübe puanınız artacak ve bu sayede oyundan daha fazla keyif alacaksınız.

Oyunda her şey şey mükemmel değil elbette. Diğer simülasyon oyunlarında olduğu gibi My Country'de de görevler uzun zaman alıyor. Bunu hızlandırmak için uygulama içi satın alma yapmanız gerekmekte. Fakat belirtmeliyim ki yapacağınız uygulama içi satın almalar oyundan aldığınız keyfi baltalayabilir. Bazen inşa etmek istenilen binanın beş saat sürmesini beklemek bile insana heyecan verebiliyor değil mi?

Oyunda başarmanız gereken görevleri şu şekilde sıralayabilirz;

  • Nüfusu artırmak
  • Şehirde yaşayanlar için ev yapmak
  • Fabrikalar kurmak
  • Araçlar satın almak
  • Çevreyi korumak ve zararsız enerji türlerini kullanmak
  • Ulaşımı sağlamak
  • Şehri en iyi şekilde yönetmek

Kısaca, My Country gayet eğlenceli bir simülasyon oyunu. Eğer siz de şehir kurma tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız, My Country sizi memnun edecektir.

Emircan Erdoğan

My Country

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

My Country, popüler şehir kurma oyunudur.

My Country, Windows Phone platformunda en çok oynanan şehir kurma oyunları arasında yer alıyor. Windows Phone 8 cihazınıza ücretsiz indirip oynamaya başlayabileceğiniz şehir kurma oyununda sanayi ve ulaşım altyapısını geliştirmekten işçi çalıştırmaya, ekolojik tehditleri ortadan kaldırmaktan enerji kullanımını kontrol etmeye kadar pek çok şeyi yapabiliyorsunuz.

Bir mobil oyuna göre kaliteli grafikler ve ses efektleri sunan My Country, sadece bina inşa ederek ilerlediğiniz bir oyun değil. Gelişmekte olan şehriniz için tamamlamanız gereken yüzlerce görev sizleri bekliyor. Tamamladığınız görevler sonucunda hayalinizdeki şehri ortaya çıkarmaya bir adım daha yaklaşmış oluyor ve tecrübe puanı kazanıyorsunuz.

Yavaş ilerleyen ve strateji gerektiren bu şehir kurma oyununda yapabilecekleriniz arasında;

  • Şehrin nüfusunu artırmak adına konut binaları inşa etmek
  • Ofis açmak ve büyüterek daha fazla vatandaşın istihdam etmesini sağlamak
  • Güç istasyonları ve parklar kurarak ekolojiyi ve enerji kullanımını yönetmek
  • Kanal inşa etmek, göl oluşturmak, çevreyi yeşillendirmek, yol yapmak
  • Ulaşım altyapısını hazırlamak
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2020: My Country

    2020: My Country, Android cihazlarınız üzerinde kendi şehrinizi inşa edebileceğiniz bir şehir simülasyonu oyunudur.
  • Country Friends

    Country Friends, Gameloft'un Türkçe ve ücretsiz çiftçilik simülasyonu oyunu.
  • My Little Paradise APK

    My Little Paradise APK ile kendi tatil yerimizi inşa edeceğiz.
  • My First Summer Car APK

    My First Summer Car APK mobil oyuncular için geliştirilen bir araba restorasyon oyunudur.
  • Shock My Friends APK

    Shock My Friends APK ile 6 oyuncuya kadar rulet oynayabilirsiniz.
  • My Cooking APK

    Eğlenceli bir oynanışa sahip olan My Cooking APK, Google Play üzerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • My Moy

    My Moy, Android telefon yada tabletleriniz üzerinde tıpkı gerçek bir evcil hayvan besler gibi sanal hayvan beslemenizi sağlayan eğlenceli bir oyun.
  • My Child Lebensborn APK

    My Child Lebensborn APK, gerçek bir hikayeden esinlenilmiş metin tabanlı hikaye oyunu olarak karşımıza geliyor.