My IP

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,319 TOPLAM İNDİRME
0.08 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın dış ve yerel IP adreslerini bulmak için ücretsiz olarak sunulan My IP programını kullanabilirsiniz.

My IP programı, bilgisayarınızın iç ve dış IP adreslerini anında size gösterebilen kullanımı kolay ve ücretsiz oldukça basit bir program. Saniyeler içerisinde sonuç verebilen program sayesinde IP numaranızı öğrenmek için web servislerini kullanmanıza gerek kalmıyor. Özellikle oyun sunucuları kuranlar ve sık sık online oyun oynayanların işine yarayacağına inanıyorum.

Programı ilk olarak çalıştırdığınızda hangi ağ bağdaştırıcısının kullanılacağını seçebiliyor ve o ağ bağdaştırıcısına ait IP adresini görüntüleyebiliyorsunuz. Program herhangi bir kurulum gerektirmediği için bilgisayarınıza indirdiğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Direkt olarak ana ekranında dış ve yerel IP adreslerini gösterebildiği için kullanımınız sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmanız imkansız denilebilir. Ağ bağdaştırıcınızı dilediğiniz an açılır menüyü kullanarak değiştirebilir veya Local Area Connection seçeneğini kullanarak yerel ağ IP numaranızı da görebilirsiniz.

Windows'un kendi ipconfig aracının verilerinden faydalanan uygulama sayesinde ağ işlerine daha yeni başlayanlar hiç zorlanmadan gerçek IP adreslerini öğrenebilirler. Bilgisayarınızda kaç tane bağdaştırıcı olursa olsun hepsini görüntüleyebilen My IP'yi tüm ağ yöneticileri ve çevrimiçi oyun meraklılarına önerebilirim. Dilerseniz IP adresinizi tek bir butona basarak hafızaya alabilir, daha sonra istediğiniz dökümana yapıştırabilirsiniz.

Maalesef ağ cihazlarının MAC adreslerini öğrenme konusunda destek sunmayan programı sadece IP bilgileri için kullanabilmek mümkün oluyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IP Switcher

    IP Switcher ile bilgisayarınızın ağ bağdaştırıcılarına kolayca farklı profiller eşleştirebilir ve yönetebilirsiniz.
  • My WIFI Router

    My WIFI Router programı ile bilgisayarınızdaki internet bağlantısını diğer cihazlarınız ile kablosuz olarak paylaşabilirsiniz.
  • Free IP Tools

    Free IP Tools, ihtiyacınız olabilecek tüm ağ araçlarını tek bir yerde toplayan güçlü bir yazılımdır.
  • IP Check

    IP Check ile internet sitelerinin veya kişilerin IP adreslerinin izini sürebilirsiniz.
  • Who Is On My Wifi

    Who Is On My Wifi ile kablosuz ağınıza kimlerin bağlı olduğunu görüntüleyebilirsiniz
  • IP List Generator

    IP List Generator, belirli bir aralıktaki IP adreslerini tarayabileceğiniz ve IP listeleri oluşturabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • IP Watcher

    IP Watcher, kullanıcıların kendilerine ait olan yerel ve genel IP adreslerini izleyebilecekleri ücretsiz bir IP takip programıdır.
  • IP Camera Viewer

    IP Camera Viewer ile aynı IP üzerinde bulunan kameraları tek bir ekranda kolayca görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.