My Salad Bar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

My Salad Bar'da salata servisi yapan restoranımıza gelen müşterilere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

My Salad Bar, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir restoran işletme oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda salata ağırlıklı yiyecekler servis eden restoranımıza gelen müşterilerimize en iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

Peki oyunda nasıl görevlerle karşılaşıyoruz?

  • Müşteri siparişlerine göre somon balığı, haşlama tavuk, peynir, domates, mısır, marul, soğan ve salatalıktan oluşan yiyecekler hazırlıyoruz.
  • Salata haricinde sebze ağırlıklı dürümler hazırlıyoruz ve müşterilere servis ediyoruz
  • Yoğurt, cheesecake ve meyve salataları ile yemeğin üzerine mükemmel tatlılar sunuyoruz
  • Farklı tarifler deneyerek lezzetli ve sağlıklı yiyecekler keşfediyoruz

Oyunda önümüzde malzemelerin dizili olduğu bir tezgah bulunuyor. Yiyecekleri seçmek için üzerlerine tıklamamız yeterli oluyor. Gelen müşteriler ise siparişlerini hemen yanlarında beliren konuşma balonlarında gösteriyorlar. Bu noktada siparişlere birebir sadık kalmak önemli bir yere sahip. Aksi halde alacağımız puan düşüyor.

Emircan Erdoğan

My Salad Bar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

My Salad Bar, salata barın işletmesini aldığınız ücretsiz ve uzun soluklu bir iOS oyunu.

My Salad Bar, adından da anlayacağınız üzere etle araları iyi olmayan genellikle sebze ağırlıklı beslenen vejeteryanlara kapılarını açan bir işletmeyi yönettiğimiz iOS oyunu.

iPhone ve iPad’imizde ücretsiz oynayabildiğimiz zaman yönetimi oyunları arasında olan My Salad Bar’da sağlıklarına son derece dikkat eden müşterilerimize hizmet veriyoruz. İşletmemize gelen müşteriler genellikle salata, wrap, yeşil çay, detoks suyu, yoğurt, meyve salatası, cheesecake gibi kalorisi fazla olmayan, az yağlı ürünleri tercih ediyorlar.

Salata barımıza gelen müşterileri en iyi şekilde karşılamamız birinci vazifemiz ancak menülerimizi genişletmezsek devamlı müşterilerimizi de rahatlıkla kaçırabiliyoruz. İşletmemizin devamlılığını sağlamak adına menüleri müşterilerin istediği şekilde ve olabildiğince hızlı sunmanın yanında yeni malzemeler alarak menülerimizi çeşitlendirmemiz gerekiyor.

Onlarca sağlıklı içecek ve yiyecekler sunabildiğimiz oyunda ilerleyiş tüm zaman yönetimi oyunlarıyla aynı. Kısa bir eğitim sürecinin ardından mutfağa giriyoruz ve gelen müşterilerin menülerini hızlıca hazırlıyoruz. Menüsünü istediği gibi teslim ettiğimiz müşteriler bize ekstra para kazandırırken, fazla beklettiğimiz ve menüsünü karıştırdığımız müşteriler işletmemize bir daha uğramıyor ve bizi ciddi zarara sokuyorlar.

Erkan Calp

My Salad Bar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

My Salad Bar, sağlıklı menüler sunduğunuz salata barı işlettiğiniz bir Windows Phone oyunu.

My Salad Bar, Windows Phone telefonunuzda uzun soluklu zaman yönetimi oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız deneyebileceğiniz bir yapım. Salata barı işletmenize izin veren oyunda çeşit çeşit çaylardan dürümlere, salatalardan keklere onlarca sağlıklı yiyecek ve içecekten oluşan menüler hazırlıyorsunuz.

Salata barımıza gelen müşterileri en iyi şekilde karşılayıp işletmemizden mutlu – mesut ayrılmalarını sağlamaya çalıştığımız oyunda günlerimizi çeşitli salatalar, dürümler, çaylar hazırlayarak geçiriyoruz. Dürüme sarıp sunduğumuz balık ve tavuk, mevsim meyveleriyle süslediğimiz salatalar, hafif kekler, dinlendirici çaylar menülerimizde yer verdiğimiz az yağ içeren sağlıklı yiyecek ve içecekler arasında.

Her zaman yönetimi oyununda olduğu gibi My Salad Bar’da da işletmemizin sürekliliğini sağlamamız gerekiyor. Müşterilerden kazandığımız parayı işletmemizi daha da güzelleştirmek, menülerimizi çeşitlendrimek için kullanıyoruz. Tabii ki müşterileri en iyi şekilde karşılamamız, siparişinizi zamanında ve istedikleri şekilde teslim etmemiz gerekiyor. Aksi halde anında zarar hanemize işleniyor ve anlık kaybın yanında o müşteri tekrar gelmediğinden daimi zarara uğramış oluyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Salad Shark

    Salad Shark oldukça eğlenceli bir beceri oyunudur
  • My Little Paradise APK

    My Little Paradise APK ile kendi tatil yerimizi inşa edeceğiz.
  • My First Summer Car APK

    My First Summer Car APK mobil oyuncular için geliştirilen bir araba restorasyon oyunudur.
  • My Country

    Başarılı bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan My Country özellikle şehir kurma oyunlarından hoşlananları epey etkileyecek gibi görünüyor.
  • Shock My Friends APK

    Shock My Friends APK ile 6 oyuncuya kadar rulet oynayabilirsiniz.
  • My Cooking APK

    Eğlenceli bir oynanışa sahip olan My Cooking APK, Google Play üzerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • My Moy

    My Moy, Android telefon yada tabletleriniz üzerinde tıpkı gerçek bir evcil hayvan besler gibi sanal hayvan beslemenizi sağlayan eğlenceli bir oyun.
  • My Child Lebensborn APK

    My Child Lebensborn APK, gerçek bir hikayeden esinlenilmiş metin tabanlı hikaye oyunu olarak karşımıza geliyor.