My Talking Angela

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
58,674 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Angela (Konuşan Kedi Angela) oyunu, kız çocuğunuz ve kardeşinizin oynayabileceği en iyi Windows 8.1 oyunu.

My Talking Angela (Konuşan Kedi Angela) oyunu, çocuklara özel yapılmış oyunlar arasında ve oldukça popüler. Son olarak Windows 8.1 platformunda karşımıza çıkan sevimli kedi Angela, yine bizleri gülüp kırmaktan geçiriyor.

Tablet ve bilgisayarda oyun oynamayı seven küçük bir kız kardeşiniz veya çocuğunuz varsa ve de hayvan beslemek için can atıyorsa My Talking Angela (Konuşan Angela) oyunu, oynayabileceği en iyi oyunlardan biri. Şirin mi şirin ve rengarenk menüleriyle de ilgisini çekecek bir oyun olmakla birlikte canlı hayvan aldırmayı da unutturacak kadar çekici bir oyun.

Angela adında sevimli ve yavru dişi kediyi sahiplendiğimiz oyunda kedimize çok iyi bakarak büyütmeye çalışıyoruz. En şirin halinde evimize gelen yavru kedi Angela ile zaman geçirmek ise tanımlanamaz bir duygu. Çünkü kedimiz yaşına göre oldukça olgun davranıp bizleri şaşırtıyor. Dişlerini fırçalarken hiç huysuzluk yapmıyor, önüne koyduğumuz yemekleri silip süpürüyor, kıyafetlerini değiştirdiğimizde tüm şirinliğiyle bizi bizden alıyor.

Sevimli bir kedinin büyümesine şahit olduğumuz oyunda tek yaptığımız Angela ile oyun oynamak değil. Angela’nın en şirin fotoğraflarını içeren sanal çıkartmalar toplayabiliyor ve bunları bir albümde birleştirebiliyoruz. Sosyal ağ entegrasyonu sayesinde de albümlerimizi arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz, onların oluşturdukları albümlere de bakabiliyoruz.

My Talking Angela oyunu, dediğim gibi dijital ortamda oyun oynamayı seven meraklı bir kız çocuğunuz veya kardeşiniz için indirip beğenisine sunabileceğiniz en iyi oyun.

Erkan Calp

My Talking Angela

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
30,454 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Angela (Benim Konuşan Angela'm), sanal evcil hayvan oyunu. Angela oyunu oynamak için My Talking Angela APK indirin.

My Talking Angela APK Android oyun, evcil hayvan bakımını üstlendiğiniz süper eğlenceli bir mobil oyun. Talking Angela, sadece çocukların değil kedi, köpek ve diğer evcil hayvanlarla vakit geçirmeyi seven her yaştan kişinin ilgi duyacağı, ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifle oynayacağı bir oyun. Talking Angela APK daha kısa adıyla Angela APK Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

My Talking Angela APK İndir

Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oyanyabileceğimiz bir oyun olan My Talking Angela'da sevimli kedi Angela'yı sahipleniyoruz ve onun büyümesine yardım ediyoruz. Bu sevimli kediciği ufakken sahipleniyor ve onun her türlü bakım ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz.

Oyunun özellikle çocuklar tarafından çok sevileceğine inanıyorum. Hem renkli grafikleri hem de sevimli modellemeleri ile My Talking Angela minik oyunseverlere keyifli bir deneyim yaşatacağa benziyor.

Angela bir kediden ziyade bir insan gibi davranıyor. Farklı saç modelleri deniyor, elbiseler giyiyor ve hatta kendi evinde yaşıyor. Elbette bunların her biri bizim kontrolümüzde. Ona istediğimiz saç modellerini uygulayabiliyor, farklı elbiseler giydirebiliyor ve hatta evini bile kişiselleştirebiliyoruz. Oyunun en önemli özellikleri arasında kişiselleştirme seçeneklerindeki zenginlik var. Gerçekten oyundaki her detay üzerinde direkt olarak etkimiz var ve istediğimizi uygulayabiliyoruz.

Oyunda birçok çıkartma mevcut ve bunları toplayıp kendi albümlerimizi oluşturabiliyoruz. Bu albümleri arkadaşlarımızın albümleriyle karşılaştırma şansına da sahibiz.

Çok fazla bir hikaye derinliği olmasa da My Talking Angela, eğlenceli ve keyifli bir oyun deneyimi yaşamak isteyen herkesin göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Angela Oyunu Oyna

My Talking Angela Türkçe adıyla Benim Konuşan Angela’m, tüm ailenin seveceği bir tarza sahip sanal evcil hayvan.

Kedinizi yıkayabilir, evini dekore edebilir, lezzetli mamalarla besleyebilirsiniz. Angela oyunu, beceri, refleks ve bulmaca çözme yeteneğinizi test etmek için tasarlanmış çeşitli mini oyunlar içerir. Toplayabileceğiniz ve diğer oyuncularla takas edebileceğiniz harika sticker’lar mevcut. Angela, elbiseler, ayakkabılar, makyaj gibi çok çeşitli moda öğeleri arasından benzersiz kıyafetler seçebilir. En sevdiği şarkıların havalı dans hareketlerini bile öğrenebilir. Balad dansı müziği, K-pop veya disko, Angela sahneye çıkar ve sizi büyüler.

 

Emircan Erdoğan

My Talking Angela

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,729 TOPLAM İNDİRME
83.3 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Angela, ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir kedi bakma oyunu.

My Talking Angela, hem iPhone hem de iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir kedi besleme ve bakma oyunu olarak öne çıkıyor. Angela isimli bu sevimli kedinin bakımımıza ihtiyacı var. Bu yüzden onun her türlü bakım ihtiyacını üstleniyoruz ve onu adeta sahipleniyoruz.

Oyunda Angela isimli kediyi daha ufakken alıyoruz ve adım adım büyümesini izliyoruz. Onu yetiştirme görevi tamamen bize ait olduğu için yaptığımız her şeyin kişiliği üzerinde etkisi var. Angela'yı istediğimiz gibi giydirebiliyor, saç tasarımları uygulayabiliyor ve onunla oyunlar oynayabiliyoruz.

My Talking Angela'da çıkartma toplayabiliyoruz ve bu çıkartmalardan kendi albümlerimizi oluşturabiliyoruz. Hatta oluşturduğumuz albümleri arkadaşlarımızın albümleriyle kıyaslayabiliyoruz. Bu sayede oyun deneyimimizi bir basamak ileri seviyeye taşıyabiliyoruz.

Oyunun grafikleri tamamen çocukların seveceği türde tasarlanmış. Renkli ve detaylı grafikler oyunun atmosferine olumlu katkıda bulunuyor ve eğlence düzeyini artırıyor. Genel olarak eğlenceli bir oyun deneyimi sunan My Talking Angela, iOS cihazları üzerinde oynayabilecekleri keyifli bir oyun arayanların göz atması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

My Talking Angela

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
97,110 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Angela, Angela adında yavru ve şirin bir dişi kediyi besleyip büyüteceğiniz eğlenceli bir mobil oyun.

My Talking Angela, Angela adında yavru – şirin mi şirin bir kediyi sahiplendiğimiz ve onu bir kedi yavrusundan bir kediye dönüşmesinde yardımcı olduğumuz eğlenceli bir mobil oyun.

Windows Phone 8 ve üzeri telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sanal evcil hayvan büyütme oyununda dişi kedimiz Angela’yı bir kedi yavrusuyken sahipleniyor ve şehirli kediciğe dönüşmesini sağlıyoruz. Dişlerini fırçalayabiliyor, kıyafetini değiştirebiliyor, birbirinden lezzetli tatlar hazırlayıp karnını doyurabiliyor, birlikte oyunlar oynayabiliyoruz.

Türkçe dil seçeneği ile gelen oyunda arkadaşımız Angela ile gerçek hayattakine benzer ilişkiler kurabiliyoruz. Davranış biçimimize göre tepki verebiliyor, onunla konuştuğumuzda, ona şarkı mırıldandığımızda tekrar edebiliyor.

Windows Phone platformunda 500 milyondan fazla indirmeye ulaşan My Talking Tom’un dişi versiyonu My Talking Angela, boş zamanınızda kısa süreliğine keyifle oynayabileceğiniz bir hayvan bakım oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom 2

    Talking Tom 2 oyununda konuşan sevimli kedi Tom, büyümüş olarak karşımıza çıkıyor.
  • Talking Ben the Dog

    Talking Ben the Dog, köpeklerle oyun oynamayı seven çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz en iyi oyun.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger diğer adıyla Konuşan Kedi Ginger oyunu, çocukların oynayabilecekleri en iyi Windows 8.1 oyunlarından biri.
  • Talking Pierre the Parrot

    Talking Pierre the Parrot, konuşma ve gitar çalma yeteneklerine sahip yeşil, sevimli bir papağın oyunu.
  • Talking Tom Gold Run

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve Angela'nın çalınan altınlarının peşine düştüğü sonsuz koşu oyunu.
  • Talking Tom Bubble Shooter

    Talking Tom Bubble Shooter, Konuşan Tom ve sevgilisi Angela'nın da yer aldığı baloncuk vurmaca oyunu.
  • Talking Ginger 2

    Talking Ginger 2 (Konuşan Ginger 2) oyununda doğum gününü bizimle kutlamak isteyen bir kediyle eğlenceli vakitler geçiriyoruz.
  • Talking Santa

    Talking Santa, sevimli tonton Noel Baba ile oyunlar oynayabileceğiniz eğlenceli bir uygulama.