My WIFI Router

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
109,083 TOPLAM İNDİRME
16.59 MB DOSYA BOYUTU

My WIFI Router programı ile bilgisayarınızdaki internet bağlantısını diğer cihazlarınız ile kablosuz olarak paylaşabilirsiniz.

Windows'un 8 ve 8.1 öncesindeki sürümlerinde internet bağlantısını kablosuz ağ üzerinden paylaşabilmek için hazırlanmış bir sanal ağ yaratma aracı mevcuttu ancak maalesef bu araç yeni Windows sürümlerinde ortadan kaldırıldı ve kabloyla bilgisayarına internet gelenler bu interneti Wi-Fi üzerinden diğer mobil cihazlarına paylaştırma imkanını kaybettiler.

Dolayısıyla 3. parti yazılım geliştiriciler bu konuda pek de boş durmadılar ve kullanıcıların internet bağlantılarını kablosuz ağ üzerinden paylaşabilmeleri için çeşitli uygulamalar hazırladılar. Bunlardan bir tanesi de My WIFI Router uygulaması olarak karşımıza çıktı.

Uygulama direkt olarak internetinizi sanal ağ üzerinden diğer mobil veya masaüstü cihazlarınızla paylaşmanızı sağlayabiliyor. Varolan raporlama ekranı sayesinde hangi cihazların ağınıza bağlandığını görebiliyor, dilerseniz IP bilgileri sayesinde cihazlara engel de koyabiliyorsunuz.

Programın ücretsiz olması ve çok kolay bir kullanıma sahip olması ise onu oldukça avantajlı hale getiriyor denilebilir. Zira genellikle kablosuz ağ yönetimi pek çok kullanıcı için zorlu bir işlem olabiliyor fakat My WIFI Router bu konuda çok basit bir yönetim imkanı sunuyor.

Fakat raporlama ekranı haricindeki düzenleme ve seçeneklerin olmaması nedeniyle zaman zaman ağı tamamen kapatmanız da gerekebiliyor. Eğer profesyonel araçlar arıyorsanız yetersiz kalacaktır ancak standart ev kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamakta yeterli olacaktır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Virtual Router

    Virtual Router, sanal WiFi hotspot oluşturabileceğiniz basit, kararlı ve kullanışlı bir yazılımdır.
  • Who Is On My Wifi

    Who Is On My Wifi ile kablosuz ağınıza kimlerin bağlı olduğunu görüntüleyebilirsiniz
  • Virtual Router Plus

    Bilgisayarınızı kullanarak sanal kablosuz ağlar oluşturmak için bu üçüncü parti yazılımı deneyebilirsiniz.
  • Wifi Analyzer

    Wifi Analyzer, kablosuz ağ sorunlarını çözmeye yardımcı olan WiFi analiz programları arasında.
  • Wifi Key Finder

    Wifi Key Finder, kullanmakta olduğunuz kablosuz ağ bağdaştırıcısına ait şifreleri görüntüleyebileceğiniz basit ve ücretsiz bir programdır.
  • WiFi Password Revealer

    WiFi Password Revealer, kaybettiğiniz tüm kablosuz ağ şifrelerini bulmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • NetSpot

    NetSpot, ücretsiz WiFi sinyal gücü ölçme ve WiFi tarama programı.
  • WiFi HotSpot

    WiFi HotSpot, kablosuz bağlantı noktaları oluşturarak internet bağlantınızı paylaşabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı programdır.