myAppFree

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
592 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

myAppFree, ücretli Windows 8 uygulama ve oyunları indirime girdiğinde haberdar eden bir uygulama.

myAppFree, Windows Phone ve Windows 8 Mağazası’nda ücretli olan uygulama ve oyunlar ücretsiz olduklarında veya fiyatı düştüklerinde anında bildiren bir uygulama ve dünya genelinde 1 milyondan fazla kullanıcısı olduğu geliştirici tarafından belirtilse de ülkemizde fazla kullanılmadığını söyleyebilirim.

İlk olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkan myAppFree ücretli kategorisinde bulunan el yakan pahalı ve popüler uygulama ve oyunları ücretsiz indirmemize yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış bir uygulama. Ancak ne Windows Phone ne de Windows 8 sürümü başarılı değil. Öyle ki uygulamayı açtığınızda çok az sayıda uygulama ve oyunla karşılaşıyorsunuz. En yeni indirimler kategorisinde sergilenen Windows 8 uygulama ve oyunlar arasında popüler isimler bulunsa da genel olarak az oy almış veya ülkemizde kullanılmayan isimler yer alıyor.

İçerisinde bulunduğunuz günün ve geçmiş üç günün indirimlerini gösterebilen myAppFree Windows 8 uygulamasında Windows Phone uygulama ve oyunlarının yer aldığı bir bölüm de bulunuyor. Burada da indirme girmiş oyun ve uygulamaları görebiliyorsunuz. Tahmin edeceğiniz üzere listelenen uygulama ve oyunları doğrudan Windos Phone cihazınıza indiremiyor; mağazaya yönlendiriliyorsunuz.

Reklamsız ve olabildiğince sade tasarlanmış arayüz ile gelen myAppFree’de editörler tarafından seçilen günün uygulaması bölümü de yer almakta. İndirimin ne kadar süre daha devam edeceğini görebiliyor ve indir butonuna dokunarak anında Windows cihazınıza indirebiliyorsunuz. Ancak şu an bu özellik kullanılamıyor.

Windows Mağazası’nın kendi Red Stripe Teklifleri varken myAppFree uygulamasını kullanır mısınız bilmiyorum ancak geliştirilirse süper bir Windows 8 uygulaması olacağı açık.

Erkan Calp

myAppFree

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
383 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

myAppFree uygulaması ile en popüler uygulama ve oyunları ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

myAppFree, 24 saatliğine ücretsiz olan uygulamalardan anında haberdar olmanızı sağlayan bir uygulamadır.

myAppFree, en popüler Windows Phone uygulama ve oyunlarını ücretsiz olarak indirmenize imkan tanıyor. Günün uygulaması bölümünden o gün için ücretsiz indirime sunulan uygulamayı görebilir, akıllı telefonunuza indirebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca Deals bölümünden ücretsiz kategorisindeki popüler uygulamaların tümünü görebilme şansınız da var.

Windows Phone platformundaki en iyi uygulamaları ücretsiz olarak kullanmanıza yardımcı olan myAppFree, akıllı telefonunuzdan bulunması gereken uygulamalardan.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • MoboPlay

    MoboPlay for PC, Android ve iOS cihaz yöneticisi; aynı zamanda ücretsiz mobil oyun, uygulamalar sunuyor.
  • Battery Monitor

    Battery Monitor sayesinde bataryanızı en iyi şekilde kullanmanıza ve ne kadar süre şarjı gideceğini gerçek zamanlı olarak görmenize yardımcı bir Windows bileşenidir.
  • Share to Speech

    Share to Speech, yazıyı sese çevirip daha sonra dinleten ödüllü bir yardımcı uygulamadır.
  • Torrex Lite

    Torrex, Windows Mağazası'ndaki tek tam özellikli BitTorrent istemcisidir.
  • Uyap Editör

    Uyap Editör ile Windows kullanıcıları e-imza işlemlerini gerçekleştirebilecekler.
  • Winds

    Tek bir noktadan RSS ve podcast'lerinizi takip edin.