MyPaint

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
39,711 TOPLAM İNDİRME
36.9 MB DOSYA BOYUTU

Dijital ressamlar için sayısız fırça seçeneğiyle ücretsiz, hızlı ve kapsamlı bir alternatif olan MyPaint, grafik tablet desteği ve açık kaynak kod avantajı sayesinde sürekli geliştirilmesiyle de göz dolduruyor.

MyPaint dijital ressamlar için üretilmiş gelişmiş bir çizim editörü. Birbirinden farklı fırça ve efektler sayesinde dijital bir tuvalde çalışılıyormuş gibi tepki veren editör, açık kaynak kodlu ücretsiz bir yazılım. Bu sayede programı geliştirmek için pek çok eklenti bulmak mümkün ve bunlara her yeni gün bir yenisi ekleniyor.

Mypaint ile çalışırken sınırsız sayıda tuval (canvas) açılabiliyor. Aynı zamanda bu çalışma alanları istediğiniz kadar büyütülebiliyor. Programın sayısız fırça seçeneği var bu fırçalar beğeniye göre düzenlenebiliyor. Yani fırça özellikleri kişiselleştirilerek çoğaltılabiliyor. Özellikle dijital çizim için geliştirilen programın araçlarıda buna göre dizayn edilmiş. Çok farklı hazır fırça efektleri bulunan programla yeteneği olmayanlar bile eğlenceli vakit geçirerek ortaya güzel bir şeyler çıkartabilir. MyPaint programı grafik tablet cihazlarıda destekliyor. Adobe Photoshop benzeri programlar kadar profesyonel olmasa da MyPaint, dijital çizim yapanlar için ücretsiz, kapsamlı, hızlı ve pratik bir alernatif sunuyor.

Yeşim Halıcı

MyPaint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

MyPaint, iOs kullanıcılarının içlerindeki yaratıcılığı ortaya çıkarabilecekleri eğlenceli ve kullanışlı bir iOS parmakla boyama uygulamasıdır.

MyPaint, iOS cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir parmakla boyama uygulamasıdır. İçinizdeki yaratıcılığı kullanarak farklı çizim ve boyamalar yapabileceğiniz uygulama ile aynı zamanda oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz. Resim çizmeyi seviyorsanız, içinizdekileri kağıda dökebileceğiniz MyPaint uygulaması tam size göre.

Uygulama içerisinde çalışabileceğiniz farklı fırçalar ve siyah tuvaller bulunuyor. Oldukça sade bir şekilde tasarlanan uygulamayı kolayca kullanabilirsiniz. Ayrıca uygulama kullanıcıların galerilerinden fotoğraflar seçerek bu fotoğraflar üzerinde düzenleme yapmasına da olanak sağlamaktadır.

Özellikle çocukların daha çok seveceğini düşündüğüm uygulama, çocuklarınızın kendi yeteneklerini keşfetmesini de sağlayabilir.

Özellikler:

  • Ücretsiz
  • Parmakla çizim ve boyama
  • Yaratıcılığınızı ortaya çıkarma
  • Yaptığınız çalışmaları kaydetme
  • Yaptığınız çalışmaları sosyal çevreniz ile paylaşma
  • Kullanabileceğiniz özel fırçalar

Sade arayüzü sayesinde tüm kullanıcıların hiç bir zorluk çekmeden kullanabileceği MyPaint uygulamasını iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanmak isterseniz ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixlr

    Pixlr zengni filtre ve efekt seçenekleri sunan bir fotoğraf düzenleme programıdır.
  • Aviary

    Hızlı, etkili ve farklılık yaratan fotoğraflar oluşturmak istiyorsanız Aviary fotoğraf düzenleme uygulamasını kesinlikle kullanmalısınız.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • PixAnimator

    Çektiğiniz fotoğrafları süsleyerek kendi zevkinize göre hazırlayacağınız video kreasyonlarını arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • XnSketch

    XnSketch resim ve fotoğraflarınıza farklı efektler uygulamanıza izin veren ücretsiz bir yazılımdır.
  • Shape Collage

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • XnRetro

    XnRetro fotoğraflarınızı farklı efektler uygulayarak zenginleştirebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • ExifTool

    Fotoğraf, ses ve video dosyalarınızın EXIF bilgilerini düzenlemek ve kategorilere ayırmak için bu programı kullanabilirsiniz.