mysms

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,152 TOPLAM İNDİRME
9.75 MB DOSYA BOYUTU

mysms Windows uygulaması ile bilgisayarınızın başında otururken rahatça arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz.

mysms cep telefonu numaranızı kullanarak, bilgisayarınız üzerinden mesajlaşmanıza olanak veren ücretsiz ve başarılı bir uygulamadır.

Bazen telefonu elinize alıp uzun bir mesaj yazmak gerçekten çok can sıkıcı olabilmektedir. Böyle bir durumda mysms ile bilgisayarınızın başında istediğiniz mesajı rahatlıkla yazarak, gönderebilirsiniz. mysms Android ve iOS'ta dahil olmak üzere bütün büyük mobil platformlarda mevcuttur ve yolladığınız mesajları, kişileriyle birlikte kendi sunucuları üzerinde barındırmaktadır. Bu sayede istediğiniz mesajlaşmalara veya kişilere her zaman kolayca ulaşabilirsiniz.

mysms Windows uygulamasının kullanımı oldukça kolaydır. Programı kurduktan sonra öncelikle kendinize bir kullanıcı kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Bunun için önce telefon numaranızı ve şifrenizi belirliyor, sonrasında da Android veya iOS işletim sistemine sahip telefonunuza mysms uygulamasını kurarak, bilgisayarınız ve telefonunuz arasında bir senkronizasyon sağlıyorsunuz. Yani eğer mysms programı telefonunuz üzerinde kurulu değilse, programın Windows uygulamasını kullanamıyorsunuz.

mysms ile metinleri hızlı bir şekilde yazabilir ve hatta isterseniz kolaylıkla resimli mesajlar gönderebilirsiniz. Cep numarasını kullanarak mesaj göndereceğiniz için, gönderdiğiniz mesaj ücretleri otomatik olarak o an ki tarifeniz üzerinden operatörünüz tarafından ücretlendirilecektir. Mesaj yollayacağınız arkadaşlarınız da mysms kullanıyorlarsa, kendi aranızda ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.

Can Çevrim

mysms

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
599 TOPLAM İNDİRME

mysms adlı mesajlaşma programının internet üzerinden kullanabileceğiniz web uygulamasıyla mesajlaşmak artık çok rahat.

mysms bilgisayarınız üzerinden arkadaşlarınızla kolaylıkla mesajlaşmanıza olanak tanıyan başarılı bir uygulama. Bu uygulama için hazırlanmış olan mysms web ile bir bilgisayar ve interenete sahip olduğunuz her yerde sevdiklerinizle rahatlıkla mesajlaşabilirsiniz.

Programla ilgili daha ayrıntılı bilgi için mysms Windows uygulaması sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zulip

    Zulip, Dropbox tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • Google Talk

    GTalk hesabınızı masaüstünden kullanabilmenize olanak tanıyan bu yazılım ile Google hesabı olan arkadaşlarınızla anlık mesajlaşma olanağına sahip olacaksınız.
  • Slack

    Slack, Android ve iOS platformlarında uygulamaları çıkmış olan ve şimdide Windows versiyonu geliştirilen bir takım içi iletişim programı.
  • Fleep

    Fleep programı ile hem Windows hem de diğer platformlardaki arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.
  • Voxox

    Voxox programı sayesinde tüm platformlardaki dostlarınızla kolayca sohbet edebilirsiniz.
  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Bleep

    Bleep programını kullanarak sunucularda hiç bir iz bırakmadan şifreli bir şekilde dostlarınızla sohbet edebilirsiniz.