Nadir Eserler Kütüphanesi Simülasyonu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,063 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

İstanbul Üniversitesi Nadir Eserler Kütüphanesi'ni bu simülasyon yardımıyla rahatlıkla gezebilir ve kitapları okuyabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi’nde yer alan Nadir Eserler Kütüphanesi artık tamamen İstanbul Üniversitesi'nin kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiği bu simülasyon projesi sayesinde tamamen dijital ortama taşınmış durumda ve 175 adet nadir eser internet üzerinden incelenebiliyor.

Simülasyon içerisinde hem Nadir Eserler Kütüphanesi’ni birebir modellenmiş şekilde gezebiliyor ve mimari yapısını kolaylıkla görebiliyorsunuz. Simülasyon içerisindeki interaktif yapı sayesinde kütüphanede yer alan kitapları da okuma şansına erişebiliyorsunuz.

Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün okuduğu kitapların orijinal hallerini de görebildiğiniz simülasyonda bu kitaplar dört katlı olan binanın ikinci katında yer alıyor. Dilediğiniz kitabı okumak bundan sonra tamamen sizin isteğinize kalıyor.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cihan Hükümdarı: Süleymaniye Camii Simülasyonu

    Bu simülasyon aracılığıyla Kanuni Sultan Süleyman dönemi hakkında tarihi bir yolculuğa çıkabilirsiniz.
  • My Time at Sandrock

    My Time at Sandrock ile çorak toprakları ziyaret edin ve bölgeyi baştan inşa edin.
  • Farming Simulator 16

    Farming Simulator 16, gerçek tarım makinelerini kullandığınız açık dünya çiftlik simülasyonu oyunu.
  • Farming Simulator 2013

    Farming Simulator 2013 İndir (PC): Bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi çiftlik simülasyonu oyunu
  • Junkyard Truck

    Junkyard Truck ile çamurlu yolların üstesinden gelin. Mekanik becerilerinizi sınayacak bu oyunda eski kamyonunuzu baştan yaratın.
  • Stardew Valley

    Stardew Valley’i duymayan kaldı mı? Hemen Stardew Valley indirin ve en iyi çiftçilik simülasyonlarından biri olan bu oyunu deneyimleyin.
  • My Summer Car

    My Summer Car ile benzersiz bir araç simülasyonuna hazırlanın. Aracınızı baştan inşa edin, geliştirin, kullanın ve en önemlisi ölmemeye çalışın.
  • My Time At Portia

    My Time At Portia ile kendi küçük kasabanızı inşa edin. Ağaçları kesin, binalar kurun, kaynaklar toplayın ve açık dünyayı keşfe çıkın.