Namaz Vakitleri 8

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,037 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Namaz Vakitleri 8, bulunduğunuz şehrin namaz vakitlerine anında ulaşabileceğiniz, ezan vaktinde bildirim alabileceğiniz bir uygulama.

Namaz Vakitleri 8, ezanın zor duyulduğu hatta hiç okunmadığı bir yerde ikamet ediyorsanız ezan vaktini takip edebileceğiniz çok basit ve etkili bir Windows 8.1 uygulaması Bulunduğunuz konumu işaretledikten sonra (otomatik konum tespiti başarılı şekilde çalışıyor, dilerseniz kendiniz ekleyebiliyorsunuz.) kullanmaya başlayabileceğiniz uygulama, ezan okunduğu vakit hem sesli hem de görsel olarak uyarıda bulunarak namazınızı vaktinde eda etmenizi sağlıyor.

Çoklu dil desteği ile dikkat çeken namaz vakitleri uygulamasında yaşadığınız veya o anda bulunduğunuz şehrin bir haftalık namaz vakitlerini öğrenebiliyorsunuz. İmsak, güneş, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazı vakitlerini tek bakışta görebileceğiniz uygulama bir sonraki namaza kalan süreyi ve bir önceki diğer bir deyişle kaçırılan namaz vaktini de -kırmızı renkte- gösteriyor.

Namaz Vakitleri 8 uygulamasının öne çıkan özelliklerinden birisi de namaz vakitlerini yedi farklı merkezi baz alarak hesaplayabilmesi. Dünya İslam Birliği, Kuzey Amerika İslam Cumhuriyeti, Mısır Genel Etüt Makamı, Ümmü’l Kurra Üniversitesi Mekke, İslami Bilimler Üniversitesi Karachi, Jeofizik Enstitüsü Tahran Üniversitesi, Şia İtna Aşari merkezlerinden dilediğinizi seçerek namaz vaktini en doğru şekilde alabiliyorsunuz.

Namaz Vakitleri 8, istenilen bir şehrin 5 vakit namaz zamanını en doğru şekilde gösteren basit bir uygulama olmuş. Namaz vakitlerini günlük ve aylık olarak görebileceğiniz, farklı ezanlar ve dualarını dinleyebileceğiniz, bulunduğunuz yere en yakın camileri öğrenebileceğiniz, kıble yönünü bulabileceğiniz, dini gün ve geceler hakkında bilgi edinebileceğiniz daha detaylı bir uygulama arıyorsanız Diyanet’in kendi Namaz Vakti uygulamasını öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Namaz Vakitleri

    Bu Chrome eklentisi sayesinde namaz vakitlerinde otomatik olarak uyarılabilir ve ibadetinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Windows İçin Namaz Vakitleri

    Bilgisayar başındayken namaz vakitlerinde size ezan okuyabilecek alternatif ve ücretsiz bir programdır.
  • Al-Salah

    Al-Salah, dünya namaz saatlerine ulaşabileceğiniz, bir sonraki namazı sesli olarak bildiren bir dini uygulamadır.
  • Sure Öğren

    Sure Öğren, namaz dua ve surelerini hem Türkçe hem de Arapça olarak dinleyebileceğiniz bir dini uygulamadır.
  • Vakitçi

    Vakitçi uygulaması ile Türkiye'deki tüm illerin namaz vakitlerini öğrenebilir, takvim üzerinden Ramazan'ı takip edebilirsiniz.
  • Resimli Namaz Kitabım

    Resimli Namaz Kitabım isimli bu program İslam'ın beş şartından olan namaz kılma hakkında merak ettiğiniz her şeyi bulabileceğiniz bir rehber niteliğinde.
  • Domates

    Namaz Vakitlerini(Ezan vakitlerini) girilen koordinatlara göre hesaplar,
  • Delil

    Dünyanın neresinde olursanız olun namaz vakitlerini öğrenebilme, vaktinde ezan okuma, takvim, hergün yeni bir Kur`an ayeti öğrenme ve daha birçok özelliği bulunan güzel tasarlanmış bir program.