NaturalReader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,469 TOPLAM İNDİRME
17.42 MB DOSYA BOYUTU

NaturalReader, yazdığınız metinleri sizin için doğal seslerle okuyan bir metin okuma programıdır.

NaturalReader, farklı insan sesleri aracılığıyla istediğiniz herhangi bir yazıyı sizin için okuyabilecek olan metin okuma programıdır. Program sayesinde kolay e-postalarınızı, gezdiğiniz web sayfalarının içeriklerini veya herhangib bir metni dinleyebilirsiniz. NaturalReader'ın en büyük avantajlarından birisi de kullanım kolaylığı ve esnekliğidir. Öyle ki atayacağınız bir kısayol tuşu yardımıyla seçmiş olduğunuz tüm metinleri programın sizin için yüksek sesle okumasını sağlayabilirsiniz.

Arayüzü oldukça şık ve sade olan programın ana penceresi üzerinde metin bölümünün dışında birkaç okuma ayarı yer almaktadır. İsterseniz programın ana penceresini küçülterek daha rahat çalışma imkanı da bulabilirsiniz.

Program içerisinde sizler için hazırlanmış farklı bayan ve erkek sesleri yer almaktadır. Bunların arasından istediğinizi seçebilir ve metinlerinizin seçmiş olduğunuz ses tonuyla okunmasını sağlayabilirsiniz.

NaturalReader üzerinde yer alan bir diğer ilgi çekici özellikte o an okunmakta olan metinlerin hızını ayarlayabiliyor olmanız. Bu sayede sahip olduğunuz metinler ister daha hızlı isterseniz de daha yavaş okutma şansına sahipsiniz.

Tüm bunların dışında program yazılı metinleri MP3, WAV ve OGG formatlarına dönüştürmenize ve istediğiniz zaman medya oynatıcınız yardımıyla dinlemenize olanak tanımaktadır. Ses formatına dönüştürmek istediğiniz metin dosyalarının çıkış kalitesi ve frekansını belirleme şansına da sahipsiniz.

İhtiyacınız olan bir metin okuma programıysa NaturalReader'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

NaturalReader

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
854 TOPLAM İNDİRME
0.24 MB DOSYA BOYUTU

NaturalReader, MAC üzerinde kullanabileceğiniz ve sizin için metinleri okuyabilen ücretsiz bir yazılımdır.

NaturalReader, Mac üzerinde kullanabileceğiniz ve istediğiniz herhangi bir metni sizin için farklı ses profilleriyle okuyabilen ücretsiz bir metin okuma programıdır. E-Postalarınız, o an gezdiğiniz web siteleri veya herhangi bir metni NaturalReader yardımıyla sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz.

Oldukça esnek ve kolay bir kullanıma sahip olan programa atayacağınız kısayol tuşu sayesinde seçtiğiniz tüm metinleri tek bir tuşla okutma şansına sahipsiniz.

Arayüzü de oldukça şık ve sade olan NaturalReader'ın ana penceresi üzerinde kullanabileceğiniz birkaç farklı ayar ve metin girişi yapabileceğiniz bir bölüm yer almaktadır.

Program içerisinde yer alan okuma hızı özelliği sayesinde, programın metinleri yavaş mı yoksa hızlı mı okuyacağına kendiniz karar verebiliyorsunuz. Bu sayede tüm metinleri anlayabileceğiniz en yüksek hızda dinleyebilirsiniz.

Daha farklı birçok güzel özelliği içerisinde barındıran NaturalReader'ı Mac üzerinde bir metin okuma programına ihtiyaç duyan tüm kullanıcılarımıza öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, hazırlanan web sitelerinin marketteki tüm mobil cihazlarda test edilebilmesi için hazırlandı.
  • MultiPlay

    MultiPlay, özellikle ses teknisyenlerine yardımcı olmak için tasarlanmış ücretsiz bir yardımcı ses programıdır.
  • AirDroid

    AirDroid, bilgisayar üzerinden Android cihazınıza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • Archiver

    Archiver ile arşiv dosyaları oluşturabilir ve açabilirsiniz
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı kolayca kapatabilirsiniz