Naturpic Audio Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
995 TOPLAM İNDİRME
4.77 MB DOSYA BOYUTU

Naturpic Audio Editor, kullanıcıların ses dosyalarını düzenleyebilmeleri için tasarlanmış güçlü bir ses düzenleme aracıdır.

Naturpic Audio Editor, hem yeni başlayan hem de deneyimli kullanıcılar tarafından kolayca kullanılabilecek bir ses düzenleme programıdır. İçerisinde ses dönüştürme, kaydetme ve düzenleme işlemleri için birçok kullanışlı özellik yer almaktadır.

Profesyonel ses düzenleme yazılımları içerisinde yer alan birçok ses efektini ve düzenleme fonksiyonunu kullanıcılara sunan Naturpic Audio Editor, düzenleme sırasında kopyalama, kesme, yapıştırma veya karıştırma gibi sıradan özellikleri de kullanıcılara sunmaktadır.

Düzenlemek istediğiniz ses dosyalarını program içerisine dosya yöneticisi yardımıyla atabilir ve ardından istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Program maalesef sürükle bırak özelliğini desteklemiyor.

Tüm ses dosyalarınıza amplifikasyon, gürültü azaltma, fade in, fade out gibi birçok efekt ekleyebileceğiniz program, MP3, WMA, WAV, OGG, RAW ve daha bilinen birçok ses dosyası formatı için destek sunmaktadır.

Bilgisayarınız üzerinde yer alan ses dosyalarını düzenlemek, dönüştürmek ve dinlemek için bir programa ihtiyacınız varsa, Naturpic Audio Editor'ü denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • AVS Audio Editor

    AVS Audio Editor detaylı bir ses düzenleme programıdır
  • DJ Audio Editor

    DJ Audio Editor, kendi ses dosyalarınızı oluşturabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz başarılı bir ses düzenleme programıdır.
  • Audio Editor Free

    Audio Editor Free, ses dosyalarınızı ücretsiz şekilde düzenlemenize olanak sağlayan başarılı bir ses dosyası düzenleme programıdır.
  • AV Audio Editor

    AV Audio Editor, ses ve müzik dosyaları üzerinde düzenlemeler yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses düzenleme aracıdır.
  • Leapic Audio Editor

    Leapic Audio Editor, ses dosyalarını düzenleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.
  • EZ Audio Editor

    EZ Audio Editor, bilgisayar kullanıcılarının ses dosyalarını düzenleyebilecekleri gelişmiş bir ses editörüdür.
  • EArt Audio Editor

    Ses ve müzik düzenlemek için ihtiyacınız olan programlara alternatif bir program olan EArt Audio Editor ile ses dosyalarınızdan ses çıkartabilir, efekt ekleyebilir hatta albüm, sanatçı, şarkı vb. bilgileri girebilirsiniz. Ses dosyalarını d