Nautical Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME

Nautical Life, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Denizlerde geçen bir gemi simülasyonu olan Nautical Life ile Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda mükemmel bir deneyim yaşıyor ve denizciliğe adım atıyorsunuz. Yat kullanıp balık tutabileceğiniz bir oyun olan Nautical Life'da açık denizlerde yaşıyorsunuz.

Deniz yaşamını akıllı telefonlarınıza getiren bir oyun olan Nautical Life, simülasyon ve rol yapma oyunu tarzıyla dikkat çekiyor. Oyunda eşsiz bir deneyim yaşıyor ve kendinize bir yat satın alarak açık denizlere yelken açıyorsunuz. Yatınızı kendinize tasarlayabiliyor ve içerisine yüzlerde eşyadan seçtiklerinizi koyabiliyorsunuz. Yatınızı oluşturduktan sonra ise türlü görevleri gerçekleştirmek üzere denizlere açılıyor ya da balık tutmak için çapa atıyorsunuz. Balıkları yakalamalı ve paranızı yükseltmelisiniz. Tüm dünyayı gezdiğiniz oyunda eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. 

Oyunda 10'dan fazla yat, 100'den fazla mobilya ve sonsuz zorlu görev yer alıyor. Gece ve gündüz döngüsünün de yer aldığı oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Gerçekçi bir dünyada geçen oyundaki grafikler ve sesler de ilgi çekici. Kaliteli seslerin ve zorlu görevlerin yer aldığı Nautical Life oyununu sakın kaçırmayın.

Nautical Life oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Nautical Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Nautical Life, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Nautical Life'da eşsiz bir deneyim yaşıyor ve açık denizlerde yaşıyorsunuz. Kendi yatınıza sahip olduğunuz oyunda balık tutuyor ve para kazanıyorsunuz.

Balık tutup para kazanmaya çalıştığınız bir oyun olarak karşımız çıkan Nautical Life'da kendi yatınızı tasarlıyor ve açık denizlere ilerliyorsunuz. Tüm dünyayı gezdiğiniz oyunda denizciliğe de adım atıyorsunuz. Oyunda kendi yatınızı satın alabiliyor ve içerisini dilediğiniz gibi tasarlayabiliyorsunuz. Paranızın yettiği kadar mobilya alabiliyor ve yatın içini düzenleyebiliyorsunuz. 100'den fazla mobilyaya ve 10'dan fazla farklı türde yata sahip olan oyunda amacınız hayatta kalmak ve para biriktirmek. Oyundaki ödülleri de bulmalı ve para kazanmalısınız. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. 

Ayrıca oyunda kullanılan grafikler ve sesler de oyuncuyu kendine çekiyor. Eğlenceli sesleri ve kaliteli görselleriyle gözleriniz ve kulaklarınız da bayram ediyor. Bağımlısı olacağınız bir simülasyon olan Nautical Life'ı mutlaka denemelisiniz. 

Nautical Life oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Youtubers Life APK

    Youtubers Life APK, kendinizi Youtuber gibi hissedebileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Moana Island Life

    Moana Island Life, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir simülasyon oyunudur.
  • Trader Life Simulator APK

    Oyunculara market yönetme simülasyonu sunan Trader Life Simulator APK, ücretsiz olarak indirilip oynanıyor.
  • Avakin Life APK

    Avakin Life APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir 3 boyutlu sanal dünya oyunudur.
  • Avataria APK

    Avataria APK, Sims benzeri 3 boyutlu sanal dünya oyunu. Avatar Life APK, mobildeki en iyi yaşam simülasyonu oyunları arasında.
  • Dealer’s Life 2 APK

    İkinci el alım satım seven oyuncular için Dealer's Life 2 APK, işletmenizi büyütmenizi istemektedir.
  • Office Life 3D

    Zevkli bir simülasyon oyunu
  • Hyper Life

    Seçimlerin ile oyunu sen yönet.