NBA 2K14

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
12,985 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K14 basketbol oyunlarının en başarılı temsilcisidir

NBA 2K14 bilgisayarlarınızda görebileceğiniz en gerçekçi basketbol tecrübesini size yaşatacak olan başarılı bir basketbol oyunudur.

Sunduğu gerçekçilikle adeta bir basketbol simülasyonu olan NBA 2K14'te oyuncular dünyanın en prestijli basketbol ligi NBA'de mücadele veren bir takımı yöneterek kupaya giden yolda ter dökebiliyorlar. Oyunun kariyer modunda NBA liginde mücadele edebileceğiniz gibi diğer modlarında antrenman yapabilirsiniz veya eğitimlere katılarak yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Çıktığında EA Sports'un NBA Live serisini tahtından eden NBA 2K serisinin son oyununda NBA'in yıldız oyuncusu LeBron James öne çıkmakta. Hatta oyunun müziklerinde bizzat LeBron James tarafından seçilen tanınmış şarkılara yer verilmekte. NBA 2K14 basketbol oyunları arasındaki en üst düzey grafik kalitesine, en doğal tepki veren yapay zekaya ve en gelişmiş oyun dinamiklerine sahip olan bir oyun. Tek başınıza oynayabileceğiniz NBA 2K14'ü internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabilmeniz de mümkün.

NBA 2K14'te Euroleague takımlarına da yer veriliyor. Euroleague'de bizi gururla temsil eden Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker takımlarımızın yanında İspanya, Rusya, Yunanistan, Litvanya ve İtalya'nın yıldız takımları da NBA 2K14'de seçebileceğiniz takımlar arasında.

İnceleme notları oldukça yüksek olan NBA 2K14'ün minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP için Pentium 4 2.4 GHZ tek çekirdekli işlemci, Vista, Windows 7 ve Windows 8 için 2.8 GHZ işlemci
  • 512 MB RAM
  • Shader Model 3.0 desteğine sahip ekran kartı
  • DirectXZ 9.0c
  • 8 GB boş depolama alanı
  • DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Can Erdil Şentürk

NBA 2K14

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,468 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K14 gerçekçi bir basketbol deneyimini mobil cihazlarımıza taşıyor

NBA 2K14 konsollarda ve bilgisayarlarımızda oynayabildiğimiz dünyanın en başarılı basketbol oyunu serisi olan NBA 2K14'ün mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur.

Android işletim sistemlerine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde opynayabileceğiniz bir mobil oyun olan NBA 2K14 size en gerçekçi basketbol deneyimini sunmaya çalışıyor. Uygulama marketlerinde sıkça karşılaştığınız basit şut atma oyunlarının aksine tam anlamıyla size basketbol maçlarının heyecanını yaşatabilen bir oyun olan NBA 2K14 hem yüksek kaliteli grafikleri hem de gerçekçi fizik hesaplamalarıyla öne çıkmakta.

Ünlü basketbol oyuncusu LeBron James'in imzasını taşıyan oyunda kendi takımımızı seçerek NBA sezonunda birinciliğe giden yolda ilerleyebiliyoruz. Lisanlı gerçek NBA takımlarının yer aldığı NBA 2K14 bize farklı oyun modları da sunuyor. Bu modlardan oyuna çeşitlilik ve renk katmakta.

NBA 2K14 oynanış olarak oldukça başarılı bir oyun. Oyun kullanıcılara 2 farklı kontrol yöntemi sunuyor ve oyunu tercihlerimize göre oynayabilme imkanı veriyor. NBA 2K14'ü dilerseniz klasik sanal gamepaad yöntemişyle dilerseniz tek elinizle gerçekleştireceğiniz dokunmatik hareketler yöntemiyle oynayabilmektesiniz.

NBA 2K14 oyun müzikleri de oldukça başarılı ve oyunun kalitesini arttırıyor. Eğer basketbol oyunlarını seviyorsanız bu alandaki en iyi yapımlardan olan NBA 2K14'ü denemelisiniz.

Can Erdil Şentürk

NBA 2K14

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,058 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K14 mobil cihazlardaki en başarılı basketbol oyunları arasındadır

NBA 2K14 kullanıcılara iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinde görebilecekleri en gerçekçi basketbol oyunu deneyimini yaşatmayı amaçlayan bir basketbol simülasyonudur.

NBA tarihi boyunca yetişmiş en iyi basketbolcular arasında olan LeBron James'in başrolde olduğu oyun bilgisayar ve oyun konsollarında oldukça tanınan serinin mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur. NBA 2K14'de gerçek zamanlı olarak maçlara çıkıyoruz ve takımımızı yöneterek basketbol heyecanını doyasıya yaşıyoruz. Oyun bu nedenle sıradan şut atma türündeki basketbol oyunlarından ayrılıyor ve mobil platformlarda nadir görülen bir yapıyı kullanıcılara sunuyor.

NBA 2K14'de farklı oyun modları sayesinde saatlerce oyunu oynayabiliyor ve boş zamanlarımızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebiliyoruz. Oyunun grafikleri ve fizik motoru oldukça kaliteli. Oynanış olarak oyun bize 2 farklı kontrol sistemi sunmakta. Dilersek oyunu klasik sanal gamepad aracılığıyla oynayabiliyoruz, dilersek tek elimizle dokunmatik hareketleri kullanarak takımımızı yönetebiliyoruz.

NBA 2K14 lisanlı NBA takımları ve lisanlı müzikleriyle bize eşsiz bir mobil oyun deneyimi yaşatıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NBA 2K24

    Hemen NBA 2K24 indirin ve NBA ve WNBA takımları ile eşsiz bir basketbol deneyimini yaşayın.
  • NBA 2K22

    NBA 2K22 PC'de en çok satan basketbol oyunu. NBA 2K22 PC oyuncuları için Steam'de!
  • NBA 2K19

    NBA 2K19, türünün en iyi oynanışına ve grafiklerine sahip olmasının yanı sıra sunduğu çeşitlilikle çok oynanan bir basketbol oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkmaktadır.
  • NBA Playgrounds

    NBA Playgrounds fantastik bir basketbol oyunudur
  • NBA 2K21

    NBA 2K21 Steam'de! Windows PC ve konsollarda oynanabilen en iyi basketbol oyunu NBA 2K'da 2021 sezonu başladı.
  • NBA 2K23

    NBA serisinin yeni oyunu olan NBA 2K23 nihayet Steam'de göründü. Oyun lansman için geri sayıma başladı.
  • NBA 2K15

    NBA 2K15 basketbol oyunlarının en başarılıları arasında yer alan bir yapımdır
  • NBA 2K16

    NBA 2K16 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi bir basketbol simülasyonudur