NBA 2K15

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12,645 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K15 basketbol oyunlarının en başarılıları arasında yer alan bir yapımdır

NBA 2K15 eğer basketbol sporunu seviyorsanız ve bilgisayarlarınızda basketbol oyunları oynamayı seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir yapımdır.

Basketbol oyunu türünün en başarılı temsilcilerinden olan NBA 2K15 yenilenmiş takım kadroları, binlerce yeni animasyon ve yüksek kalite grafikleriyle hem görsel olarak hem de oynanış olarak sizi tatmin edebilecek bir spor oyunu. Oldukça gerçekçi bir oyun yapısına sahip olan NBA 2K15'de oyuncular NBA içerisinde sıfırdan zirveye yükselmeye çalışan bir basketbolcu olarak kendi kariyerlerinin peşinde koşabiliyorlar.

NBA 2K15'de yer alan MyCAREER modunun şu ana kadar basketbol oyunlarında gördüğüm en detaylı kariyer modu olduğunu söyleyebilirim. Bu moda kendi oyuncunuzu yaratarak başlıyorsunuz. Fiziksel özelliklerinin ve görünümünün yanısıra oyuncunuzun yeteneklerini belirliyorsunuz. Kariyerinize bir takım ile geçici bir sözleşme imzalayarak başlıyorsunuz ve beğenilirseniz o takımda yedek oyuncu olarak maçlara çıkmaya başlıyorsunuz. Eğer performansınızı korumayı, koçunuzun ve takım arkadaşlarınızın beğenisini kazanmayı başarırsanız takımınızda ilk 5 içerisinde sahaya çıkabiliyorsunuz. Kariyer modunda oynayacağınız maçlarda sadece kendi yarattığınız oyuncuyu yönetiyorsunuz. Bu maçlarda hem defanstaki hem de hücumdaki performansınız ölçülüyor. Ayrıca maçlar sırasında koçunuz size belli hedefler koyabiliyor ve bu hedefleri gerçekleştirme seviyenize göre not alıyorsunuz.

NBA 2K15'in kariyer modu tıpkı bir rol yapma oyunu gibi ilerlemekte. Maçları kazandıkça topladığınız puanlarla oyuncunuzun yeteneklerini geliştirebilmektesiniz. Ayrıca maçlar öncesinde, sonrasında, devre aralarında, antrenmanlarda, maç dışında veya basın toplantılarında ilginç diyaloglarla karşılaşmaktasınız. Bu diyaloglarda size verilen süre içerisinde vereceğiniz cevaplar kariyerinizin gidişatını direkt olarak etkilemekte.

NBA 2K15'in güzel bir yönü kendi oyuncunuzu yapılandırabilmeniz için size sayısız seçenek sunması. Oyuncunuzu standart smaç, şut, top sürme animasyonlarının yanında Michael Jordan, Kobe Bryant veya Clyde Drexler gibi efsane oyunculara has animasyonlarla kişiselleştirebiliyorsunuz.

NBA 2K15'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • 64 Bit Windows 7
  • SSE3 desteğine sahip Intel Core 2 Duo veya üzeri işlemci
  • 2 GB RAM
  • 512 MB DirectX 10.1 uyumlu ekran kartı
  • DirectX 11
  • 50 GB boş depolama alanı
Can Erdil Şentürk

NBA 2K15

x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,458 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K15 ünlü basketbol oyunu serisinin son oyunudur

NBA 2K15, 2K Games tarafından geliştirilen ünlü basketbol oyunu serisi NBA 2K'nın son üyesidir.

İlk olarak bilgisayarlar ve oyun konsolları için yayınlanan NBA 2K15 aradan bir süre geçmesinin ardından iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'ler için de yayınlanarak oyuncuların beğenisine sunuldu. NBA 2K15, mobil basketbol oyunları arasında en detaylı yapıya sahip olan basketbol oyunu olmaya aday olan bir oyun. Gerçekçiliği ile öne çıkan NBA 2K15'te lisanlı NBA takımlarından birini seçerek 5'e 5 maçlara çıkabiliyorsunuz ve rakiplerinizle kıyasıya mücadele edebilirsiniz.

NBA 2K15'ın bilgisayar ve konsol versiyonlarındaki en başarılı yönlerinden biri olan MyCAREER modu NBA 2K15'in iOS versiyonunda da yer alıyor. Bu modda kendi oyuncunuzu yaratıyorsunuz ve yarattığınız oyuncuyu sıfırdan başlayarak adım adım geliştirmeye çalışıyorsunuz. Kariyeriniz boyunca başarılarınızla doğru orantılı olarak farklı takımlarla kontratlar imzalayabiliyorsunuz. Bu mod tam bir rol yapma oyunu yapısına sahip. Maçlara çıktıkça kazanacağınız puanlarla yarattığınız oyuncunun seçeceğiniz yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz. Ayrıca diğer takım arkadaşlarınızla, koçunuzla ve takım patronlarıyla yapacağınız diyaloglar, basın toplantılarında size yöneltilen sorular karşısında size verilen süre içerisinde cevap vermeniz gereKiyor. Vereceğiniz bu cevaplar kariyerinizin gidişatını direkt olarak etkiliyor. Böylece oyuncuya gerçek bir NBA oyuncusu olduğu havası yaşatılmakta.

NBA 2K15'in mobil versiyonunun grafikleri oldukça yüksek kaliteye sahip. Oyunun çıkış yapan ilk versiyonu yüksek kaliteli grafikleri nedeniyle performans problemleri yaşatabiliyor. Bunun yanında çeşitli hatalar ve oyundan atma problemleri de yaşanabilmekte. Eğer oyunu satın almayı düşünüyorsanız oyunun güncellemelerini takip etmenizi ve biraz sabırlı olmanızı tavsiye etmekteyiz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WWE 2K15

    WWE 2K15, dünya çapında popüler olarak oynanan ve spor kategorisinde yer alan dövüş ağırlıklı bir video oyunudur.
  • NBA 2K24

    Hemen NBA 2K24 indirin ve NBA ve WNBA takımları ile eşsiz bir basketbol deneyimini yaşayın.
  • NBA 2K22

    NBA 2K22 PC'de en çok satan basketbol oyunu. NBA 2K22 PC oyuncuları için Steam'de!
  • NBA 2K19

    NBA 2K19, türünün en iyi oynanışına ve grafiklerine sahip olmasının yanı sıra sunduğu çeşitlilikle çok oynanan bir basketbol oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkmaktadır.
  • NBA Playgrounds

    NBA Playgrounds fantastik bir basketbol oyunudur
  • NBA 2K21

    NBA 2K21 Steam'de! Windows PC ve konsollarda oynanabilen en iyi basketbol oyunu NBA 2K'da 2021 sezonu başladı.
  • NBA 2K23

    NBA serisinin yeni oyunu olan NBA 2K23 nihayet Steam'de göründü. Oyun lansman için geri sayıma başladı.
  • NBA 2K14

    NBA 2K14 basketbol oyunlarının en başarılı temsilcisidir