NBA 2K16

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
3,113 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K16 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi bir basketbol simülasyonudur

NBA 2K16 eğer basketbol sporunu seviyorsanız ve bilgisayarınızda heyecan dolu basketbol maçları yapmak istiyorsanız kaçırmamanız gereken bir basketbol oyunu.

Gerçekçi grafikleri, oyun mekanikleri ve oyuncu istatistikleriyle öne çıkan bir basketbol simülasyonu olan NBA 2K16, son yıllarda büyük bir başarı yakalayan NBA 2K serisininson üyesi olarak karşımıza çıkıyor. Lisanlı gerçek NBA yıldızlarına ve takımlarına yer veren NBA 2K16'da yaşayan basketbol efsanesi, basketbolun imparatoru Michael Jordan da yer alıyor ve nostaljik NBA takımlarında oynanabilir halde oyunculara sunuluyor. 

NBA 2K16'da bizi yeni bir kariyer modu bekliyor. Bu özel kariyer modu ünlü bir yönetmen ve yapımcı olan Spike Lee tarafından hazırlanmış. Bu kariyer moduna kendi oyuncumuzu yaratarak başlıyoruz ve şöhret basamaklarını adım adım tırmanıyoruz. Maçları kazandıkça oyuncumuzu geliştirebiliyor, yeni takımlardan transfer teklifleri alabiliyoruz. Kariyer modu tıpkı bir rol yapma oyunu gibi ilerliyor. Bu modda karşımıza farklı diyolaglar, basın toplantıları çıkıyor. Bu toplantı ve diyaloglarda vereceğimiz cevaplar kariyerimizin nasıl ilerleyeceğini belirliyor.

NBA 2K16'da yer alan hareketler serinin önceki oyunlarına göre zenginleştiriliyor. Oyubun grafiklerinde de rötuşlar mevcut. NBA 2K16'nın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • 64 Bit Windows 7, Windows 8.1 veya Windows 10 işletim sistemi
  • SSE3 destekli Intel Core 2 Duo işlemci
  • 2 GB RAM
  • DirectX 10.1 uyumlu 512 MB video belleğe sahip ekran kartı
  • DirectX 10
  • 50 GB boş depolama alanı
  • DirectX 9.0 uyumlu ses kartı
Can Erdil Şentürk

NBA 2K16

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,094 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K16 kaliteli bir mobil basketbol oyunudur

NBA 2K16, 2K Games'in bilgisayarlar için piyasaya sürdüğü ünlü basketbol oyunu serisinin mobil versiyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu NBA 2K16 versiyonu size mobil cihazlarınızda gördüğünüz en kaliteli basketbol deneyimini yaşatmak için tasarlanmış bir oyun. NBA 2K16'da yüksek kaliteli grafikler simülasyon türünde gerçekçi bir oyun yapısıyla birleşiyor. NBA 2K16 ile birlikte 2K Games'in mobil basketbol oyunu serilerinde ilk olarak kariyer modunda kendi kariyerimizin peşinde koşabiliyoruz. MyCAREER moduna kendi oyuncumuzu yaratarak başlıyoruz ve NBA takımları tarafından seçilmek ve ilk 5'e girmek için yeteneklerimizi kanıtlamaya çalışıyoruz. Başarı gösterdikçe ilk 5'teki yerimizi sağlamlaştırıyoruz ve ünlü takımlardan transfer teklifleri alıyoruz.

NBA 2K16'da geliştirilmiş oyuncu modellemeleri ve yeni animasyonlar oyunun daha gerçekçi olmasını sağlıyor. Oyunda klasik 5'e 5 maçların yanında sokak basketbolu maçlarında teke tek karşılaşmalar yapabiliyorsunuz. Oyunun kontrollerinde de gelişme mevcut. NBA 2K16'nın konsol ve bilgisayar versiyonlarından alışık olduğumuz çift analog çubuk ile kontrol yöntemi NBA 2K16'ya taşınmış ve bu sayede daha doğal görünen hareketler gerçekleştirebiliyoruz.

NBA 2K16 oyuncuları oyunu mobil cihazlarında oynayarak NBA 2K16'nın bilgisayar veya konsol versiyonları için sanal para da kazanabiliyorlar. Oyun içerisinde Euroleague takımlarına da yer verilmekte.

Can Erdil Şentürk

NBA 2K16

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,774 TOPLAM İNDİRME

NBA 2K16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur

NBA 2K16 oyunculara gerçekçi bir basketbol tecrübesi yaşatmak için geliştirilmiş bir mobil basketbol oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz NBA 2K16, 2K Games'in bilgisayarlar ve oyun konsolları için yayınladığı resmi NBA basketbol simülasyonunun mobil versiyonu. NBA 2K16 sahip olduğu yüksek kaliteli grafikler ve gerçekçi oyun mekanikleri ile mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en başarılı basketbol oyunları arasında yer alıyor.

NBA 2K16 ile birlikte mobil cihazlarımızda kendi kariyerimizin peşinde koşabileceğimiz MyCAREER modunu oynayabiliyoruz. Bu modda kendi oyuncumuzu yaratarak ünlü NBA yıldızları arasındaki yerimizi almak için mücadele ediyoruz. Kendi oyuncumuzu yarattıktan sonra NBA takımları tarafından kadroya alınmak için yeteneklerimizi sergilememiz gerekiyor. Kadroya alındıktan sonra ise ilk 5'teki yerimizi garantilemek için uğraşıyoruz. Başarılılarımızı devam ettirdikçe ünlü NBA takımlarından transfer teklifleri alabiliyoruz.

NBA 2K16'da dilerseniz NBA'de takım maçları yapabiliyor, dilerseniz sokak basketbolu oynayarak teke tek maçlar yapabiliyorsunuz. Oyunun kontrolleri yeni bir sisteme sahip. Bu sistem konsollarımız ve bilgisayarımızda kullandığımız oyun kontrol cihazlarındaki kontrol sistemini mobil cihazlara taşıyor. Çift sanal analog çubuk yardımıyla oyuncularımızı yönetiyor ve hareketleri gerçekleştirmelerini sağlıyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WWE 2K16

    WWE 2K16 gerçekçi bir Amerikan güreşi simülasyonudur
  • NBA 2K24

    Hemen NBA 2K24 indirin ve NBA ve WNBA takımları ile eşsiz bir basketbol deneyimini yaşayın.
  • NBA 2K22

    NBA 2K22 PC'de en çok satan basketbol oyunu. NBA 2K22 PC oyuncuları için Steam'de!
  • NBA 2K19

    NBA 2K19, türünün en iyi oynanışına ve grafiklerine sahip olmasının yanı sıra sunduğu çeşitlilikle çok oynanan bir basketbol oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkmaktadır.
  • NBA Playgrounds

    NBA Playgrounds fantastik bir basketbol oyunudur
  • NBA 2K21

    NBA 2K21 Steam'de! Windows PC ve konsollarda oynanabilen en iyi basketbol oyunu NBA 2K'da 2021 sezonu başladı.
  • NBA 2K23

    NBA serisinin yeni oyunu olan NBA 2K23 nihayet Steam'de göründü. Oyun lansman için geri sayıma başladı.
  • NBA 2K14

    NBA 2K14 basketbol oyunlarının en başarılı temsilcisidir