NCS Network Scanner

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
706 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

Yerel ağınıza bağlanan tüm cihazların IP adreslerini ve diğer detaylarını görmek için bu programı kullanabilirsiniz.

NCS Network Scanner programı, ağ yöneticilerinin kullanabilecekleri ve ağlarında istenmeyen cihazlar yer aldığında bunları tespit edebilecekleri ücretsiz programlardan bir tanesi. Temel olarak ağ bağlantınızı kullanan diğer cihazları görmenizi sağlayan program, bu cihazların IP numaralarını size gösterebiliyor ve aynı zamanda yazıcı adresini de göstermesi sayesinde yazıcı bağlantısı kurarak döküman bastırmanızı da sağlıyor.

Ağ yöneticileri sık sık ağda bulunan bilgisayarların takibini yaparlar ve böylece yeni cihazlar eklendiğinde hangi adresi vereceklerini bilirler. NCS Network Scanner sayesinde bu takip işlemi oldukça kolay hale geliyor. Ayrıca bilgisayar adı ve tepki süresini de gösterebilen program sayesinde hızlı ağ incelemeleri yapmak mümkün.

Pek çok diğer gelişmiş programın aksine, herhangi bir ayar ya da konfigürasyon yapmanıza gerek bırakmaması sayesinde yükledikten sonra hemen ağdaki durumu inceleyebiliyorsunuz. Ancak belirli bir IP aralığını tarama imkanı sunmaması nedeniyle bu tip işlemler yapmak isteyen kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabilir.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Network Scanner

    Network Scanner, ağ analizleri için kullanılabilecek olan güvenilir bir IP tarama programıdır.
  • NetHotfix Scanner

    Network Hotfix Scanner, ücretsiz olarak sunulan ağ düzeltme ve kontrol programıdır.
  • Farbar Service Scanner

    Farbar Service Scanner, direkt olarak Windows içerisinde yer alan bozulmuş yada kaybolan ağ dosyalarının tespit edilmesini ve böylece yaşadığınız internet sorunlarını çözen ücretsiz bir yazılım.
  • WiFi Hotspot Scanner

    WiFi Hotspot Scanner programını kullanarak kolayca çevrenizde kablosuz ağların detaylarını elde edebilirsiniz.
  • Colasoft MAC Scanner

    Ağınızda bulunan bilgisayarların IP ve MAC adres bilgilerini tespit etmek ve raporlamak için bu ağ yönetimi uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • MAC Address Scanner

    Yerel ağ üzerinde bulunan bilgisayarların MAC adreslerini görebilmek ve tarama yapmak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Wi-Fi Scanner

    Çevrenizdeki kablosuz ağ bağlantılarını en kolay yoldan incelemek ve yönetmek için kullanabileceğiniz kaliteli bir araç.
  • PRTG Network Monitor

    PRTG Network Monitor ağ trafiğinizi izlemeniz için tasarlanmış gelişmiş bir ağ bağlantısı monitör servisidir.