Nearby Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Nearby Live ile yakınınızdaki kişilerle ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.

Nearby Live (WNM Live), bulunduğunuz konuma yakın olan insanları listeleyen ve onlarca anonim olarak mesajlaşmanıza izin veren reklamsız, ücretsiz bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Nearby Live uygulaması ile ister şehrinizde isterseniz de yurt dışında yaşayan insanlarla yepyeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Profillerini inceleyip hemen sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Karşınızdaki kişiyle sadece yazılı olarak değil, resimli ve sesli olarak ta mesajlaşabilirsiniz.

Hem mobil hem de masaüstünden kullanılabilen Nearby Live, üyelik için telefon numaranızı istemez. Size özel ve gizli kalması gereken bilgilerinizi paylaşmadan uygulamadan yararlanabilirsiniz.

Nearby Live Özellikleri:

  • Yakınınızda çevrimiçi olan kullanıcıların profillerini görüntüleyin.
  • Ücretsiz metin mesajı ve resimli mesaj gönderin.
  • Profil oluşturun ve fotoğrafınızı seçin.
  • Mesajınız iletildiğinde uygulama açık olmasa dahi bildirim alın.
  • Son gelen mesajları canlı kutucuktan takip edin.
Erkan Calp

Nearby Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
17.5 MB DOSYA BOYUTU

Nearby Live, çapraz platform desteği sunan konum bazlı sosyal uygulamasıdır.

Tüm mobil cihazlardan ve masaüstünden kullanılabilen konum tabanlı sosyal ağ uygulaması Nearby Live ile dünyanın dört bir yanında yaşayan insanlarla ücretsiz olarak mesajlaşabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Nearby Live, yakınınızda bulunan kişileri göstermekte ve onlarla ücretsiz olarak hem yazılı hem de resim olarak mesajlaşmanıza imkan tanımaktadır. Hesabınızı oluşturmanızın ardından profilinizi de oluşturduktan (Profil resmi, yaşınız, ilgi alanlarınız, hakkınızda) sonra uygulamanın bulunduğunuz konuma göre seçtiği kişilerle tanışabilirsiniz. Sık sohbet ettiğiniz kişileri favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Akış, Kişiler, Sohbetler ve Profil olmak üzere toplam 4 sekmeden oluşan sade ve modern arayüz ile gelen Nearby Live (Önceki adıyla WNM Live), yalnız olanlar ve yüz yüze sohbet etmekten çekinenler için harika bir uygulama.

Erkan Calp

Nearby Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Nearby Live, yakınınızdaki kişilerle anonim olarak sohbet etmenize imkan tanıyan bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Nearby Live, çapraz platform desteği sunan anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Benzer sosyal ağ uygulamalarından farklı olarak sadece arkadaşlarınızla değil, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla tanışabilir ve sohbet edebilirsiniz.

Nearby (Önceki adıyla WNM Live), yakınınızda bulunan kişilerle tanışmak ve etkileşime geçmek için kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulamasıdır. Ücretsiz üyeliğinizi oluşturarak kullanmaya başlayabileceğiniz uygulama ile istediğiniz kişiye sesli, yazılı ve resimli mesaj gönderebilir, hediye verebilirsiniz.

Gizli ve kişisel bilgilerinizi vermeden yani anonim olarak mesajlaşmanıza izin veren uygulamada profil oluşturma seçeneği de bulunmakta. Profilinizde hobilerinizi belirtebilir ve hakkınızda kısa bir tanıtım yazısı girebilirsiniz.

Geçtiğimiz senelerde birçok ödül kazanmış olan konum bazlı sosyal ağ uygulaması Nearby Live, sürekli olarak güncellenmekte ve yeni özellikler kazanmaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DeviantArt

    DeviantArt, 7/24 sanatsal çalışmalarınızı paylaşabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Tumblast

    Tumblast, sosyal paylaşım sitesi Tumblr'ı Windows platformuna taşıyan evrensel uygulama.
  • VK

    Dünyanın ikinci büyük sosyal ağ platformu VKontakte'ın Windows 8 uygulamasıdır.
  • YouTube Live

    YouTube Live ile YouTube videolarını tarayıcınızı açmadan dilediğiniz kalitede akıcı bir şekilde izleyebilir ve indirebilirsiniz.
  • Twitter

    Windows 10 için resmi Twitter uygulaması ile dünyada olan biteni takip edin.
  • phriz.be

    phriz.be, Windows cihazınızdan dosya ve belge paylaşmanın en kolay yoludur.
  • Foursquare

    Foursquare’in Windows 8 sürümüdür.
  • Tweetium

    Tweetium, Windows platformundaki en iyi Twitter istemcisi.