Necken

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
512 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Necken, ücretsiz olarak denenebilen, sıra tabanlı yapısıyla dikkat çeken bir aksiyon-macera oyunudur.

Necken, oyuncuları İsveç ormanlarının derinliklerine götüren bir aksiyon-macera oyunudur. 

Bağımsız şekilde oyunlar geliştiren Joccish isimli oyun stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyuncuların beğenisine ücretsiz olarak sunulan Necken, İsveç ormanlarında geçiyor. Ormanda bulunan sulak alanlarda yaşayan ve insanları suların içine çekerek öldüren Necken isimli ruhai bir yaratığın peşinden koştuğumuz oyun, bizleri ansızın Norse mitolojisinin içerisine de çekmiş oluyor. Farklı yapısının yanı sıra farklı görselliğiyle de beğenilen Necken, sıra tabanlı oynanışıyla da beğeniliyor. 

Ormanın içlerine yavaş yavaş ilerlediğimiz, daha doğrusu kare kare gittiğimiz oyunda, her geçtiğimiz karede başımıza bambaşka şeylerin gelmesi de iyice muhtemel hale geliyor. Karşımıza çıkan yaratıkları dövdüğümüz ve onları öldürerek, yolumuza devam ettiğimiz Necken, bir ücretsiz oyundan beklenmeyecek kadar iyi ve eğlenceli bir oyun vaat ediyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • Clockwork Revolution

    Clockwork Revolution oldukça ilginç ve farklı bir oyun. Steampunk estetiğini kullanan bu oyunda zamanı dilediğimiz gibi yönetebiliyoruz.
  • A Plague Tale: Innocence

    A Plague Tale Innocence indirin ve bu gizlilik mekaniklerine sahip macera oyununun yürek burkan hikayesini deneyimleyin.
  • Red Dead Online

    Red Dead Online Standalone Steam'de! Rockstar Games'in yeni aksiyon macera oyunu Red Dead Online'da canlı ve sürekli gelişen Vahşi Batı'daki yaşamı deneyimliyorsunuz.
  • Nemezis: Mysterious Journey III

    Nemezis: Mysterious Journey III, iki turistin kendilerini gizemli olayların içinde bulduğu bulmaca macera oyunu.