Need For Speed Underground 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
217,785 TOPLAM İNDİRME
361 MB DOSYA BOYUTU

Need For Speed Underground 2 (NFS 2), bir döneme damgasını vurmuş efsane yarış oyunu.

Need For Speed Underground 2 bir döneme damgasını vurmuş, kendi türüne yön vermiş efsane yarış oyunudur.

Electronic Arts tarafından geliştirilen NFS Underground 2, 2004 yılında çıkış yaptığında getirdiği yeniliklerle aklımızı başımızdan almıştı. Oyunun grafikleri, çıktığı dönem için göz alıcı kalitedeydi, detaylı araç modellemeleri, gerçekçi yansımalar, ışık efektleri NFS 2'yi benzersiz bir oyun yapıyordu. Need For Speed Underground 2 oynanış anlamında da bize ilkleri sunmuştu, daha önceki Need For Speed oyunları Need For Speed Underground ile karşılaştırıldığında çok standart kalmaktaydılar. Need For Speed Underground ile birlikte araç modifiye sistemi seriye kazandırılmıştı ve bu özellik serinin en sevilen özelliklerinden biri haline gelmişti.

Need For Speed Underground 2 İndir

Need For Speed Underground 2 ile birlikte gece yarışlarına katılıyorduk. Nitro ile ilk defa Need For Speed Underground'da tanışmıştık ve bir hayli sevmiştik. Aracımızı nitroyu kullanarak gecici bir süreliğine süper hızlara çıkarabiliyor ve avantaj kazanabiliyorduk. Bu esnada ekranın bulanıklaşma efekti ise oyunu daha da heyecanlı hale getiriyordu.

Need For Speed Underground 2 içinde lisanslı gerçek araçlar bulunuyordu. Sokakta görebileceğimiz standart araçları bile modifiye ederek hız canavarlarına dönüştürebilmekteydik. Bunun yanısıra üst segment araçlar da modifiye edilip sokak yarışlarında kullanılabiliyordu.

NFS 2 o kadar başarılı bir oyun olmuştu ki serinin sonraki oyunları, Need For Speed Underground serisinin başarısının gölgesinde kalmıştı. Gerçekçi grafikleri ve zengin içeriği sayesinde oyunculara sürükleyici yarışlar sunan başarılı yapım, araçları modifiye yapma fırsatı da veriyor. Benzersiz araba modelleri eşliğinde oyunculara adrenalin dolu anlar yaşatan başarılı yarış oyunu milyonlara ulaşmıştı.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NFS Underground Ms.Media Player Skin

    Windows Media Player 9 için Need For Speed Underground skini
  • Need For Speed Underground 2 Türkçe yama

    Çok sevdiğiniz yarış oyunun Türkçe yaması.
  • Need For Speed Underground

    Need for Speed Underground ile otomobillere modifiyeler yapabilir ve en hızlı yarışlarda maceraya atılabilirsiniz.
  • Need For Speed Underground Most Wanted Super Mod

    Need For Speed Underground Most Wanted'da sınırsız nos, sınırsız yavaşlatma modu ve 1.000.000$ nakit para...
  • Need For Speed: Most Wanted

    Need For Speed Most Wanted, serisinin en eğlenceli oyunlarından birisi.
  • Need For Speed: Carbon

    Need For Speed serisinin yeni üyesi: NFS Carbon Demo içerisinde seçebileceğimiz üç araç ve yarışabileceğimiz de üç yol bulunuyor.
  • Need for Speed: SHIFT

    Araba yarışı oyunu denildiğinde akla ilk gelen seri olan NFS'nin gerçekçilik konusunda en iyi seviyeye ulaştığı, en yeni ve en hızlı araba modelleri ile müthiş bir kariyere başlayabileceğiniz yeni oyunu Need for Speed SHIFT test sürüşü
  • Need for Speed: Heat

    NFS'nin yeni oyununda yine son gaz ilerliyoruz.