Nemo's Reef

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20,121 TOPLAM İNDİRME
78.2 MB DOSYA BOYUTU

Nemo's Reef, Disney'in meşhur animasyon filmi Kayıp Balık Nemo'nun sevilen karakterleri ile oynadığınız eğlenceli bir su altı macerası oyunu.

Nemo’s Reef, Disney’in ünlü animasyon filmi Kayıp Balık Nemo’nun ana karakterleri üzerine kurulu eğlenceli bir su altı macera oyunu.

Windows 8 tablet ve bilgisayarımızda ücretsiz olarak oynayabildiğimiz Nemo’nun Refisi oyununda Nemo ile okyanusun derinliklerine dalıyor ve sevimli balığın yeni macerasına katılıyoruz. Su altında bulunan en güzel refisi oluşturması için Nemo’ya yardım ettiğimiz oyunda aralarında Dory, Gill, Bloat, Bubbles’ın da bulunduğu, Kayıp Balık Nemo animasyon filminin sevilen tüm karakterleri ile tanışıyor ve onlara ev yapmak için birbirinden tehlikeli su altı yaratıkları ile mücadele veriyoruz.

Animasyon filmindeki göz alıcı görsellerin korunduğu oyunda kendi su altı cennetimizi yaratabiliyor ve su altı bitkileri, mercanlar gibi birçok farklı su altı öğesi ile özelleştirebiliyoruz. Bitkiler Nemo’nun arkadaşları ve diğer egzotik balıkların resifimize çekmek açısından oldukça önemli.

Milyonlarca türün yaşamını sürdürdüğü su altı dünyasına ilginiz varsa ve de animasyon filmi izlemek kadar oynamaktan da keyif alıyorsanız Nemo’s Reef’i kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

Nemo's Reef

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,474 TOPLAM İNDİRME

Android İçin Nemo'nun Resifi Oyunu, okyanusun derinlerine dalarak Nemo'ya en son macerasında katılabileceğiniz bir oyundur.

Android İçin Nemo'nun Resifi Oyunu, okyanusun derinlerine dalarak Nemo'ya en son macerasında katılabileceğiniz bir oyundur. Amacınız ise, Nemo ve onun arkadaşları için bir resif yani kayalık inşa ermek olacak. Bu kayalık da onların evi olacak.

Nemo ve onun babası Marlin, şimdiye dek inşa edilen en iyi resif için hazırlık yapmakta. Sınıfında en iyi su altı resifini inşa ederek onlara yardım etmiş olacaksınız. Arkadaşları için iyi bir ev inşa etmenin sırlarını da keşfetmeniz gerekiyor. 

Oyunun başlıca özellikleri: 

  • Nemo'nun hikayesine ve maceralarına okyanus altında devam edin.
  • Kendi su altı cennetinizi yaratın ve kişiselleştirin.
  • "Kayıp Balık Nemo"da tanıdığınız favori kahramanlarınız için ev inşa edin. Dory, Gill, Bloat, Bubbles ve daha fazlası...
  • Bitkilerin ve dekorasyonların farklı kombinasyonlarını bulun ve Nemo ile arkadaşlarının egzotik balıklardan zevk almasını sağlayın.
Sibel Aflazi

Nemo's Reef

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

Nemo's Reef oldukça eğlenceli bir iOS oyunudur.

Nemo's Reef Disney'in ünlü Finding Nemo adlı animasyonunu konu alan, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Nemo oyunudur.

Nemo's Reef'de Nemo'nun yanında okyanusun derinliklerine dalarak eğlenceli bir maceraya yol alıyoruz. Oyun Nemo ve babası Marlin'in okyanusun en güzel mercan resifini kurmaya karar vermesiyle başlıyor. Biz ise Nemo'ya ve babası Marlin'e bu görevlerinde eşlik ederek arkadaşlarına ve kendilerine bir yuva oluşturmalarına yardımcı oluyoruz.

Nemo's Reef'de capcanlı görsel öğelerle süslenmiş okyanusların altına dalarak kendimize özel bir mercan resifi oluşturuyoruz. Oyunun grafikleri oldukça zengin bir renk paletine sahip ve tatmin edici seviyede. Kendi su altı cennetimizi yaratırken birçok farklı su altı bitkisini, mercan şeklini ve diğer dekoratif öğeleri kullanabiliyor ve mercan resifimizi kişiselleştirebiliyoruz. Oyunda Nemo filmlerindeki diğer kahramanlar olan Dory, Gill, Bloat ve Bubbles gibi karakterlerle de karşılaşabilmekteyiz.

Nemo's Reef'de yetiştirdiğimiz su altı bitkileri farklı egzotik balıkları kendilerine çekmekte. 50 adet farklı balık türünün yer aldığı oyun bize mercan resifimizi arkadaşlarımızınkiyle karşılaştırma imkanı da sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Nemo's Reef

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
469 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Nemo's Reef oldukça eğlenceli bir Windows Phone oyunudur

Nemo's Reef Disney'in Finding Nemo adlı ünlü animasyonunun ana kahramanlarını konu alan ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Windows Phone oyunudur.

Bu eğlence dolu Nemo oyununda ana kahramanımız Nemo'ya katılarak maceranın içerisine dalıyoruz. Nemo's Reef'de temel amacımız Nemo'ya ve animasyonunun diğer kahramanlarına içerisinde yaşayabilecekleri bir mercan resifi inşa etmek.

Nemo's Reef'de Nemo ve babası Marlin okyanusların en güzel mercan resifini inşa etmek için yola koyulurlar. Bu görev sırasında Nemo'ya eşlik ederek en gösterişli mercan resifi sığınağını inşa etmeli ve arkadaşlarına sunabileceği kalıcı bir ev yaratması için gizemleri keşfetmeliyiz.

Okyanusun altındaki canlı bir dünyada geçen oyun oldukça renkli grafiklere ve zengin bir görselliğe sahip. Oyun bize kendi su altı cennetimizi yaratma imkanı sunuyor ve bu cenneti kişiselleştirebiliyoruz. Dory, Gill, Bloat, Bubbles ve diğer ünlü Nemo animasyonu karakterlerinin de yer aldığı oyunda birçok farklı su altı bitkisi, mercan tipi ve dekoratif öğeler bizleri bekliyor. Oyunda resifimizde yaptığımız değişiklikler ve tohumunu ektiğimiz su altı bitkileri birçok farklı tipteki egzotik balığı resifimize çekmekte. 50'nin üzerinde farklı balığı toplayabildiğimiz oyun oldukça eğlenceli bir yapıya sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snake

    Diğerlerinden farklı bir yılan oyunu.
  • FrogSling 2

    FrogSling 2, çocukların da severek oynayabileceği eğlenceli bir beceri oyunu ve Windows 8 üzeri tüm cihazlarla uyumlu.
  • Toca Builders

    Toca Builders, Toca Boca imzasını taşıyan hoş grafiklere sahip, Minecraft'a benzerliği ile dikkat çeken bir çocuk oyunu.
  • My Little Pony

    My Little Pony, sevilen pony oyuncaklarının sesleriyle birlikte dahil edildiği rengarenk bir çocuk oyunu.
  • Çocuk Doktoru-Hasta Takip

    Çocuk Doktorlarının muayenelerinde veya hastahanelerde hastalarını, hasta randevularını, çocuk gelişimini, aşıları, tetkik ve reçetelerle hesap işlemlerini kolayca takip edebilecekleri bir programdır.
  • Frozen Match

    Frozen Match, Disney'in Frozen filmindeki karakterleri içeren bir eş bulma oyunu.
  • Super Mario Askerde

    Odesa Yazılımdan Super Mario Askerde oyunu.
  • Tetris 1.0.0

    Güzel grafik tasarımıyla üretilmiş bir tetris oyunu.