Nendo

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,125 TOPLAM İNDİRME
7.46 MB DOSYA BOYUTU

Nendo, oyunlarda, Web sayfalarında, görsel simülasyonlarda ya da 3 boyutlu model kullanabileceğiniz herhangi bir projede çok işinize yarayacak, göz alıcı, profesyonel düzeyde

Nendo, oyunlarda, Web sayfalarında, görsel simülasyonlarda ya da 3 boyutlu model kullanabileceğiniz herhangi bir projede çok işinize yarayacak, göz alıcı, profesyonel düzeyde 3 boyutlu nesneler oluşturmanızı sağlayan bir program. Bir tür "sayısal çamur/kil" ortamı içinde, Nendo'nun arabirimini kullanıp sanal bir heykeltraş olarak iş görüyorsunuz. rnrnProgram, ölçekleme, eksen etrafında döndürme, parçaları birleştirme, şişirme, aynalama, yumuşak hatlar yaratma gibi birçok standart fonksiyonu, kolay kullanılır biçimde sunuyor. Yazılımın yardım özelliği, en zor işlemlerde bile kullanıcısına kılavuzluk etmede başarılı. Başlangıçta, var olan bir modeli ele alıp değiştirerek öğrenmeyi yeğleyebilirsiniz. Modellemeyi bitirdiğinizde de, programın renklendirme için sunduğu araçlardan yararlanarak, son noktayı yine 3 boyutlu bir görünümde koymak mümkün. rnrn
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Photo Album Screensaver 1.2.0.2

    3D Photo Album Screensaver
  • Rhino 3D

    3D modellemeler yapabilceğiniz kapsamlı bir program.
  • 3D Rad

    3D Rad, 3 boyutlu oyunlar hazırlamak için kod gerektirmeyen basit bir editör.
  • Wings 3D

    Wings 3D programını kullanarak kolayca bilgisayarınızda 3 boyutlu tasarımlar hazırlayabilirsiniz.
  • Xara 3D Maker

    Metinleri 3 boyutlu hale gietirebilmek ve istediğiniz perspektiften bakabilmek için hazırlanmış 3D yazı oluşturma programıdır.
  • Helicon 3D Viewer

    Helicon 3D Viewer ile 3 boyutlu modellemeler hazırlayarak, hazırladığınız bu modeller üzerinde farklı efektler uygulayabilirsiniz.
  • Deep Paint 3D

    Deep Paint 3D modellerinizin dokularını yaratmada ve düzenlemede size yardımcı olur. Photoshop ile ortak çalışabiliyor. 3 boyutlu bir Photoshop yazılımı gibidir.
  • Boom 3D

    Boom 3D Windows için 3D ses düzenleme aracıdır. Birbirinden farklı ses efektleri bulunan program aynı zamanda herhangi bir kulaklık ile çalışabilir.