Nero BackItUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,372 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Nero BackItUp programı sayesinde her türlü verinizi güvenli bir şekilde yedekleyebilirsiniz.

Nero BackItUp kullanıcıların kıymetli verilerini yedekleme şansı sunan bir program. Bildiğiniz gibi kullanıcılar bilgisayarları üzerinde çok sayıda kişisel bilgi depoluyor. Bu durumun kaçınılmaz bir sonucu olarak bu bilgilerin güvenliği en önemli konulardan biri haline geliyor. Verilerin sistem arızasına bağlı olarak ortadan kaybolmasını engellemek için piyasada çok sayıda veri yedekleme programı mevcut.

Nero BackItUp da bu programlardan bir tanesi ve kullanıcılarıa sahip oldukları verileri kısa sürede yedekleme şansı sunuyor. Program eşliğinde verilerinizi CD, DVD ve Android mobil cihaz gibi harici depolama cihazlarına yedekleyebilirsiniz. Elbette bilgilerinizi yerel olarak saklama şansına da sahipsiniz fakat bu seçeneği pek tavisye etmiyorum. En nihayetinde sisteminizde bir arıza meydana gelirse bilgileriniz yine zarar görecektir.

Uygulamanın en dikkat çeken noktaları arasında otomatik yedekleme periyotları geliyor. Bu özelliği kullanarak kendinize yedekleme periyotları seçebilirsiniz. Bu özelliğe ek olarak yedekleme planınızı kendi isteğiniz üzerine gerçekleştirme şansına da sahipsiniz.

Başarılı ve güvenilir bir program olan Nero BackItUp verilerini güvenli bir şekilde saklamak isteyen kullanıcılara hitap eden bir yazılım.

Emircan Erdoğan

Nero BackItUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

Nero BackItUp uygulaması ile mobil cihazınızdaki verileri kolayca yedekleyebilirsiniz.

Nero BackItUp, Android cihazınızdaki önemli verileri bulut ortama aktarmanızı sağlayan bir yedekleme uygulamasıdır. Ücretsiz 5GB çevrimiçi depolama alanına sahip olduğunuz uygulama, telefonunuzdaki fotoğraf, video, müzik, arama kayıtları, kısa mesajları çevrimiçi ortama veya sd karta yedeklemenize imkan tanır.

Nero'nun kullanımı kolay ve sade arayüze sahip BackItUp uygulaması ile yedeklemenin haricinde dosyalarınızı görüntüleyebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Otomatik yedekleme seçeneği de sunan uygulamanın kullanımı son derece basittir. Mobil'deki verilerinizin yedekleneceği konumu belirleyin ve "Back Up Now" butonuna dokunun.

Mobil cihazınızdaki tüm verilerinizi sınırsız sayıda cihaza yedekleyebilir, tek bir hesap üzerinden çevrimiçi ortamda saklanan dosyalarınıza dilediğiniz zaman erişebilirsiniz. Milyonlarca kullanıcının güvenini kazanmış Nero BackItUp uygulamasının başlıca özellikleri:

  • Ücretsiz 5GB çevrimiçi depolama alanı
  • Kolay yedekleme
  • Fotoğraf, video, müzik, kişi, arama kayıtları ve mesajların yedeğini alma
  • SD karta, bilgisayara veya Nero'nun çevrimiçi depolama alanına yedekleme
  • Belirlenen sürelerde otomatik yedekleme
Erkan Calp

Nero BackItUp

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME

Nero BackItUp, dosyalarınızı yedeklemeye ve çevrenizle paylaşmaya yarayan popüler bir servistir.

Nero BackItUp, önemli dosyalarınızı yedeklemeye ve çevrenizle paylaşmaya yarayan, online veya mobil platformlarda da kullanabileceğiniz popüler bir servistir. Web üzerinden de yararlananabileceğiniz ve kullanışlı özelliklere sahip olan bu serviste, büyük boyutlara sahip dosya yedekleme ve dosya paylaşma işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 

Teknolojinin geldiği son nokta düşünüldüğünde, verilerimizi herhangi bir sorunda kaybetme ihtimalimiz daha da arttı. Özellikle büyük boyutlu ve bizim için önemli olan dosyaları bir yerde saklamak şart oldu diyebiliriz. Nero BackItUp'da tam olarak bu işe yarıyor. İşletim sisteminiz üzerindeki dosyalarınızı yedekleyip, aynı zamanda kolaylıkla paylaşabileceğiniz popüler bir servis olarak dikkat çekiyor. Dilerseniz işletim sisteminize de kurabiliyorsunuz. 

Bu hizmeti tercih etmeniz etmeniz için pek çok neden var. Birincisi tahmin edeceğiniz üzere ücretsiz olması. Google, Microsoft ve Dropbox gibi şirketler bile bu hizmeti ücretsiz sunarken, Nero'nun herhangi bir ücret talep etmesi biraz garip olurdu. İkincisi neden güvenlik ve kolay kullanım. Web üzerinden herhangi bir dosya yükleyeceğinizde Nero BackItUp dosyalarınızın güvenliğini sağlıyor ve siz silmediğiniz taktirde sonsuza kadar orada kalıyor. Kolay kullanımı ve arayüzü sayesinde de hiçbir zorluk yaşamıyorsunuz. Üçüncü ve bana kalırsa en önemli neden 5 GB bedava depolama alanı vermesi ve büyük dosya boyutuna sahip verilerimizi mail olarak çevremizle rahatlıkla paylaşabiliyor olmamız. Bu noktada tek yapmamız gereken, dosyayı yükledikten sonra bir mail adresi ve belirlediğimiz şifreyle sisteme üye olmamız gerekiyor. Daha sonra büyük çaplı verileri rahatlıkla mail aracılığıyla yollayabilirsiniz. 

Büyük çaplı dosyalarımı hem yedekleyebileceğim hem de çevremle kolaylıkla paylaşabileceğim bir web servisi arıyorum diyorsanız Nero BackItUp'ı mutlaka denemenizi öneririm. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wi-Fi Transfer

    Wi-Fi Transfer kablosuz dosya transferini kolayca gerçekleştirmenize yazdımcı olan bir yazılımdır
  • ScanTransfer

    Akıllı telefonlarınızdaki dosyalarınızı bilgisayarınıza aktarmak istiyorsanız, ScanTransfer uygulamasından yararlanabilirsiniz.
  • Nero 2015 Classic

    Nero 2015 Classic programı sayesinde CD, DVD ve Blu-Ray yönetim işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Nero Burning ROM

    Nero Burning ROM sayesinde CD-DVD ve Blu-Ray diskler yazabilir, ripleyebilir ve ses CD'lerinizi MP3 olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Nero MediaHome

    Nero MediaHome programı sayesinde bilgisayarınızda bulunan tüm multimedya içeriklerini kolayca organize edebilir ve yönetebilirsiniz.
  • Syncios iPod Transfer

    Syncios, ücretsiz ve güçlü bir iPod/iPhone/iPad ve PC arası dosya transfer programıdır.
  • UltFone WhatsApp Transfer

    UltFone WhatsApp Transfer, Android'den iOS'a / iPhone'dan Android'e WhatsApp mesajlarını aktarmak isteyenler için Windows programıdır.
  • SyncBack

    Kaybetmek istemediğiniz önemli dosyalarınızı yedeklerken veya sürücü, disk senkronizasyonu yaparken size yardımcı olacak ücretsiz bir program arıyorsanız SyncBack ile dosya eşitleme, dosya yedekleme ve dosya kurtarma (geri getirme) işlemle