NESbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
639 TOPLAM İNDİRME
3.3 MB DOSYA BOYUTU

NESbox ile NES, Super Nintendo ve Sega oyunlarını Windows 8 bilgisayar ve tabletinizde oynayabilirsiniz.

NESbox, Nintendo Eğlence Sistemi (NES), Super Nintendo ve Sega Genesis oyunlarını Windows 8 bilgisayar ve tabletinizde oynamanıza izin veren bir oyun konsolu emülatörü.

Super Mario, Bomberman, Contra gibi 32-bit grafikler sunan bir dönemin en popüler konsol oyunlarını NESbox uygulaması sayesinde yeni nesil Windows cihazınızda hiçbir ek program yüklemeden oynayabiliyorsunuz.

.nes, .gen ve .smc dosya türlerindeki oyunları sorunsuzca açan emülatör, hem klavye ile, hem Xbox 360 kontrolcüsü ile, hem de dokunmatik kontroller ile oynamayı destekliyor. Dokuz adet oyunla birlikte gelen uygulamada oyunları kaydetmeniz ve sonrasında kaldığınız yerden devam etmeniz için de seçenek bulunuyor.

Eski oyun konsolları oyunlarını özlüyorsanız NESbox sayesinde bir zamanlar hayran kaldığınız oyunlara geri dönebilirsiniz.

NESbox Özellikleri:

  • NES, Sega ve Super Nintendo oyunları oynama
  • Önyüklü gelen birbirinden eğlenceli 9 adet oyun
  • Eklenen oyunları gösteren Oyunlarım bölümü
  • Klavye, Xbox 360 kontrolör desteği
  • Oyunları kaydetme, yükleme
Erkan Calp

NESbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

NESbox, bir dönemin oyun / el konsollarında yer alan popüler oyunları Windows Phone cihazınızda oynamanıza izin veriyor.

NESbox, bir dönemin popüler oyun konsollarından Nintendo, Super Nintendo, Sega Genesis ve GameBoy için hazırlanmış oyunları Windows Phone telefonunuzda oynamanıza imkan tanıyan bir emülatör ve de ücretsiz.

Teknolojinin de gelişmesiyle birlikte günümüz oyunları gerçeğe oldukça yaklaştı. Hem görsel hem de oynanış olarak etkileyen yapımlar bizlere oyun konsollarımızda, bilgisayarlarımızda, mobil cihazlarımızda uzun süre zaman harcatıyor. Lakin eski bir oyuncu iseniz, eskilere özlem duyabiliyor ve bu enfes oyunları bir köşeye bırakıp bilgisayarın olmadığı dönemlerde büyük hevesle satın aldığınız eski oyun konsollarınızda oynadığınız oyunları tekrar görmek ve oynamak isteyebiliyorsunuz. NESbox uygulaması bu özlemi duyan oyuncular için hazırlanmış ve sadece Windows platformunda karşımıza çıkıyor.

.nes, .gen, .smc dosya türlerini destekleyen uygulama ile Super Mario, Bomberman, Contra gibi bir dönemin en popüler oyunlarını yeni Windows Phone cihazınızda rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Oyunun romunu bulduktan sonra tek dokunuşla oyunu mobil cihazınıza aktarabiliyorsunuz. Bu noktada oyunları nasıl oynayacağınızı düşünebilirsiniz. Oyununa göre değişse de oyunları ekranın farklı noktalarına yerleştirilmiş silik butonlarla oynuyorsunuz. Tabii ki oyun hangi kontrol seçeneğini sunuyorsa onunla oynamak durumundasınız.

Eski konsolları hatırlatan nostaljik arayüz ile gelen emülatörün en güzel yanı oyunları kendi içerisinden aramanıza imkan vermesi. Doğrudan uygulamadan oyun aratıp yükleyebiliyorsunuz. Bunun dışında deneme amaçlı konulmuş eğlenceli 9 adet oyun önyüklü geliyor.

Xbox ve PlayStation'ın olmadığı dönemlerin en popüler oyun / el konsollarının oyunlarını oynamak istiyor ancak bunu mobil cihazınızda nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, NESbox uygulamasından yardım alabilirsiniz.

Erkan Calp

NESbox

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,740 TOPLAM İNDİRME

NESbox, NES oyunlarını zahmetsiz bir şekilde online olarak oynayabileceğiniz bir web sitesidir.

NESbox, NES oyunlarını zahmetsiz bir şekilde online olarak oynayabileceğiniz bir web sitesidir. Adobe Flash teknolojisini kullanır ve sitedeki oyunları oynayabilmeniz için ekstra herhangi bir şeyle uğraşmanıza gerek yoktur.

Siteye kullanıcılar tarafından önceden yüklenmiş oyunları oynayabileceğiniz gibi, size ait NES romlarını da siteye yükleyerek sorunsuzca çalıştırabilirsiniz. Super Mario Bros, Battle City, Contra gibi çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunlarını sitede oynayabiliyoruz. Ayrıca 2 kişilik oyunları internet üzerinden arkadaşlarımızla beraber oynayabiliyoruz. Bir web uygulaması olmasına rağmen esnek bir arayüze sahip olan NESbox'da kontrolleri de özelleştirmek mümkün. Ayrıca sitenin Super Nintendo oyunlarını da desteklediğini belirtelim.

Emircan Kavas

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • DigiGuide

    Digiturk'ün rehber uygulaması DigiGuide ile eğlence dünyasını yakından takip edin.
  • Digiturk Play

    Digiturk Play ile dilediğinizi dilediğiniz yerde izleyin.
  • Emoji8

    Popüler emojileri taklit etmek ister misiniz?
  • Güncel Televizyon

    Güncel Televizyon uygulaması ile en çok izlenen tv kanalları ücretsiz olarak tabletinizde.
  • 35mm

    Popüler sinema uygulaması 35mm ile son filmlerden anında haberdar olun.
  • iPower

    iPower uygulaması ile Power radyolarını dinleyebilirsiniz.