NetAnimate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
640 TOPLAM İNDİRME
1.79 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın bulunduğu ağ üzerindeki veri trafiğini kontrol etmek ve gözlemlemek için bu programı kullanabilirsiniz.

NetAnimate programı bilgisayarınızın bulunduğu ağdaki trafiği gözlemleyebilmeniz için hazırlanmış kullanımı basit ve küçük bir uygulama. Bilgisayarınızın araç çubuğunda ufak bir simge olarak yer alan program bu simge içerisinde seçtiğiniz ağ adaptörünün gerçekleştirdiği işlemleri gösterebiliyor.

Bu simge üzerine tıkladığınızda ağınızdan transfer edilen veri miktarını kolaylıkla görebiliyorsunuz. Aynı zamanda normalde denetim masası üzerinden açabileceğiniz ağ kontrollerini ve araçları da simgeye tıklayarak kullanabilirsiniz.

Sisteminizde herhangi bir değişiklik gerçekleştirmeyen program sadece ağ trafiğinizdeki veri miktarını ve özellikleri gözlemlemeniz için düzenlenmiş durumda. Sadece tek bir noktadan tüm ağı gözleyebilmek Windows içerisinde biraz zor olduğundan dolayı işinize yarayabilecek bir kısayol gibi düşünebileceğiniz NetAnimate aynı zamanda ağ bağlantı hızını da gösterme özelliğine sahip.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NetShareMonitor

    NetShareMonitor, yerel ağ üzerinde paylaştığınız dosya ve klasörleri korumanız için geliştirilen ücretsiz bir ağ yazılımıdır.
  • Networx

    Networx, ağ bağlantınız üzerindeki dosya akışını ve hızını takip edebileceğiniz ücretsiz bir ağ bağlantısı uygulamasıdır.
  • PingPlotter Freeware

    PingPlotter Freeware ile hafif ağ sorunlarınızı giderebilir, tanılayabilir ve ağ bağlantılarınızı izleyebilirsiniz.
  • PingPlotter Pro

    PingPlotter Pro ile hafif ağ sorunlarınızı giderebilir, tanılayabilir ve ağ bağlantılarınızı izleyebilirsiniz.
  • PingPlotter Standart

    PingPlotter Standart ile hafif ağ sorunlarınızı giderebilir, tanılayabilir ve ağ bağlantılarınızı izleyebilirsiniz.
  • NetAudit

    NetAudit, ağ yöneticilerinin kullandığı ping, whois ve traceroot gibi komutları bir araya getiren ağ yönetim programı.
  • BlueAuditor

    BlueAuditor, Bluetooth ağ güvenliğini görüntülemeye ve denetlemeye yarayan Bluetooth ağ güvenlik denetleyicisidir.
  • NETGEAR Genie

    Hem yerel ağ bağlantılarınızı hem de internet bağlantınızı izleyebileceğiniz bu uygulama ile ağ yönetimi daha kolay hale geliyor.